26 Oktober

Hejsan!
Sitter på jobbet och tare lugnt! Ena ungen sover och den andra kollar på film;) rätt lugnt med andra ord då! Har suttit och läst igenom massa papper om lagar osv som vi var tvungna och göra, skapligt trött i ögonen då. Har jobbat sen tolv idag och slutar två imorgon(Y) cashflow !! Älskar att jobba helger, rätt mycket ob så att säga;) hehe
Sen på söndag jobbar ja hel dag me! Kalas detta:D
Åkte te Östergötland i tisdags så har vart hemma och umgåtts med familjen och lite vänner! Sen gosat med vovven och hästen med❤
Det ända negativa med att jag är här just nu är att jag inte har tillgång till gymmet, men har kört hemma ist och de funkar med:) saknar bara tyngderna, lite svårt att ersätta dom om man inte har nått hemma.. Men har ju hästarna och ta i på, mocka osv! Svinbra;)
Sen har ha sett resultat igen om nu mammas våg stämmer men de gör den nog för innan ja börja träna så va den på de den alltid vart på så om de stämmer äre svin positivt för mig!:) har gått ner 5kg på två och en halv vecka med intensiv träning och annan kost (Y) KUNG!
Hehe lite feedback till sig måste man ha:)
Imorgon ska vi ha våran så kallade "vilodag" men tror ja skippar den och kör ändå, de blir ju som sagt inte lika mkt som hemma i svanskog!
Så där har ni fått lite eller väldigt mycke info om hur de ser ut hos mig just nu:) tycke de e kul att skriva hur de går osv för sen blir de säkert jätte kul och läsa den sen:)
Sen senare i veckan blire säkert att träffa jossan samt kanske Alex oxå:) ska bli kul! Sen jobbar ja ons-tors sen får ja se om ja åker hem te helgen eller stannar ett tag te:)
Haha just ja, vi va ju på 80 års jubileum me och för en gångs skull drack och hade de trevligt, haha vart en väldigt lyckad kväll kan ja lova! Bra musik och bra folk;D haha filmerna va så otroligt roliga så de fanns inte!!! Haha herregud.
Men nu är nya mån uppsatta och ända te nyår ska vi va nyktra och träna samt äta bra! Ska bli kul och få se resultaten:)
Jahopp de va värst vilken jäkla inlägg de blev nu då! Hehe får väll avsluta detta nu kanske;) btw så kom ju första snön igår med! Mysigt, snart kan man börja julpynta:D hehe Joakim går väll i taket igen för att jag är så ivrig och vill börja så tidigt ;) haha men de får han stå ut med :D
Ni får ha en mysig fredag!
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1236057/images/2012/pic_508ae1a3e087c3375328a17c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1236057/images/2012/pic_508ae1a6e087c33736ec0c86.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1236057/images/2012/pic_508ae1ca9606ee1a5bd1dfcd.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0