Long time ago.

 
Hejsan!
De va ett väldans tag man skrev här sist måste ja säga;) haha! Men men har haft annat att tänka på än att dokumentera mitt liv;)
Men tänkte skriva lite smått här ändå vad som händer osv.
Skrev sist innan jul så de va ett tag sen.
Men julafton va mycket bra! Firade hos joakims familj och det var lika mysigt som det brukar vara:)<3
Fick underbara julklappar och jätte god julmat! Men dock hade ja precis haft magsjuka då så va inte helt ok, men det var en kanon dag ändå:) Sen dagen efter åt vi julmat hos joakims mormor och morfar och den 26e var vi hos min familj och åt mat och hade det trevligt.
Nyår firades hemma hos oss med Alanda och Christoffer! Vi åt tre-rätters och spelade spel, drack och götta oss! Hade en kanon nyår med andra ord:D
Sen har vi typ vart för det mesta hemma i Värmland och gjort massa saker! Bla, vart ute på isen och kört bil, hehe ja och Jennifer har lärt oss av mästarna;) och Alanda är min coach brevid mig hela tin som säger va ja ska göra;D haha går riktigt vilt till imellanåt xd haha! Sen grillar vi korv, pratar massa skit och myser vid brasan hela dan! Underbart att vara ute en hel dag och bara va! sover man gött sen på kvällen kan ja lova.
Men nu då, är hos mamma och pappa nu och har vart här sen i onsdags. Har haft rätt fullt upp vill träffa alla mina vänner här men tiden är knappt. Ska nämligen ta med mig Dacke imorgon till värmland:D! Har fixat stallplats som är jätte bra verkligen! Underbart folk:) Så imorgon åker jag och mamma upp med han dit så ska han stanna ett par månader hos mig<3 Ska bli underbart!! Så packa har jag minsann gjort.. herregud vad saker som ska med. haha men de äre värt att packa och styra!
Sådär nu fick ni er en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. Men pallar inte skriva allt :P haha skulle bli betydligt längre och de orkar ja inte just nu.
men allt är bara bra och jag stortrivs med allt och alla just nu! feels goood
nu ska jag ha lördags mys med tilda och sofie så nu ska ja inte skriva mer!
Hare fint så hörs vi nån dag :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0