27 Juni

Heej!
De va ett tag sen man skrev!
Har haft lite mycket och göra..
MEN ridlägret vart succé! Vi alla hade super kul och de blev aslyckat!! Fullrulle hela dagrana med massa aktiviteter och ridning! Vädret var på vår sida och alla va glada:D haha! Så de gör vi lätt om nästa år!
Sen vare ju midsommar efter allt ridläger osv. Åh då var vi hemma fram till eftermiddagen och åt först sill och potatis med familjen+mormor! Sen lite tårta och gottit. Sen bar det av till Freja för grillning och dricka! Vart verkligen en kanon midsommar med massa skratt och bus;) hahaha fyfan va roligt vi hade! En superlyckad dag ialf!! Vädret var ju helt otroligt bra måste ja säga:o sol i princip hela dagen och INGET regn förens på natten! (Y) GILLAS!
Men sen på lördagen mådde man ju som man brukar efter en hemma fest:P så då låg vi i soffan och dega och käka pizza!
Söndagen va oxå rätt slapp! Va hemma med Joakim typ. Regna hela dagen så gjorde inte mkt mer än och klippte Dacke bara så han blev snygg:)
Åh nu mån-tis har ja jobbat 9-21 båda dagarna! Helt färdig är man när man kommer hem.. men jätte fint ställe är vi på ialf, i Rimforsá på Liljeholmens folkhögskola :) Barnen är där på läger så de är ett kanonställe! Nära till sjön me så de e mysigt.
Så de har vart fullt upp nu när jobbet satt igång och komma hem nio på kvällen, ja då äre bara att säga godnatt typ för gud så trött man e. Men idag är jag ledig och imorn me så då ska ja vila upp mig för mer jobb resten av veckan.
Åh idag ska ja,Joakim, Matilda och några andra från Joakims jobb till smultronstället och äta glaaaaass:D
Inte vart där än så de ska bli jätte trevligt:) Hoppas bara inte de e knökat med folk.. men de brukare alltid vara :p får ta med oss paraply om de skulle börja regna i kön. Inte kul och stå där och bli dyngblöt.. man har vart med om de x antal gånger;) hehe.
Se de ska vi roa oss med idag, sen får vi se vad som händer. Imorgon vill ja eventuellt in till stan fr att handla lite men får se:)
Nu ska ja käka lite pannkakor innan ja ska göra mig iordning!
Ni får hare så bra så länge.
 
Puuuuuuussss
 
 

17 Juni

hejsan
är totalt slut i hela kroppen och kommer somna på en gång sen när ja släcker lampan!
haha är så himla trött!!
första ridläger dagen idag och det har gått superbra!:) alla verkar nöjda och ha kul!
har vart full rulle med allt. Nu ska vi bara se till så att alla somnar oxå, fast de får mamma ordna för ja pallar inte:P haha men har faktist en anledning..
Kom till mamma och pappa vid fyra nån gång igår och ja va som vanligt rätt trött i huvet efter fyra timmar körning och massa panik då bilen paja på vägen + att ja på nått sett körde fel och bröt ihop :P haha
Men de va bara och bita ihop och greja med allt annat som behövdes och de tog sin tid! Va iväg med mamma och handla mat så de rann över i kundvagnen xd haha folk måste ha undrat asså.. så vi va klara med allt kl 12 på natten tror ja och va inte i säng förrens ett tiden. Väl när ja sov så väcktes ja vid tre tiden typ av att de åska så dant så de skaka i fönstrena :s så sprang ner och försökte få kontakt med mamma och pappa som sov som grisar och sen dra ut alla sladdar till internetet, datorn,tvn osv. Sen gick de inte och sova heller på de efter allt..
Gick upp vid halv åtta och har vart fullt ös sen dess! Så nu ska ja soooooova. Sen upp tidigt imorn och köra på igen. Tack gode gud för kaffe:')

ni får hare bra !

Pusss

12 Juni

Heeej:)

Har gjort en del sen sist!
Fiskat massor med Joakim och lite andra kompisar! haha ja är gryyym påt;) Vi har fått gör mkt aborre, sen har Joakim fått en gädda och öring! Sen har ja fått en lake me, haha skapligt chockade vi blev när ja drog upp den och paniken när ja trodde de va en orm typ xD de e en ål liknande fisk typ:P haha skrek nog så hela Värmland hörde mej xd
Sen så har vi inte gjort så mkt eftersom vädret SUGER rent ut sagt.. kan ju inte va ute utan att bli dyngsur när de konstant regnar hela dan.. lite trist!
men igår trottsade vi vädret och drog te Säffle, Ja, Ulle och Jack:) Jack skulle te tandläkarn först, sen handla vi avslutningskläder åt han och Jullan! Super fina:) Sen spenderade jag dagen hemma hos dom och umgicks! Alltid trevligt de:)  
haha sen imorse så kom Jennifer hit och knacka på  i Alanya i en vecka, så har saknat henne lite grann!
Skulle ialf hänga med och besikta hennes bil! Haha då berättade hon om hennes galna resa;D sen fixade vi lite grejer i Åmål och for hem!
Sen här hemma har ja haft full rulle typ. Tvättat massa, dammsugat, dammat, fixat lite annat, vattnat blommor, handlat sen gjort hemmagjord pizza till mat:)(Y)
En bra dag helt enkelt! Nu äre rent och snyggt här hemma and i loooove it:D
Åh nu är min fining på väg hem me så de kan inte bli bättre just nu:)
Så får se vad vi gör när han kommer hem:P
ne nu ska ja inte skriva mer för todaaay

vi hörrs:)





5 Juni

tjabbatjena!

Asså seriöst?! de har regnat nästan konstant hela dagen ida:s och inte lite heller.. världens ös regn typ.. inte alls kul för ja hade velat gått ut på promenad ju:/ men men har ändå vart ute ett par gånger lite snabbt.. sprungit mellan lägenheten och tvättstugan ett par gånger:P blivit dyngsur om fötterna varje gång! Åh då äre inte ens 50 meter dit.. Åh eftersom ja rent ut sagt mördade min tvättställning härom dagen så har ja ingetstans att hänga all tvätt på eftersom de regnar så om ja skulle hänga ut tvätten på tvättlinan som Joakim satt upp skulle de aldrig torka.. så har fullt med tvätt på hela övervåningen istället;) men de lider ja inte av för de luktar asgott i hela lägenheten nu istället xD haha Får fixa de där.. kanske ska köpa en sån där jävla tvättställning ÄNDÅ bara ifall de blir fler sånna här tillfällen, vilket de lär bli.
Men ialf har roat mig med tvätt hela tin typ.. laga lite snabb mat förut. Köttbullar, stekt falukorv och makaroner! Blev så sugen påt för vi äter inte de så himla ofta hemma ni för tin.. vet inte varför men de e ju så enkelt och när man är hemma själv om dagarna så älskar ja och göra lite avanserade grejer. Nu säger ja inte att ja gör världens gormet middag varje dag för de gör ja verkligen inte, men lite andra maträtter ialf:) tar lite tid och de e superkul tycker ja!
Iallafall så kommer Joakim hem sen såsmåningom så då får vi se vad vi hittar på. Annars blire en inne dag i guess om vädret fortsätter såhär.
Sen att bero på nått helt annat så fick ja sååån hemlängtan igår!! Pappa skicka mms till mig me en bild på Dacke :') de ja saknar mest är att bara kunna slänga på sig ridkläder och hämta hästen och rida ut och bara vaa!! De har vart hela mitt liv i stort sätt och göra så.. så att inte ha de alls nu istället gör att man uppskattar allt sånt så himla mkt! Längtar självklart hem till mina föräldrar och Tilda oh de me! Åh absolut mina fina vänner, helt klart! Så de ska bli så himla kul och få komma hem dit ett tag och bara va och jobba såklart!
Men nu ska ja inte sitta här och skriva mera, blev ett långt inlägg today(Y)
Hare fiiint





2 Juni

Hejsan
Idag har jag minsann vart flitig och städat, bakat och vart ute och gått!
Bakade ett nytt recept för mig som ja aldrig gjort själv men mamma gjorde de alltid när vi va små på våra födelsedagar:) Kärleksmums hette dom! blev kanon goda:)
Sen har ja bara tagit de lugnt!
Har haft ont i min fot en vecka nu drygt.. mamma trodde de kunde va en inflamation för de gör liksom ont inuti typ men har vart ute och gått nu ett par dagar och de har blivit bättre så hoppas de förblir så!
Igår sydde jag upp nästan alla gardiner här hemma. Tog fan nästan hela dagen.. Sydde upp dom och sen sydde in en stång som ska sitta längst ner på gardinen så den ska bli rakare. Saga har alltid ut dom där stångarna när hon leker i gardinerna så tyckte att de va bäst att sy in dom:P
Sen under förmiddagen kom Joakim hem och då laga vi mat tillsammans och senare på kvällen åkte vi ut till husvagnen där Ulle,Jennifer,Jack och Jullan va! Så umgicks ett tag med dom sen for vi hem.
kanske ska sova där ute ikväll med dom! men vi får se:P
jaja de va väll allt jag hade och skriva om idag! Vi hörs snart igen!

Puss


:)

RSS 2.0