,.,.

får se om ja klarar av den här skiten elr inte de är sånt som märks ..
suger göre ialf .

22 Juni

hejhej ..

de va ett tag sen man skrev :p har fan inte haft lust elr tid xD
men efter att ja kom hem från jocke har ja vart hemma och hjälpt till, badat och solat sönder min rygg :) (Y)!
sen har ja festat i nkpg med freja och company! As kul hade vi, måste göras om :D!!
jaa sen så har ja oxå provjobbat elr hade typ introdution elr hur de stavas skulle kolla om de va nått nytt där osv men de vare inte så va som en helt vanlig jobb dag, Sen Vare klaras dop på lördagen sen och sen festen i nkpg. Och dagen efter de va både cornelia och selma hos oss en stund så de va myys!
ja sen så har ja varit och fiskat me lite kompisar me, ja fick såklart flest firrar :L hehe :P ! kul vare ialf.
Och idag har ja vart i nkpg hos tandläkaren, sen när ja väl kom hem så efter ett tag så red ja och tilda ut i skogen me dacke och polly , va super mys har inte ridit på jätte länge .. sen innan vi red ut så klippte ja dacke me :) hehe ialf när vi ridit klart så klippte tilda och ja både ricole och riina så nu är alla fjordingar jätte fina :) hehe och riina blev ÄNTLIGEN en riktig fjording ;9 haha hon har ju haft lång mann innan :P och till slut när vi va svettiga och goa släppte vi ut pollarna i hagen och cyklade iväg te sjön och bada en sväng! Sköööönt vare. sen efter de cyklade vi hem och så lagade ja mat som vi åt och nu sitter ja i sängen och pratar med älskling<3
Ska snart sova för mamma frågade om ja ville hjälpa henne och jobba någonstans imorn, så ska göra de. sen vet ja inte va ja ska göra mer. rida kanske? ;) aja får se va de blir!

Pussheej<3



SÅ vill ja att min häst ska se ut :P .. får nog börja röra på båda våra fläsk dacke och ja xD

14 juni bullaaarr :D

hejsan!
Har varit med älskling i över en vecka nu! Helt underbart! han kom te mig förra söndagen och sen åkte vi hemme tåg / buss sen på onsdagen:) har vart på fina studenter och festat lite och myst massa med min babyy! <3
Och nu bakar ja bullar medans jocke och andreas är iväg och svettsar den gröna( väldigt fula enligt mig :P) volvon;) Dom blev goooda som bara den:L hehe!
Ialf blir och åka hem på onsdag, ska jobba på fredag elr ha en "uppdateringsdag" och kolla om de e något nyttsom behöver göras oh så :)! Sen efter den dagen är ja ledigt hela midsommarveckan:)
Ska bli spännande och få se hur de nya köket hemma ser ut me! fick golvet och lampor nu :D ! blir nog as bra så blir väl oh dra in te stan med mamma och handla lite saker te köket snart som vi sa för ett tag sen, kommer bli jätte mysigt :)
Jahopp mer har ja inte och skriva :P hade bra sötnosar:)

Pussheej<3

6 Juni. Äntligeen !

Hejhej!

Ja helgen har varit helt underbar och mer fantastisk kommer den oh bli! :D
I fredags vare Jessies 18 års fest och den blev så himla lyckad säger ja bara! Fan va kul vi hade allihopa!
As nice folk och as goood dricka blev de me:D underbart!
Sen på natten tältade ja, Emilia, Jessie och Jossan ;D haha de va en upplevelse kan ja ju säga xD
Men kul vare allt :) hehe. Sen dagen efter va alla lite små sega och vi la oss ute i solen och stekte ett tag innan vi började städa allt. EFter de åkte ja och emilia hem te mej, duscha, åt och sov en stund,. sen bar de av te ett ställe vid typ sunnebo och jobba på en fest! Gick asbra och fick femhundra så de va riktigt skönt! Vi fick även käka där, blev grillat av olika slag :) ialf sen åkte ja hem och gjorde inte så mkt mer, somna vid tio typ va helt slut i kroppen :P sen nu idag har ja städat med mamma som en jude :P haha, sen hjälpte ja henne och laga lite mat.
Så nu ska dom iväg te Nkpg och ja ska fixa lite här hemma me tvätt oh så.
SEN ikväll kommer min efterlängtade älskliiiing:D:D!! Fan va sönt de ska bli oh träffa dej igen gubben! Saknat dej så in i helvete! <33
De va min helg ;L

Pussheeej<3


Hemma hos jessie:)


:)<3


:D




:D

;D

6 Juni .

hejhej!
jaa igår kan ja börja med va vi ju på östgötaresa och de va mysigt! Lite segt vare väl men men, först va vi på ett styckeri elr nått :p i norsholm, sen åkte vi te sädderköping och åt mat och sen gick vi till de stora berget där typ, vet inte va de heter :P och sen hade vi en liten tävling nere på stan där en stund SEN fick vi äta på smultronstället:D första gången för i år :) fast vi hade bara en kvart på oss igentligen xD men blev lite sena:P hehe. Ja köpte ialf en Summertime hette den, kommer bild på hur den såg ut :) jätte god! Emilia tog nån fruktglass typ såg oxå jätte god ut!
sen ialf åkte vi till stegeborg och blev guidade där på en tur i en slottsruin.. sen åkte vi färjan över och fika på stegeborgs camping :) sen bar de hemåt, och man va laagom trött kan ja lova..
Men sen idag då hare inte vart så mkt i skolan, hade guideteknik men tog lite personlig sovmorgon och kom senare ;) sen hade vi kök och då passa ja, emilia och jossan på och spela in vårat matlagningsprogram! Gick superbra :D ! Sen grillade vi på matlagningen och fixa lite, fast gjorde typ inget :P har verkligen ingen lust och fixa med allt skit i köket längre! men som tur va vare ju sista gången så :P hehe.. sen bar de av te willys och handla allt som vi ska ha imorgon:D de blev en hel del kan ja lova! Men fan va niiiice de kommer bli då :D 
längtar som bara den :)
Sen drog ja hem och fixa lite hemma och gick ut och la mig i solen en sväng, as nice somna på en gång :P haha!
Sen laga ja lite kvällsmat och hjälpte mamma och tilda ute hos kaninerna:) och nu gör ja ingeting typ :P hehe
Sen hoppas ja av hela mitt hjärta att ja får träffa min älskling snaart oxå :( fan va ja saknar dej joakim.. de e helt sjukt va länge vi vart ifrån varandra nu! Vill vara hos dej jämt bubbie<3
Imorn blire slapp skoldag (Y) gööött sen blire hem och fixa, göra mig iordning och umgås med pappsen oxå :) Sen bär de av till jessie :D!

Aja hade bra

Pussheej<3


Min glass på smultronstället:D

RSS 2.0