29 Oktober

hej,

Dagen va slapp, va "ridlärare" för tilda och hennes kompisar idag så fick ja testa och rida Alexandras häst oxå, en mycket fin polle de!
Sen städade ja hela stallet så nu är de finfint där! Skulle fan kunna bo där nere nu för tiden när allt är som de är.
Faktist trodde ja inte att de skulle vara såhär jobbigt, men nu går de fan över gränsen.. Nått måste hända annars orkar inte ja med mera alf,.
ja saknar dej som tusan oxå!
de här suger stenhårt!
ooooh vill bara gräva ner mej ett tag och försvinna...


Pusshej<3



27 Oktober

Hejhej!

Har haft fullt upp nu dom senaste dagarna! Har vart full rulle, fredags blev de och festa lite med folk, nice de.
Sen hände de väl inte så mycke på lördagen eller söndagen , MEN igår kom Cornelia & Eriina :D va sjuukt kul!
Erina och ja typ snacka i en evighet om allt, fan va skönt de känns och ha min bästa vä tillbaka i ens liv igen<3!
jaa sen så typ tog ja hand om Cornelia och massa, ridningen tog Tilda och Sofie hand om hela helgen och nu har tilda två kompisar här som en av dom har med sig sin häst så dom ska rida nu ända tills torsdag! :P
Jaa sen så drog mamma, ja , erina, cornelia, och sofie in te nkpg för att vi skulle lämna alla typ till buss, och skjutsa hem :P
Sen efter de drog mamma och ja upp te Maxi och kola runt lite. Hitta en parfym & mascara :)
Aja sen drog vi te mormor och snacka lite, och sen hem. Nu sitter ja här och ska snart dra ner igen måste dricka nått känner ja. Imöööörn blire stan med Erina och sja träffa Freja oxå:D kulkul!! de ser ja fram emoot !
Aja nu orkar ja inte skriva mera, skriver när ja har tid

Pussheej<3


:')



22 Oktober

hejhej

ja mår kanon och mina öron dunkar!

pussheej<3

20 Oktober

Hejsan!

Jahopp då sitter man i skolan och är klar med arbetet vi skulle gjort nu, har drygt 45 minuter kvar tills ja ska redovisa skiten så ja kan ju allt skriva ett blogg inlägg under tiden :D
Har inte orkar blogga på några dagar, men de har inte hänt så mycke typ, fick jaga räv i helgen bara :L heheh den tog två hönor av oss:( ,. men men ja ska allt skjuta den jäveln :L muhahah! en spark i magen hann ja ge den ialf ;D hah:P
Sen så har ja ridit typ, va med emilia i fredags och de va ju en upplevelse kan ja ju säga XD men de va kul, ialf i slutet ;D hahahahah !
Sen så red ja Dacke lördag, söndag. Går fan toppen och rida nu! (Y) man ser resultat:D
Så igår sov Emilia hos mig och vi red så klart, elr ja red och hon mocka sen kom hon upp och hade lektion för mej :L hehe , så idag ska allt hon få hoppa upp på hästen och rida ett pass :L muhaha ett pass hon sent kommer glömma :D :P !
Sen ialf blire nog oh sova i åtvid tror ja, plugga lute tyska måste ja nog göra tror ja.. gjorde hotell provet idag, gick fan skitbra:D ! super stolt!
Aja de blev nog en bra dag ialf:)
Nu orkar ja inte skriva mera, hörs imorn elr nått.

Pussheej<3

17 Oktober



Hejhej,

Igår blev väl kanske inte dne bästa kvällen men de va kul:) ialf i början och i slutet xD haaha har nog fan aldrig skrattat så mycke som ja gjorde då asså! Shit Emilia, du kan din skit asså xD .
Aja kom väl hem runt ett tiden typ, handlade med mamma innan oxå, ja fick bestämma mat som ja skulle laga till alla:). De blev snitzel klyftpotatis, paprikasås och stekta grönsaker:P de va gott! :L
Sen så städade ja och fixa i mitt rum!(Y)
Efter de h'mtade ja Dacke i hagen och red honom , svin kul och as bra gick de!
Sen fixa ja i stallet, för hästarna fick sova inne idag :) sen har ja inte gjort så mycke mera, tog ett tag i stallet .
Så ikväll blire väl och plugga lite till hotell, göra klart tyska saken och sen bara tare lungt!
Imorn får vi se vad som händer, ska rida ialf, mocka och sen slinga håret kanske:)) !
Puss på dagen och puss till dackeee!!



Pussheej<3

15 Oktober

tjatjaa

jahopp, jobbig dag, började med ett cepe läxförhör på tyskan.. sen hade vi matlagning och de gick betydligt bättre än igår kan ja ju medela:L haha jaoch Linda gjorde lite allt möjligt, :) de gick bra!
Sen hade vi ansvarsfull alkoholhanterings prov de gick bra :D blev godkänd !!!!!! wiiie:D så då blev ja stolt övermig själv faktist,. Sen drog emilia och ja hem till mig käkade och packa sen kom Viktor och hämtade oss så drog vi till åtvid och så har vi vart där nu hela tiden. Har chilat, busat och bara tagit de lungt!
sen hare inte hänt så mycke, nu sitter ja vid datan, Viktor drog hem för ett tag sen. Och Emiliaoch Niklas kollar på teve:)
sover här inatt för imorn har vi sovmorgon :) gööött!!
aja hare bra


pussheej<3


13 Oktober

Hejsan bloggeen!
xD

Sitter i skolan just nu och har egentligen engelska men emilia är ju sjuk så de blev och redovisa nästa vecka ist, så nu sitter jag och josefin i datasalen och chillar ist :L !
Igår blev som ja sa, kolla på en svin vidrig film och JA , ja nästan dog när clownen kom!!! fyfan asså :P
Sen sov ja hos emilia:)
idag blire nog och dra hem men innan ska ja handla lite åt emilia sen blire och åka med fem bussen hem. Får se om ja får rida av min lilla syster, elr om hon ska ha hästen idag :P sen vet ja inte va som händer, ska nog plugga lite tror ja har ju lite och göra denna vecka.., prov på torsdag, ska redovisa frukosten på fredag, hotell prov på tisdag nästa vecka, och idag har vi ett matlagningsprov typ. Vi fick göra en nyttig maträtt som skulle innehålla kycklingfilé. Ja ska göra en kycklingpaj med paprika i, tror ja ska göra någon paparika sås till oxå, får se va ja hinner. Hoppas dagen blir bra, har haft hotell nu innan engelskan oxå. Fick reda påatt ja bara vart i från EN lektion denna månad (Y) good girl!:L hah:P trodde de va mer faktist .. aja glad för de ialf !
nu chillar ja vidare så hare bra:)


Pussheej<3


12 Oktober

Tjenixen!

Idag vare som förra måndagen typ, kolla på film på svenskan, kolla på film på engelskan, hade idrott och kolla på film på tyskan :L:P soooft! (Y)
Dagen flöt på bra tyckte ja :) Emilia plutten va sjuk, men hon är på väg te åtvid nu :D !!
Ska snart klä på mig och kolla på när Tilda rider lite tror ja, sen blir de och gå till bussen och sen dra te åtvid:P
ska sova där oxå(Y) hehe får se vart men men,, ska kolla på film med några oså :9 blir nog läskigt men mysigt!
Hehe med tanke på att vi ska se en svin vidrig film så är ja fan inte så pepp asså xD kmr flyga upp i taket! ;p
aja nu måste ja dra så ja hinner med allt :P


Pussheej<3

11 Oktober

Hejhej,

Idag vare häst träningar som gällde!
Atlas och Dacke var iväg och tränade för Kacki hos Kinna:)
De gick super bra för båda två!
Så nu peppar vi för nästa träning, TT- träning! :L ;D haha! ni får själva lista ut va de står för ;D
Aja sen har ja inte gjort så mycke mera, vart och vara ute på härliga vikbolandet och träffa massa gamla männiksor där :) !
Sen bar de hem, käka och duscha. Ska nog läsa lite sen blire sova!
Nu orkar ja inte skriva mera :P


Pussheej<3

10 Oktober

Hej

Idag vakna ja runt åtta tiden av att hundarna skällde som fan, så ja fick gå upp och kolla till dom och sen somna om igen. Sen vakna ja vid elva typ, käka frukost och kolla på tv en stund.
Sen ringde telefon och de va en som var intresserad av Polly som ville komma och provrida först men sen ändra hon sig och sa tt hon bara ville ha en film när vi hoppa henne först för hon fick ingen med sig och ville helst inte åka själv, och de förstår ja, alltid bättre när man är två om man ska kolla och provrida en häst.
Ialf så de blev och ta in Polly och sen rida hennei paddocken. De gick bra! Fick riktigt bra filmer på när vi hoppade, men envis som hon är så ska ju allt vara så himla läskigt i början när man ska hoppa, enligt henne. Så de blev och flyga av en gång idag bara ;) hehe hon stegra så tappa greppet och hamna med paddocksnöret mellan benen rakt på fötterna :L ja är smidig (Y) haha! men ialf sen hoppade vi och de gick bra! Tror de blir bra om vi säljer henne, då får hon en mer seriös ryttare som verkligen (förhoppningsvis) lägger ner tid på henne som hon behöver, ja orkar inte lägga ner så pass mycke energi och så mycke träning som hon behöver tyvärr.
Så ja hoppas hon får ett bra hem, med en snäll och varmhjärtad ryttare som verkligen har tid för just henne.
Sen bar de in ialf efter att ha ridit henne. Käka och nu sitter ja här, får se om man drar sig till åtvid ikväll sen men vet inte än. Btw så kan ja lägga in anonsen här och om ni är intresserade så är det bara och höra av sig!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=286559

Snälla skicka vidare denna länk om ni känner folk som är intresserade, hon är i behov av ett bra hem denna häst!
Tack för mej idag.
 Ha de bra!


Pussheej<3


9 Oktober

tjatja,

hade sovmorgon till tio idag soft! Sen skulle ja och emilia ändå bara lämna massa lappar så de blev en slapp lektion, sen kom vi tillbaka till skolan, käkamat och drog till bussen.
sen när ja kom hem somnade ja typ :P
nu har linnea kommit, hon som skulle bo hos oss så har mest vart med henne och pratt lite oså. :)
Sen fick ja min aunderbara skor från nelly.com oxå!!!:D:D:D jävligt glad vart ja så dom får ha räddat min tråkiga fredag.
imorn får ja se vad som händer, chill antar jag.


pussheej<3

8 Oktober





Hejsan,

Orka inte blogga igår. Men va me emilia hela dagen typ, sov hos henne igår igen xP hihi mys mys..
Va med massa folk och kolla på en vidrig skräckfilm:P
Aja dagen ida då, hade tyska först , sen matlagning och de va lite och göra kan ja ju säga :P fyfan och gå fick vi aldrig göra heller, :/ .. sen hade vi lektion efter de och ja orkade inte asså! Ska skriva ett arbete om öl :P hehe rätt kul men ändå jobbigt!
Aja ikväll sover ja fan hemma i min egna säng skööööööönt! :D
Imorn äre fredag och ja har ingen aning om va som ska hända :L gött! (Y)
aja hare bra,


Pussheej<3

6 Oktober

hejheej,

Idag vare skola,. som vanligt tråkig som fan.. hade massa sega lektioner idag oxå! såg på en jävla psykfilm på engelskan där som skjöt en häst och drack blodet :S!! uuuusch , den sög balle!
Sen hade vi näringslära och de sög oxå, gjorde provet som vi hade och sen fick vi sitta vid datorerna hela tiden, lagom kul när man hade ont i huvet och bara ville sluta :P
Iallafall efter att vi äntligen slutat så följde ja med emilia och handla, sen drog vi hem te henne, tog moppen och åkte hem till mig. Sen chilla vi lite hemma, käka ohså sen drog vi hit te åtvid igen :L hehe vi har fortfarande inte alla kanaler hemma så mamma sa att ja fick sova hos emilia för att överleva :D haha!
Så efter en kall moppefärd hit till åtvid igen så sitter vi i sängen oh kollar just nu på Ugly Betty!(Y)  ( Erina, NÖJD? ) ;)
Sen blire desperate housewifes :D hehe
annars äre chiiiill fan (H)
Imorn har vi matlagning hela dagen, de e soft:)
nu orkar ja inte skriva mera,



Pussheej<3


5 Oktober

Tja,

Idag vare skola. Började med svenska såg på film hela lektionen.
Sen hade vi engelska, kolla på film hela lektionen.
Sen vare idrott och ja oh Emilia origentera och va super duktiga(Y)!
Sen hade ja tyska, kolla på film hela lektionen typ :P
så HELA dagen gick typ ut på och kolla på film elr vad? .. :S:P
Aja ja kom hem sen så red ja världens bästa barbacka i skogen, myyys vare.
Sen kom vårat fosterbarn med hennes familj och hälsade på, så de e typ bestämmt att hon ska bo hos oss nu!
De blir spännande:)
Sen har ja typ inte gjort så mycke mera, elr snarare inte hunnit mera.
Blir väl typ och chilla som vanligt. Ska fan sova tidigt ikväll, är aaaap trött:O..
Aja dagen har varit bra! Och Emilia o du läser de här, vi har ingen tv på onsdag så ja paxar din tv då :L hahah parmiddag sa vi väl;)? hah:P
nu orkar ja inte skriva meraaa, hörs imorn babes!


Pussheej<3

4 Oktober

Helluuu,
Ville bara säga att Fia är på topp nu (Y) haha gårdagen va ett helvete, men nu är vi på g igen ;)
idag blire väl ut och rida som vanligt, sen imor äre skola! Bara och bita ihop och gå .
Veckan har ja inget planerat, blir väl lungt ska rida massa sen i helgen blire träning hos kinna ? aja får se.
men annars är allt great fan :L
hare nice,


Pussheej<3


Världens bästa häst!<3

SofiaFinér.,.


Underbaraste Freja!






Sötnos!






<3




Carolinee och jaa:L

3 Oktober

Hej bakis dag HEJ!

Usch säger ja bara , hade en sjukt kul kväll igår med brudarna Freja och Caroline! Vi drack galet mycket och hade sjuukt kul ! En superlyckad kväll/natt!
Men idag har ja mått piss bokstavligen, har fan spytt och haft ont i huvet hela dagen! Men men fett värt de asså, som man alltid brukar säga, man mår som man förtjänar! Bror min kom och hämtade mig idag oh sen bar de hem, ja ska INTE göra ett skit mera idag kan ja ju säga :P ska bara tare lungt och försöka och inte spy igen, tror de värsta är över nu men ändå :P ja längtar till imorn för då ska mamma och pappa ha en sån där härlig diskussion med mej ;):L hahah undra vare blir den här gången :P aja tare lungt ikväll alla!


Pussheej<3

2 Oktober

Hejsan,

Idag va vi ju med Polly hos tandläkaren , och POSITIVT säger ja bara , dom va chockade över att hon blivit så mycke bättre på så kort tid!!! överlycklig ? JAA!! Hon kommer bli bra och ska på en till check fast senare i december. Asså fan va skönt, dom såg att hästen va mycke piggare och finare oxå! Härligt med lite positiva saker nu, de behöver vi vekligen!
Aja va där sen kom man hem, käka och somna underbart :L
Så nu ska ja ut och rida världens bästa! Sen bär de av te stan där man ska träffa fint folk och ha galet kul hela natten lång! Sover oxå där, HÄÄRLIIIGT :D
Aja sen imorn får ja se vad som händer, nu måste ja rappa på om ja ska hinna med allt, så have a nice day!


Pussheej<3

SofiaFinér.,.

never say never,

Never say never,

1 Oktober

Hej,

Känns liite pinsamt och skriva igen, va ju fan as länge sen :P
Aja hänt saker hare gjort kan ja ju säga.
Skolan har man kommit in i nu och de rullr på bra faktist.
Visst de e tuffare men de funkar:)
Festat har man oxå gjort rätt mycke nu, i början av skolstarten så vare mycke drag överallt kul som fan!
Har träffat mycke nytt folk.
Hästarna går de bra med, har kommit igång med ridningen nu så de är väl dax snart och börja träna antar ja (Y)!
Fast sen hare väl hänt lite mindre roligare saker. Faxa åkte i veckan, lite tråkigt de va en väldigt bra häst!
Men men man går vidare.. har ju 7 andra pollar oh tänka på oxå :')
Sen så har höstvädret kommit oxå de har man märkt av! Usch va kallt det är ute nu asså . Inte kul, saknar sommaren!
Denna vecka har varit väldigt slapp, va i skolan mån, tis och ons bara sen hade vi studiedag tors, fre så fyra dagar ledigt nu :) gööööött!
Hundarna har blivit stora och lagom jobbiga ;P hahha naevars, dom är mysigaa :) våra små bebisar!
Sen tror ja inte de har hänt så mycke faktist, Polly ska till tandläkaren nu imorn, hon ska på en vanlig koll bara ör hon har fått både pencilin och behandlingar och man ser framsteg! De e väldigt bra! Hon går och rida på nu, nogurlunda och är inte alls likadan i beteendet. De känns skönt att se att hon börjar må bättre nu ialf.!
Så hoppas hon blir friskförklarad snart, fast de tar nog lite tid och få nosbenet och läka, men hon får all tid hon behöver av oss!:)
Aja ska börja blogga lite mera igen nu ,, (A) heheh

Men hare bra så hörs vi snart igen ,



Pussheej<3


RSS 2.0