31 Maj. båt trip;)

hejhej!
Idag vare skola igen.. segt och hade ont i huvet hela dan(Y) verkligen min dag :) men men orkade igenom alla lektioner ialf. Hade sista idrotts lektionen för evigt idag :D:D kändes underbart!!
Ialf sen när vi sluta så drog ja, emilia och jessie med benny hem te mig först och skulle hämta kläder för senare planering åka och bada.. men när vi väl kom dit vare inte så lockande direkt :P blev och åka båt ist med EN åra xD plus att benny tog med en typ planka som andra hjälp :P och de behövdes kan ja ju lova för fyfan va vi åkte utåt xD haha blev mycke skratt och ja trodde ja aldrig mera skulle få komma iland igen :p haha!
Sen efter de drog vi alla hem.
Pappa har oxå fått komma hem fast som permetion (stavarNNN) än så länge . läkrarna vill typ se hur de går oh ha honom hemma ohså :) och än så länge hare gått bra tycker ja, har suttit och pratar lite med honom i sängen, han är väldigt trött. Men han sa till mig att han inte va sämre ialf oh de e ju asbra:D!
jaa mer har inte gjorts denna dag , pluggat lite på engelska branchen som vi har imorn, men inte så seriöst .. orkar inte xD men de går nog bra har massa glosor bara och dom använder vi typ hela tiden så de går nog bra ! hehe..

men men ha de så bra :)

Pussheej<3




haha så gulligt så xd

30 Maj.. Hela släkten i huset.

Hej .

Jaa idag hare varit full rulle.
Igår kom Freja, de va mysigt som fan! Saknat henne . Vi hade en nice kväll och natt tesammans ;D sen idag kom först farfar på besök, har inte sett honom sen ja va en liten bebis typ . men han och mamma skulle åka till pappa och hälsa på honom oså:) och han har fått svar på sina prover nu, han har TBE och ska på något nu i veckan och kolla upp de och eventuellt ta nya prover igen kanske ? sen ska han förhoppningsvis hem :))!!
Ialf sen efter att freja och ja klätt på oss och hälsat på farfar så kom Jens, Veronice, Cornelia, Selma och Klara :D! Ingen utav oss hade träffat Klara innan, för vi har inte haft tid så då fick man se henne för första gången :D hon va så söööt så Freja och ja har bestämmt att vi ska ha barn nu :L och jocke gick ju med på att vara pappa te båda två oxå så de blir nog fint xD haha!
Så hela dagen ialf gick ut på oh passa ungar och hundar, farfar hade med sig sin terrier:)
Både Cornelia och Selma red :P selma hoppa minsann upp och tog sig en sväng, trodde ja inte hon skulle våga men de gjorde hon allt ! hehe. Men ialf så hare varit och vart med alla små ungar hela dan, och de e så skönt säger ja bara när dom ska sova efter maten en stund för att orka med hela dagen, och när selma gjorde de, passa freja och ja helt klart på och sova oxå, vi piss trötta :P haha!
sen åkte alla hem till slut och då duschade ja och nu sitter jai min säng och ska inte göra någoting mera idag :L
prata med älskling såklart :) . saknar dig massor <3 vill ha min myssis hos mig jämt! älskar dej<3


Pussheej<3


Lilla söta Klara :)<3


Och lilla Selma plutt:) <3


och sen stora Cornelia :)<3

28 Maj. Hälsa på pappa :)

hejhej!

idag har mamma, ja, Tilda och Robin varit och hälsat på pappa  på sjukhuset :) va skönt och se honom igen!
Men allt är ju inte direkt som det är med honom märkte man ju, han är väldigt sjuk än så länge, men mycke bättre än när ja såg honom sist hemma innan ja åkte till skolan! Först va de bara ja, mamma och tilda som kom vid tolv tiden te honom och satt och prata och gav honom lite saker oså :) Sen åkte vi te donken och käka lite oh sen åkte vi tillbaka te honom och då satt Robin där oxå :) kul oh träffa honom för de va ett tag sen sist :)
Så satt vi där igen och prata ännu mera och la in lite nya kläder till pappa oh så. sen vid halv fem ungefär åkte vi hem. Sen när vi kom hem gjorde vi lite mat och sen så fick ja för mig och städa ur mina lådor i mitt rum som hade en hel del i sig xd haha! men nu är alla viktiga papper och lite andra arbeten ja ville spara i en mapp och allt annat ligger snyggt i lådorna (Y) hehe! Liksom igår säda ja garderoben, och ny lådorna.. undra vad som blir imorgon ;9hehe! Men ialf dagen va bra idag! nu vet ja hur pappa bor och hur han har det och det kändes underbart innom mig faktiskt. Han får de han behöver och dom kollar till honom varannan timme ungefär. good good(Y)!  men nu ska ja snart sova är lite trötter (A) men men hörs imorgoon :)

Pussheej<3



;)

27 Maj. HELG:D

Hejhej!

Hade två lektioner idag. Guide teknik och kök, slappa lektioner som fan, slutade strxt efter tolv typ och då drog vi och snacka på stallis som har blivit vårat traditionella ställe och sitta och vänta på nu för tin :P hehe! men nice äre!
Sen kom jah hem, åkte me mamma hem senare och då åkte vi hem, och satte på grillen de första vi gjorde(Y)
så det blev grillat, hasselbackspotatis, tsatsiki och sallad :) mums!
Sen va mormor här idag igen! alltid lika mysigt :)
Sen rensade ja min garderob oxå:O!! Och de behövdes kan ja lova, rensa allt nu och la alla kläder ja inte ville ha i en stor feting hög på golvet.. så nu ligger alla kläder ihop vikta jätte fiint :D hehe känns annorlunda och kolla in i den nu och se att allt är i ordning och reda xd men frågan är hur länge de kommer vara de :P ... högst en vecka håller de !
aja sen har ja inte gjort så mkt mer vettigt i livet.
Ska hälsa på pappa imorgon<3! Ska bli skönt och träffa honom igen!<3 atade med honom igår i telefon, jobbigt säger ja bara .. men ska bli skönt och träffa honom igen som sagt:)!<3
Sen är vi lediga imorgon från skolan oxå!! As skönt, hade inga lektioner och lärarna va ändå borta så ;) göööööött!
Saknar älskling oxå som ett jävla as.. de e jobbigt när vi ska vara så långt borta ifrån varandra :/.. älskar dej baby och du är föralltid min <3
ae nu blire och sova tror ja.

Pussheej<3



hihi titt va duktig ja kan vara i paint ibland :L ;D

26 Maaj, slampjäveln fyller 18:D!

Hejhej!

Idag fyller äntligen min slampjävel 18 år, alltså Jessie ;) GRATTIS!! <3
Annars va dagen rätt slapp, hade en lektion och den va inte så värst jobbig :P sen fika vi och snacka i slutet :)
Efter de så drog vi te stallis och chilla, Jessie, Emilia, Jossan, Niklas och Benny köpte glass medans ja inte gjorde de:L ja måste verkligen spara mina pengar! sen drog vi te bussen och åkte hooome! Sen har ja och tilda ( mest Tilda) gjort hage te småhästarna:P hehe,. sen fixa vi lite ute oså. sen är mormor här oxå, så satt och myste med henne och tilda förut på alltan och drack kaffe oh rabarberpaj :) skratta en del oxå kan ja säga xD haha!  

Sen så ska mamma hälsa på pappa snart idag! Känns skönt, han hade ringt till henne och pratat så de kändes skönt i hjärtat att de va lite bättre ialf<3!

Sen blire nog inte och åka till älskling :( känner att ja vill vara hemma om de skulle hända nått me pappa. Hoppas du försår mig baby<3 för ja vill verkligen vara hos dig, de vill ja jämt vara. hoppas du kan komma hit ist<3


Pussheej<3




HAHA, jaa du minnen med dig har man allt ;) grattis åter igen gumman<3

25 maj, SNÄLLA BLI BRA IGEN!!!!!!!

hejhej

dagen har varit hemsk.. tankarna bara snurrar i huvet och har typ vart nära på och tjuta flera gånger hela dan :( fyfan för dehär!! Kan du inte bara bli bra igen och komma hem och allt kan vara som vanligt?!? <3
Nu ligger han ialf på någon avdelning där man inte får träffa honom elr nått.. han är med andra ord jätte dålig :'(
Imorse höll ja på oh bryta ihop när ja såg hur illa de va, de va inte alls som de skulle vara i huvet elr kroppen på han:(:( fyy de här är verkligen inte kul.. men om man ska se nått positivt i denna sak så är han ialf nu på sjukan och får all den hjälp han behöver så på de sättet äre ju bra! men jobbigt kommer de nog vara några dagar framöver.
så snälla bli bra igen, pappa ja älskar dig! <3


pussheej<3


24 maj , segis måndag.

tjabbaaaaa..

idag vaar ja, emilia och oliver i stan och fixa medguidetekniken . de va ju lagom kul när inte ens läraren kom:@ blir så jävla trött på den läraren asså! men men sen åkte vi te åtvid fick springa som judar te andra bussen som gick hem, sen så har ja inte gjort så mkt efter de:P städa vinden och hängde meoch lämna tilda på hundkursen gjorde ja typ bara :) sen så blev de chill. har prov imorn men orkar inte plugga så får gå som de går helt enkelt :P hehe!
imorgon blire en lång dag.. slutar runt halv fyra typ :/ hoppas vi får gå tidigare !
har cica hela dagen oxå typ .. yippiiiiie(Y)
Och på torsdag åker ja till min älskling :D:) ska bli myys, saknar han väldans mkt<3
Aja nu ska ja sova , hörs snart!


Pussheej<3


ingen bra dag.. 22 maj

hejhej

jahopp festa igår med brudarna, och de va skoj! träffa massa folk:) fast sen vare ju saker som va mindre roligt oxå..
Men idag äre en mindre bra dag... har ont i benen, mår för övrigt bajs och vill bara gräva ner mig någonstans.
fan för sånna här dagar.. sola förut och brände mig, ovanligt? nae :P
varmt som bara den äre, svin nice faktiskt, skulle badat idag men har inte blivit så än.. får se om de blir av .
vet inte vad som händer ikväll, hoppas nån kan komma och rädda mig från denna sugiga dag .
gud va ja klagar känns de som idag, usch lika bra att vara tyst .

Pusshej<3


20 Maj, Ett halv år av lycka<3

Heej

Jahopp idag hade vi bara kök oh ingen lärare under hela den tiden, de gick otroligt bra måste ja säga(Y)!
Blev kött och potatisgratäng, bearnaise sås och sallad :) as gött vare! Fast Marie kom på morgonen och berättade va vi skulle göra, och så fick vi reda på serveringsprovet oxå, VG fick ja :/ .. ville ha högre men men.
Sen ialf så åkte vi efter ett tag iväg te byrums badet och badade, ja , jessie, emilia, jossan och benny. :D första doppet ju, och de va fan inte så kallt som ja trodde att de skulle vara;P men ja och jossan hoppa i :L
sen fikade vi och snacka lite, sen for de hem :) och hundarna följde med oxå så dom fick bada lite med :P hehe!
sen när ja kom hem käkade ja lite grann . Efter de fyllde ja på vattnet te hästarna och red me tilda medans hon red Polly. :) mys vare och skritta runt på min plutt:D<3
Sen idag har ja och Joakim ett halvår :) och ja har aldrig varit lyckligare kan ja säga, du gör mina dagar älskling!
Önskar att ja kunde vara med dig nu bara :( ialf, Jag älskar dig mest!<3


Pussheej<3


vädret är underbart!

19 Maj, stan med brudarna .

Tja,

va i skolan som vanligt idag, började tio men innan va ja hos tandläkaren och kolla, sen slutade vi ett! och sen fick vi grillat te lunch av skolan oxå, så då satt vi ute och åt :) mysigt vare!
Sen när vi slutat så åkte ja, jessie och emilia in te stan och kolla lite och hade trevligt !
Ja hitta lite saker faktist:D! ja hitta:

En myys tröja på Bik Bok
En ring från Bik Bok
En bh från Cubus
Mascara och foundation på Kicks

så nu har ja typ inga pengar kvar :P haha! men ska snart jobba igen så då blire lite cash :D (Y)
Sen efter att vi kollat på massa saker käkade vi på någon thai restaurang elr nått:p
efter de tog vi bussen hem igen, va riktigt skönt ;)
Och när ja kom hem så städade ja lite överallt, mamma har haft en dålig dag ida så tänkte átt ja kunde göra lite nytta för en gångs skull ;P hehe, Atlas åkte idag oh bilen paja mer behöver ja inte säga xD
Så nu ska ja snart städa lite till sen ska ja fan duscha och krypa ner i min säng, är fett trött!
Hoppas man får prata lite med älskling oxå, han som flyttar och har sig nu ;) :) men de blir nog bra! Haha ja vet perciis va ja ska köpa för inflyttnings present te han:L :D !
Aja nu får ja ta tag i skiten så ja kan få duscha nån gång!


Pussheej<3


tröjan och bh:n ja köpte och ringen  :)


Närmare bild på ringen :)


Mascaran och foundationen oxå :)

18 Maj, Stolt stora syster!

Hejhej!

Skoldagen sög rätt hårt kan ja ju säga va helt dyngsur typ hela dagen, men när ja kom hem tog ja på min varma och sköna kläder:)!!
Sen gjorde ja inte så mkt hjälpte tilda och bada Atlas för han åker imorn :/ .. men men , han fåre nog bra :)
Sen va ja med när Tilda red Polly, och JÄVLAR va bra de gick för dom, så himla stolt över min lillesyrra!<3
Polly va som en helt annan häst. och Tilda har gjort enorma framsteg asså, den gamla tilda som glömde allt på en träning är nog borta tror ja :) ! hehe,. Jätte stolt är ja ialf över henne!
Fick jätte fina bilder på godningarna oxå som ni får se!
Sen saknar ja Joakim väääldigt mycke :( älskar dej så de gör ont i mig! du är de bästa ja vet och du betyder mest för mig hjärtat<3 PUSS på dig!<3 

hare gött så länge!

Pussheej<3


Mys i stallet innan ridning :)


fiiningar:D


:)<3

17 Maj, Måndag igen..

Tjeniixeeen ..

Kom hem igår, och idag vare skola igen verkligen helt oseriös hela dagen kändes de som :P våran lärare är så stööööörrd!! Blir fan galen på na,.
Men fan va vi körde på, på idrotten idag asså :L körde spining och jävlar vare gick undan för oss:P
Sen efter att slutat skoldagen så handlade ja med Emilia och Jessie. Gick te bussen, åkte hem, laga tacos och de har aldrig smakat bättre kan ja lova! ;D haha.
Sen så gick ja ute te kaninisarna och guuud va söta dom är asså! Helt sjukt , ska fan ut te dom igen snart och gosa :) sen gick ja me morötter te tottisarna :D min bebiis va prickig för han hade rullat sig i leran han :) så fin så va han mitt hjärtegull<3
Sen har ja försökt ch öva in Cognac talet ja ska snacka om nu på onsdag .
Sen ringde ja om jobbet ja och Emilia ska te och snacka med dom lite och 400 spänn ska vi få var för 3 timmar :D wedigt gött de asså! haha fast de ja fruktar mest är att Jessies 18 års fest är dagen innan så vi får fan hålla oss i skinnet  (Y) kommer nog inte gå så bra annars :P xd haha! men vafan de brukar gå bra när vi festar där så ;) ..
blir och kolla på hollywood fruar ikväll och chilla galet typ.. behövs kan ja säga. Och imorn har vi 4 timmar med Cica (Y) de gillas hörreniiii ... :P haha
hörs gör vi sötisar!


Pussheej<3




haha gamal som bara den är bilden!

14 Maj

hejsaan!

jahopp nu sitter ja hos min älskling och har precis gjort mig iordning:) ska grilla oh så ikväll me lite folk :P blir nog nice! ;)
Jaa annars har vi inte gjort mkt dom senaste dagarna, myst massa och sen firade vi Eric som fyllde 25 i förrgår :) och igår firade vi Jullan:) ! Sen har vi typ chillat, köpte lite godis oh så igår me Nytomt och åkte hem och kollade på Old dogs :D haha as skön film asså!
Sen i morse hade vi matkrig ja och jocke xD började med att ja kasta ost på han så flög de smör överallt kan ja ju lova er ;D haha men kul vare allt ;P älskar dej hjärtat<3
aja mer finns de inte och skriva om för tillfälligt :) hörs gör vi alltid:D

Pussheej<3



du är den bästa männiksan på jorden och jag älskar dig såååååå mkt!<3

14 Maj

hejsaan!

jahopp nu sitter ja hos min älskling och har precis gjort mig iordning:) ska grilla oh så ikväll me lite folk :P blir nog nice! ;)
Jaa annars har vi inte gjort mkt dom senaste dagarna, myst massa och sen firade vi Eric som fyllde 25 i förrgår :) och igår firade vi Jullan:) ! Sen har vi typ chillat, köpte lite godis oh så igår me Nytomt och åkte hem och kollade på Old dogs :D haha as skön film asså!
Sen i morse hade vi matkrig ja och jocke xD började med att ja kasta ost på han så flög de smör överallt kan ja ju lova er ;D haha men kul vare allt ;P älskar dej hjärtat<3
aja mer finns de inte och skriva om för tillfälligt :) hörs gör vi alltid:D

Pussheej<3



du är den bästa männiksan på jorden och jag älskar dig såååååå mkt!<3

ÄNTLIGEEEN!

Hihi hejsan ..

Sitter i skolan och har östgötaturism.. inte så jävla kul , slutar ialf kvart i fyra och ska åka te nkpg och träffa alex och vara med henne:D:)! Ska bli skojsigt, har inte träffat den människan på ett tag!
Sen vid halv åtta går mitt tåg till min efterlängtade älskling<3! Ska vara där tills söndag och det ska bli helt underbart! saknat min bubbie massor :( <3 Puss på dig!
Jaa klockan är två, och vid halv tre kommer en föreläsare som ska snacka om nått skit:P kom inte ihåg vare vaxd haha! aja får se om ja får skriva hos jocke :P han tycker inte om när ja sitter vid datorn nämligen(A) facebook och data nörd brukar han kalla mej, men nått inlägg ska ja fan skriva! :L haha :P
hade bra!

Pussheej<3

10 Maj.

hej

hade en lektion idag i skolan. lagom kul, hade ialf idrott och var ute och power walka 5 km typ(Y) as kul.. elr inte:P
Sen efter de tog ja bussen hoome och fixa klart hotellarbetet så nu ska ja bara skirva rent de och fixa det.
Sen så hjälpte ja mamma och pappa i en annan hage och mocka för hovis va här idag, så nu har alla pollar skoor:)
hihi,. sen har ja inte gjort så mkt mer, packa nu på kvällen bara typ.
Ska bara kolla på tv och sen sova tror ja, kommer bli en lång dag imorgon :P
men ja kommer ändå till min älskling till slut så :)<3
Sov sött everyone!

Pussheej<3


9 Maj

Hejhej
helgen har varit bra. Jobbade på lördagen oh de gick bra, mycke oh göra men de gick bra!
Sen efet de åkte ja te Kisa där Emilia, Jessie och Jossan va:) så va där och chilla, sen drog vi iväg te nån kompis te emilia och festade. va på lite olika ställen överallt:P men vi hade kul.
Sen idag så kom ja hem vid typ kvart i åtta elr nått så har ja inte gjort så mkt. Ska inte göra ett dugg, prata med älskling sen såklart :):D<3
Längtarr till tisdag då ja ÄNTLIGEN ska upp te honom!! saknat ihjäl han:( <3
Aja nu hörs vi imorn!

Pussheej<3



Ni får ursäkta bilden, men ja och jessie vill bara göra en repris sen i början av ettan;) haha! <3


7 Maj HELG!

Heej,.

Ja nu äre ÄNTLIGEN helg! Fan va skönt, riktigt trött på skolan faktist. Men idag hade vi serveringsprov och uppdukningsprov. Allt gick skirbra så hoppas på de bästa nu bara!!
Sen gick vi tipspromenad i storm och lite regn(Y) väldans mysigt .. :P elr inte.
Sen så åkte ja buss och pendel till Nkpg och träffade Erina en snabbis oh käka lite ohså :)
Sen vid halv fem gick ja te Scandic för dom skulle ha ett litet möte och dela ut scheman oså. de blir nog bra om man får styra om det lite.
Sen efter det mötte ja freja vid rese och träffa henne en sväng oxå! Vi gick bara runt och pratade typ sen gick vi och handla mat med Natha oxå för dom skulle käka och ut ikväll. Sen kom pappa och hämta mig och så hämtade vi Sofie och sen åkte vi hem.
När ja kom hem käkade ja, sen tog ja ett skönt bubbelbad och ny ligger jag i min säng och ska sova snart.
Ska upp tidigt imorn för ska jobba under förmiddagen och sen blir det och åka till mina bruds som är i Kisa hos Emilia:) Så ska stanna där över natten så ska vi festa lite och hare nice! gillas väldans mycke:D!
Sen beställde ja biljett te älskling oxå:)))!! Så blir oh åka te han på tisdag :D längtaaaar<3


Pussheej<3


6 Maj

tja .

idag va de skola från halv nio te ett :/ så fick vänta på bussen me jessie tills den gick, sen kom ja hem och har inte gjort nått vettigt sen dess.. är as trött och fryser som en jude!
Pluggat har ja gjort lite, för imorn har vi serveringsprov! Och ja SKA få mvg, de måste ja få!
nu orkar ja inte skriva mer, blev ett kort inlägg idag (A)

Pussheej<3



ge mig sommar nu tack!


5 Maj.

Hej!

Idag hade vi bara kök typ och vi laga mat te oss själva och städade ur hela köket typ.. :/ allting ska ju ut nu när hela restaurangen ska läggas ner. Och samma sak ska vi göra imorgon .. kul va?
Sen efter att vi slutat så åkte ja, Emilia, Jossan och Jessie hem te mig och så red alla dom medans ja gick och Emilia red Ricole för första gången i skogen och de gick skitbra:D(Y) har nog fått andra tankar om den hästen nu faktist. För fan va grymt duktig hon va! kul oh se:)
Och sen efter en lugn och skön ridtur för mina brudar så kom vi hem igen och släpte ut dom kusarna i hagen igen och gick in och snacka oh käka lite mat! Efter de åkte Josefin hem och vi andra satt och snacka lite sen fixade Jessica den nys designen på min blogg som ni kanske ser:D as nöjd blev ja! Tack så mkt gummsan<3
Jaa sen åkte dom två hem och nu är ja ensam hemma och solen lyser och de e typ klarblå himmel ute och här sitter ja och skriver blogg:p känner mig dum som inte är ute just nu, men ska de när ja är klar med de här inlägget för måste fylla på vattnet hos hästarna.
Blev och jobba på lördag, dom ringde och fråga och ja har fan sagt nej nu typ tre gånger så ja sa att ja kunde nu:p hehe känner mig så dum annars , och sen behöver ja ju pengar oxå(Y)
Saknar min älskling så de skriker inom mig oxå.. love you baby<3
Men nu ska ja knalla uuuut!!
Hare gött för de har fan ja :L

Pussheej<3



ridning på G (Y) :)



MYS!



Jessie och Atlas tar sig nerför backen sakta men säkert! ;D



Här gåre uppför!






Och så här ser man ut efter en barbacka tur på Dacke xD ;D

4 Maj

hej.

idag var de oh försova sig (Y) as kul .. elr inte .
sen kom man ialf te skolan och skrev nationella övningsprovet, de gick väl bra.
sen stacj ja, jossan, jessie och emilia hem te willys och handla mat och sen drog vi te emilia och laga oh käkade där. Sen gick vi tillbaka till skolan och kollade på alla duktiga treor som redovisade sina projekt arbeten :P
Sen efter de slutade vi och ja åkte två bussen hem.
När ja kom hem käkade ja lite sen gick ja och tilda ut med hundarna och striker :P haha han ville bada vid sjön och råka smita så han sprang hem så tilda fick springa efter hela vägen xD kul :P
sen efter de mata tilda och ja alla galna kaniner och gosa med bebisarna:D !
Sen åkte vi te härliga gamla vikbolandet och lämnade tilda där för hon skulle sovahos Nicole :)
så va där ett tag och hälsade på hästarna sen åkte vi hem.
Och nu sitter ja i min underbara säng och ska alldeles straxt sova.
Pratar med baby oxå :)<3
de va min dag de, och imorgon ska Jessie, Jossan och Emilia hem te mig och rida efter skolan:D! Ska bli niice!
aja vi hörs imorgon!


pussheej<3




lite sådär gamla goa bilder på oss alla:D<3

3 Maj.

Heej:)

Idaag så har ja bara varit hemma och tagit de lugnt typ.
Skrev rent välkomstmötet som vi har i guidetekniken, och sen skrev ja lite på hotell arbetet! Så de kändes MYCKE bra, fått nått vettigt gjort på studiedagen ialf.
Sen vid fyra tiden kom Jessica hit och red en sväng i skogen med mig :) de va as kul:D!
Så hoppas alla fyra kan rida nu te veckan så som vi prata om;) hehe.
Sen efter de åkte vi te åtvid och så släppte vi av Jessica vid bussen och så hängde ja med mamma och Tilda när dom va på hundkurs! Och min hund va SÅ duktig.... haha elr inte:P men men får väl hoppas på att de blir bättre me de, de fanns ju hundar som var liiite värre måste ja ju säga ;P
Sen efter de åkte jag hem med mamma för hon skulle jobba natt så hon var tvungen att åka lite tidigare då, och de va tur de för usch va ja frööös!:s de blev ju as kallt ..
Men när ja väl kom hem gjorde ja lite käk och drack te så nu är ja ganska varm igen:) hehe.
Så nu ser ja på svenska hollywoodfruar och sitter här i min säng!
Imorgon äre skola igen, fast inte så jobbig dag faktist:) Börjar halv nio och har typ nationellt övningsprov i svenska te halv tolv och sen skulle vi kolla på projektarbeten som treorna ska redovisa.
Så det blir rätt slappt.
Tror de blir de resten av veckan oxå:S eftersom restaurangen är stängd nu oh allt :( finns inge mer och göra där ju kan man tycka. Elr jo typ städa ur allt.. hur kul som helst! elr inte..
Seen har jag förälskat mig i en till lååt :D as bra ären!

Nothin' on you - (feat. Bruno Mars) Bob.
:D

Aja nu blire inge mer skriva! Hörs imorn :)

Pussheej<3




Du är den finaste som finns och jag älskar dig så gryymt mkt<3

2 Maj.

tja .

Älsklingen åkte hem för ett tag sen :( de e så tomt utan dig ... älskar dig över allt annat!<3<3
Valborg va mycke lyckad oxå :) hade jätte mysigt med alla underbara vänner :D tack alla <3
Sen så har vi inte gjort så mkt, igår slog vi lite stolp jocke oh ja :P hehe sen gjorde vi inte mkt mer . myste :)
Och imorn är vi lediga :D:D har studiedag ;P as göööött!! får se vad som händer då =)
och idag blire inte mkt tare lugnt bara :)
aja hörs gör vi !

pussheej<3




Bild från valborg <3



du&ja föralltid<3





<3


RSS 2.0