KUK DAG!

jävlar va ja hatar denna dag!! för de första blev ja irriterad på en sak i morse!
sen när ja får tag pån så börjar vi bråka, så lägger min telefon av. ja som laddat den hela natten så elt plötsligt står det att ja bara har 4 procent kvar!!! ARG, FÖRBANNAD, IRRITERAD ja allt man kan bli är ja just nu!!!!!!!
Jävla skitpisskuk dag!! men fick tag pån sen från emilias telefon och redde ut och förklara allt, men ändå arg och vill bara hem och lägga mej igen och aldrig mer vakna för nu är ja så jävla less på dehär!
jävla måndag! skjut mej!!

.

Live to love
Love to live♥



själv börjar ja tro på de ja inte trodde va sant förut.


30 Januari.

Tjenare!

Va nyss ute i skogen och red med Dacke, MYYS! Va jätte länge sen nu ja red så de va helt underbart! Och så va solen framme oxå, kunde inte bli bättre då kände jag :) tog med mig hundarna med så dom fick en promenix, så nu ligger dom här med mig i sängen helt utslagna och sover;) hehe!
Idag har vi städat och städat tills ja nästan svimmar:P haha, gick upp straxt efter åtta någon gång och åt frukost sen satte ja och alla andra igång och började städa. De blev skit fint i slutet! så nu äre jätte tjusigt här hemma :D haha sen kom ju mäklarn och allt folk och kollade så nu äre bara och hålla tummarna:)!!
Sen efter att alla hade åkt och såg nöjda ut:P så käka vi och sen gick ja ut och red. Mamma och pappa ska hämta små ungarna i åtvid så ja är för tillfället ensam hemma:L rätt gött! tror fan de e så illa att ja fått träningsvärk i röven nu känner ja:P ajabaja Sofia!! Nu ska vi sätta igång med ridandet igen! sån tur att dom plogat sjövägen för då kan man rida där nu på vintern, annars har det varit lite träligt med den biten nu när det är en halv meter snö som är stenhårt. Hästarna sätter sig fast så in i helvete om man rider ut mitt i snön :( usch va med om de förra året och de va inge kul kan ja lova er! Testat inte ..
Att bero på annat nurå, EGON, joakims och min kyckling värpte ett ägg i buren idag :O helt sjukt... de bara låg där i buren och Egon va nog lika chockad han för han bara kolla på mig och ägget som att han inte fatta nått xD haha! Han är så rolig han, puss pån!
Ae om man ska ta och gå ner och sätta på kaffe nurå! Ha de gött

Pussheej<3


ägget till höger är egons ;) haha!

29 Januari.

Hejsan!

Idag har ja städat massa i huset eftersom vi ska ha visning imorgon(Y)! Så nu jävlar äre rent minsann ;) hehe,
Va ute med bästa brudarna igår! ÖS blev de, skit kul hade vi:D de måste göras om! Va hos emilia först, sen gruvan YEEY ;) va bara vi tjejer där och en random kille oxå xD sen drog vi på en annan fest, kul som fan hade vi! Men i förmiddags va mitt huve inte okej! Blä va illa de va, men tog en panodil och iprem, sen kaputt gone:D!
super bra;)
så idag har ja inte gjort så mkt mer än oh städat faktist, Selma kom hit med Jens så har lekt med henne me:) så söt är hon!
lägger ut lite bilder från igår kväll nu ist så får ni er allt ett skratt! ;) haha!

Pussheej<3









:D

Kanin bebis bilder :D





Hihi :)

27 Januari.

Heeey!

Idag va skolan seeg som fan! usch kändes som lektionerna aldrig ville ta slut! man bara satt och vänta på att man sluta, som vanligt! Men till slut efter alla sega lektioner så sluta vi vid två:D!
Åkte hem och va me älskling tills han åkte hem:)
Sen kom Benny och Niklas och va här för mamma skulle massera dom typ?:P haha, så de gör hon nu medansja sitter här och kollar på tv! Va ute i stallet me förut och tog in hästarna såklart :)!
Längtar till imorgon me:D:D!! Ska ha tjejkväll hos Emilia med Jossan, Jessie, Camilla, Tojja, Julia, en annan Jossan me:D De kmr bli kuul hoppas ja på!! längtar :)
Imorgon med är alla lektioner inställda för vi ska till maries krog och kolla oh de:D! Blir nog kul tror ja!
Aja nu blire tv ett tag:)

Pussheej<3


älskar dig så otroligt mycke så det finns inga ord till det, oavsett vad kmr du alltid vara min Joakim<3


thihihi


Myyys med kissen! :D

26 Januari.

Tjabbatjenare!
Ligger i min underbara säng och kollar på tv:) Blir tidig kväll idag! Ska minsann vara lika pigg som i morse, inte för att de gick bra och gå upp men när ja väl vakna så blev ja pigg! Men en propp hade gått inatt så när vi vakna så va de bara tio grader i huset:S de va kallt kan ja lova.. usch!
Brumma iväg till skolan iallafall med bussen vid åtta och hade svenska, naturkunskap, hotelldata och till slut naturkunskap igen, och på dom sita lektionerna va vi bara tre st på lektionen :P alla i klassen är typ sjuka så vi var inte alls många idag :P haha!
Sen efter skolan hängde ja me jossan och emilia till netto och willys där de handlades härligheter till frääädaa!! :D kmr nog bli rätt grymt tror ja:) efter de kom baby och hämta mej:D så fixa vi lite saker och åkte hem.
När vi kom hem pussa ja massa på han:D sen gick vi ut och tog in en pall med spån som hade kommit sen fixade vi i stallet oh tog in hästarna för de va piss kallt! fick ont i huvet bara ör att de va så kallt när ja skulle ta in dom.
sen gik vi in och åt mat :) mysta en deel innan han for till jobbet.
de va min dag todaay ;P
vill ha sommar och massa värmee!!
hoppas man drömmer om nått sånt inatt för nu kmr man aldrig få uppleva de :P
hare nice,

Pussheej<3


En glaad joakim =) gullig!


myskväll(Y)

Nu har ja myskväll med mig själv här i mitt rum med tända ljus!:L  sitter och lyssnar på ett band ja inte lyssnat på, på as länge! Owl City:) shit va ja lyssna på dom förut! Massa minnen kmr upp. Rätt skönt och avslappnande så här på kvällen.
Ska sova om en stund tänkte ja, börjar tidigt imorgon så kan ju vara bra och vara lite pigg.
Efter skolan tog ja som sagt två bussen hem och väckte Joakim, så gick vi ner och åt och sen ut till stallet och mockade och tog in hästarna:) Fixade hos kaninerna me;) sen gosade vi me Loppan (min kanin :L) s kaninungar!!
Guud så söta dom är, dom har precis öppnat ögonen och börjat undersöka världen lite grann:P hihi så dom skuttar runt i buren som galningar och när man ropar på dom och ställer sig vid buren kmr dom och gosar med en! SÅ SÖTA! ska ta kort på dom snart så ni får se dom :).
Efter de gick vi in och så bakade ja och mamma scones som vi sen åt till kvällsmat! Så gott, är helt perfekt och äta till frukost eller kvällsmat tycker ja. De och tee är MUMS! Så de smaskade vi på sen åkte Joakim till jobbet och ja gick upp till mitt rum och tog de lugnt bara. Sen åkte ja me pappa till åtvid och handla lite fort och så! 
som sagt börjar tidigt imorn, lite ovant faktist:P hehe är så van och börja sent nu föt tin (a) men men bara och pallra sig upp! hatart när sängen är så varm och skön och as kallt när man går upp! vet inte hur många gånger ja gått upp ur sängen och ska börja gå mot toan för oh göra sig iordning med sen vänt och gått och lagt mig igen xD haha! så typislt mig.. men imorn ska ja fan upp! får vi hoppas på :P 

aja sov gott! 

Pussheej<3



 
mys!

25 Janurai.

Hejsveeejs!!

Vill bara säga att ja slutar tidiiigt idag :D! as grymt jue! fick reda på att samhälls lärarn är sjuk, JAAAAAAAAAAAAA(Y)!! Så får åka hem vid två idag, super glad? ja!:D
Har haft naturkunskap och har projekt nu, sen hem:) Då plugga man i onödan igår ;) hehe men men de e ju bra för då kan man lite grann innan man ska plugga påt igen.
Sen har ja fått panik över att ja vill ha ny telefon! Min håller sakta men säkert på oh lägga av :P haha, så skrev ju på facebook att ja ville ha förslag på bra telefoner, och fick en som ja fastna för rätt hårt!

Denna! Sony ericsson Vivaz Pro U8i :)
Tycker den är så som ja har tänkt mig att ja vill ha! ville ha en Sony ericsson fortfarande för känner mig van vid de och sen med tangentbord till är rätt fränt tycker ja, aldrig haft förrut:) men som sagt de kostar ju lite grann, men ska prata med mamma om man kan komma övverens om något, annars får de bli något annat för en ny telefon behöver ja verkligen nu ialllafall. Så får se;) 
Längtar btw till fredag me!! Ska festa me brudarna då i åtvid(Y) ska bli kul :D 

Aja nu ska ja inte skriva mera, 

Pussheej<3 

Inte kul detta!

Usch va ja ångrar att ja valde organisation och ledarskap! SÅ TRÅKIGT!! ja dör fattar typ inget och lärarn bara babblar och skriver och när man ska börja skriva det hon skirivt på tavlan, ja då suddar hon ut allt.. sen pratar hon me whiteboarden me så ögonkontakt för men inte me den tanten! skriver som en apa gör hon me:P haha inte kul! åh vill inte:P
Resten av dan har gått rätt snabbt. Hade Samhäll första, sen lunch och efter de hade vi projekt som oxå gick snabbt för de va rätt kul! för en gångs skull:P haha!
Men nu till denna lektion går de rätt seeeegt, usch inge kul start på måndag inte! blir hämtad av älskling idag efter skolan :) så ska hem, mysa lite grann me honom;) sen stallet i guess! mums, sen blire PLUGGA! har prov imorn:(
SEN ska ja inte göra ett skiiit ;P  hihi!
Är btw såå sugen på och köpa massa fina ringar!! Stora och tjusiga vill ja ha:D


ge mej snälla! mums.

ha en great dag everyone!

Pussheej<3

24 Januari.

Hejhej,
Nu äre måndag och skola igen, vill ha mer helg!! :P
Nu i helgen har ja bara vart hemma och grejat!
Ifredags skulle vi basta men blev inte så vi badade ist ja och joakim:D massa skum hade vi, as skönt! vi båda somnade som stockar;D haha sen vaknade man till och märkte att man inte alls låg i sängen:P kändes lite konstigtxD men sen gick vi upp ialf och la oss. 
 I lördags så städade ja och mamma hos hönsen som vi inte gjort på evigheter så de tog sin lilla tid, men fint blev det så nu är dom nöjda små hönsen!:) hehe, sen efter det så kom Joakim vid typ ett, två tiden typ? och han skulle igenteligen jobba men de fanns inge jobb för dom så han kom hem:D då blev ja glad!! Så vi fixade i stallet och satte på bastun! Sen gick vi in och käka och handlade mat till kvällen typ sen på kvällen så bastade vi och myste hela familjen:D! Och i söndags så va Joakim hemma hela dagen för de fanns fortfarande inget och göra för honom på jobbet:P hehe så då åt vi frukost, och sen gick vi ut och fixade en vägg ute i stallet som älskling fixade så fint så, jätte duktig är han:)<3 Efter det gick vi upp och käka, sen ut igen och då fick vi för oss att städa i "kaninrummet" alltså hela andra stalldelen som alla saker va helt överallt och hur stökigt som helst! och vi fixade ALLT! de tog fyra timmar typ:s:O men vi fixade det!! Så nu är det jätte fint där men fan va vi fick slita och greja! Smutsiga som fan blev vi :p haha! Men nu är de gjort så de känns skönt!
Sen badade vi igen, as skönt va de och efter det gick vi och kolla på Click och så somnade ja till den :P hehe,
SÅ de va min helg! En riktigt hemma helg med andra ord! SKÖNT!!
Nu till helgen blir det och festa hos Emilia på fredag med alla brudar:D sen får vi se vad som händer, Älskalings ka opereras oxå så de håller ja tummarna på att de kmr gå bra:)!! <3
Aja kan skriva mera senare idag vad som hänt för börjar snart typ, måndagar och tisdagar är skit nu!! usch så jobbiga änmen osv:( blää!!
Aja hörs sen!

Pussheej<3


Vinkunskap :)

Har bara haft vinkunskap hela förmiddagen/eftermiddagen :) blev ingen barteknik för Tord glömmde och köpa drink tillbehör =/!! klant arsle:P men men får göra de vid ett annat tillfälle sa Marie:) Inte nästa vecka för då ska vi till hennes krog Durkslaget och hälsa på, käka mat och dricka vin:D KUL!! de längtar man till, barteknik och vinkunskap är dom ända lektionerna man ser fram emot och gå på och jobba på faktist! De e kul!
Så vi har börjat på vårat vin arbete nu och ja och Emilia ska skriva om Penedés i Frankrike! De ser riktigt bra ut, har kommit igång ordentligt! Sen fick vi ju reda på bararbetet och ja fick inte mitt betyg än för ja skickade allt till Marie innan vi stack till Spanien så kom allt tydligen inte med elr nått:S så ska skicka in de till henne nu i veckan!
Men annars sa hon att ja får nog VG i Vinkunskap! Riktigt stolt faktist, de e kämpigt och ja blir glad för de, vissta hade varit kul med ett MVG men men så äre. Hoppas på bra betyg på baren ialf!=) .
Slutar om drygt en timme, då ska ja hem, dricka kaffe och piggna till lite känner ja! Sova ska ja inte iallafall, de gör ja ikväll;) blir så jobbigt och ja får så ont i huvet om ja går och sover en timme efter skolan:P man får fel uppfattning av dygnet då tkr ja:P haha blir helt förvirrad osv:P
Aja nu ska ja diskutera lite med min arbetskamrat om vårt arbete lite ;) hehe
Ha en trevlig helg :D

Pussheej<3


Haha hittade nya bilder från mafasca i Spanien me! :D

:)

No pasa nada! Ciao;)

21 Januari. Fredag äntligen!

Hejsan,.
Nu sitter ja och väntar på att svenska lektionen ska börja, hade tydligen sovmorgon imorse som ja kom på vid tio igårkväll! Super skönt vare och få sova lite längre ;) haha.
Iallafall, har bra lektioner idag!! Barteknik och Vinkunskap med Marie sen vid tolv:D de ska bli nice, sen slutar ja vid tjugo över tre och då ska ja hem och fixa i stallet:) Blir en lugn helg this time! De är skönt de me ibland kan ja känna, speciellt när jag är så trött på skolan och allt så kan det vara skönt och bara sova ut och va ibland med.
Inatt sov ja bra för första gången på länge känns det som! Hade min älskling hos mig inatt så de va väl de, love you<3 hehe vi satt och gjorde vår egna säng på en sida på internet igår för vi vill skaffa en ny säng senare, och då gjorde vi en som blev snygg! Sen när vi va nöjda så kolla vi på priset och då va den uppe i över 35000 :o xD inte okej! haha:P
Nae nu ska ja gå mot lektion! hörs senare idag :)

Pussheej<3


Mys i cafetérian! ;) mums,

Nytt:D

Nu har ja fått en ny header:D tack jessica! <3

Nu ska ja mysa med min mum mum :)<3

Bye bye!

20 Januariiii..

Hejhej
känner mej på dryg och bajs humör just nuuuuuuuu.. orkar inte skolan INGET nu :) :D haha! Sitter bara och drygar och skrattar åt mej själv(Y) normalt? ja veeet :L hehe
Vart i skolan sen halv nio i morse, började med organisation och ledarskap! sen hotell data och nu projekt och företagande super skojsigt!! ... som vanligt inte :P haha!
Menmen ska hem nu med två bussen som går snarrrt, sen blire hem och möjligtvis rida!(Y) de e sol och fint väder, visserligen kallt men skit samma, ut ska ja nog ta mig med kusen ;) sen kommer joakim då blire och umgås med honom. sen får ja se vad som händer hehe ...
nu ska ja ut till bussen i kylan;) hade gött gott folk!!

Pussheej<3



Känner mig så jävla seriös idag =)

19 Januari.

Hej :)

För exakt två månader sen vet ja två personer som va väldigt nervösa över att åka till spanien;) och för en månad vet ja två tjejer som mer än allt bara ville hem! haha gud så fort tiden går säger ja bara! sjukt..
idag vare ju skola som vanligt .. lika kul:) elr inte.. usch är så skoltrött som aldrig förr, skulle kunna skita i allt och bara sova hela dagarna! Men så fungerar det tyvärr inte i denna värld;) FEM månader kvar av helvetet sen aldrig mera! Efter de blire jobb och flytta hemifrån förhoppningsvis:D hihi lite spännande tycker ja!
Efter skolan drog ja och emilia in till Ikano och gik runt, ja beställde klipptid och medans vi väntade på de så lämnade emilia sin mobil på lagning och sen tog vi en fika :) mys! sen klippte ja mig och sen gick vi te ikea och kolla lite sen drog vi hem :) ska sova nu är trött som bara den! men mamma sa att hon kunde skjutsa mig oh tilda te skolan imorgon<3 tack! så kan sova lite längre nu ;) hehe! gör allt för att få sova nu för tin! hehe..
så nu ska ja prata med min kära pojkvän och sedan sova :)
ha de nice!

Pussheej<3


klippte bara topparna och tog bort allt slitet! fick även hårinpackning me! jätte skönt:)

Puss och goood night på er sötnosar! nu ska fia sleeeepaaa :L bye!

18 Januari.

Hejsan svejsan!!

På lite bättre humör idag känner ja! Skönt, men i skolan va de jobbigt! Hade Naturkunskap på morgonen.. oh herregud säger ja bara hur ska ja orka??! Sen projektarbete och de va rätt irriterande för vi ligger före i planeringen och emilia va sjuk och hon hade en del grejer på datorn som ja behövde så de sög ju, fick sitta på facebook typ.. :P men gjorde lite ialf! de e ju iallafall nått :P haha, sen hade vi SEEEEG samhällslektion som aldrig ville ta slut kändes de som.. pratar om riksdagen, regeringen oh bla bla bla... FYFAN! Aja när ÄNTLIGEN skolan slutade åkte ja hem och satt i köket och åt mat och pratade med mamma, sen fick ja för mig och möblera mitt rum :D ville ha Tildas säng som står i hennes rum här uppe som inte hon använder för vill ha större för joakim trycker in mig i väggen jämt ;) haha så nu kanske han inte gör de mer!:P haha..
sen gjorde ja inge mer hehe de får va som de är nu, ska njuta av min stor stooora säng ist!! =)
sen efter de så va vi nere i stallet och greja med alla djur:) mysta med egooon :)
sen efter ett tag så kom niklas, benny och jessie hit och snacka oh fika, mycke trevligt!:D nu ska ja typ inte göra så mkt mer, duscha sen soovaaa, mums :)
Ni får ha de så braa!

Pussheej<3



en mums bild från spanien!!

17 Januari.

Hej.

Sitter på projektarbetes lektion nu, har gjort lite grann på vårat arbete. Vill hem och bara gå och lägga mej just nu. Orkar inte skolan och allt annat!! Blir så irriterad på en del grejer!
Har haft samhäll nu på morgonen innan då ja kom försent till skolan IGEN!! men den här gången va de för bussjäveln va inställd!! helt seriöst, dom ställde in bussen för de va för dåligt väglag, men bussen innan som gick en timme innan gick!! blev arg:@ vill hem och rida ut i skogen och bara glömma allt! men slutar fyra så de e ju fan natt när ja kmr hem.... kul..
Men om man tänker lite positivt så ringde ja Grand hotell idag och fick praktik plats! De va skönt!
Sen försökte ja få tag på en annan grej men de tar ja imorgon.
Sen fyller Emilia år idag med, GRATTIS!<3

nu ska ja jobba lite mer..

Pussheej<3


grattis snygging! :D

16 Januari.

Hejsan:)

Nu sitter jag i min säng och myser vid tv:n och kollar på solsidan;), ny duschad och frääsch:') Blev sugen på oh bada och medans ja gjorde de så körde ja ansiktsmask och hade hårinpackning:) jätte skönt.
I helgen har ja vart i Norrköping typ, festade i fredags med Camilla och Emilia och Jocke. Det var kul, träffa mycket trevligt folk! Sen på lördagen va ja trött som fan och hade huvudvärk som va så fin så :) USCH!
Så försökte piggna till hela dagen typ sen bar de hemåt och så idag(söndag) har hela familjen och jag vart i lkpg på IKEA och Hööks och lite:) de va trevligt! Köpte lite saker på IKEA till älsklingens lägenhet:)! Sen åkte vi hem och så drog Tilda och ja ut till stallet och mockade oh fixa med alla djur, sen tog vi in pollarna och gick in:) ska ut till dom sen och ge dom kvälls hö! Imorgon börjar man tio över tio, de e nice! Har fått vårat nya schema och det ser bra ut om man ska gemföra de vi hade förut.
Hade tänkt mig och rida nu iveckan oxå, eftersom någon har skottat hela sjövägen! SKITBRA tycker ja:D dom gjorde de ett par snubbar för att dom skulle fixa med elkablar oh de:P så de blir kanon! så det ska jag göra när ja slutar tidigt så de inte hinner bli mörkt ute:) MYS! Har helt ärligt inte ridit ordentligt på hur länge som helst, de blir liksom inte av nu när det är så mkt snö och kallt har det vart oallt! Men nu smälter snön verkar det som så det är as bra, när vi koppla på transporten idag såg vi till och med gräs under den:D:D haha mamma, Tilda och jag blev helt galna av lycka:D så kanske våren är på väg trots allt? eller man kanske inte ska ha för höga förväntningar:P det ör ju trots allt bara januari :P haha! men hoppas kan man väl alltid göra:)
Sen måste ja gratulera min älskade kusin Cornelia som tappade sin första tand idag:D! Fick en så fin bild av henne imorse:') GRATTIS sötis unge och drog ut den helt själv gjorde hon me :) SÖTNOS<3 

Aja nu har ja inge mer och säga;) hehe
Vi hörs imorgon!

Pussheej<3

:D
Söta och underbara kusin:')<3


13 Januari.

Hejsaaan.
Hade arbetsmiljö och säkerhet idag och sen typ tio minuters hotell sen skulle vi haft företagsekonomi men efter hotellen gick vi till Lars och frågade om vi behövde göra nått men då sa han att vi va godkända och att vi inte behövde göra nått!! :D:D:D så jävla gött säger ja bara, OH TACK!
Lite coolt att vi avslutat redan 4 kurser :o sjukt! Inte mycket kvar nu!
Fan vill sluta skolan idag helst, är så skoltrött på allt! men men man får hålla huvudet högt uppe och göa klart allt!
De e ju trots allt inte långt kvar nu;) mindre än ett halv år ialf ;) hihi! Fast det vi fick reda på igår eller nått va ju att vi kmr få ta studenten den 17 e :( lite tråkigt att vi får sluta en vecka senare! Men men full och gla ska ja va ialf hela den veckan så de gör ju inget ;)haha!  
Så nu sitter ja i klassrummet och väntar på att våran kära buss som tydligen inte kom i morse för den hade åkt i diket ska komma ;) haha xD Älskar björs busstidtabeller<3 OR NOT! bussarna går aldrig......
just ja, igår städade ja hela sadelkammaren och fixade iordning:) blev jätte fint! vikte in täckena och gjorde fint!
Sen hoppade Frallan in i tvättmaskinen och va där:') söta katt!<3 hihi,

Men men nu ska ja inte skirva mer. Hörs imorgon säkeert!

Pusshej<3


Sötiis frallan!<3 ;D

Tråååk!

Så här kul har ja nu :) !





orkar inte skriva nått sitter i skolan och tråkar! slutar snart ...... mums!

11 Januari

Hejheej :)
Just nu sitter jag och har hotell lektion. super kul ... orkar inte skolan helt ärligt, ville inte gå upp imorse så kom lite försent :P hehe. Fick skjuts av älskling:)
Igår firade vi mamma me tårta och mys! Va trevligt:D Sen gick vi ut te stallet och fixade och så borstade ja min lilla pluttis:D och frallan va me på hans rygg och försökte ta borsten hela tin när man borstade honom på ryggen :P hehe. Sen gjorde ja inte mer den kvällen:P Joakim kom vid halv elva och innan de kolla ja på film, the break up! haha riktigt rolig faktist:P
Idag slutar ja seent. Fyra bussen blire för vi ska ha bajs samhäll och kolla på nyheter hela jävla tiden!! lite irriterande. Sen när jag kmr hem vet ja inte ett dugg va ja ska göra, fixa i stallet blire sen ingen aning.
Haha igår när ja skulle mocka höll ja på och halka på hela stallplanen me skottkärran full me skit xD tur att ja klara mig och inte fick allt över mej :P haha de had evarit en vacker syn:') xD
Aja nu har ja inge vettigt och säga mer.
Hare nice!

Pussheej<3


Sexig bild från nyår! ;) haha!

:)


Orkar inte lägga upp fler bilder kanske gör de imorn;) de e så segt hemma:P hehe men ialf en bild från universeumet :)


Min söta underbara pojkvän<3


Frukost på sängen beställde vi upp:) :D


10 Januari.

hejhej..
Skola igen YIPPIIIIIIE(Y) or not.. usch vill inte, va typ två månader sen man va här:( vill vara hemma, sova länge och mysa med min baby!
Har varit i Göteborg i helgen med älskling och fira våran ett års dag som blev lite sen för ja åkte till Spanien då vi hade ett år:) .
Så vi fira de i helgen och de va KANON mysiiigt:D Vi kom till hotellet på fredag morgon och checkade in och fick rummet på direkten så vi fixade lite i rummet och gjorde oss "hemma" typ :P hehe, myste och kolla på tv en stund, sen gick vi ner och åt frukost på subway, svin gott! Sen gick vi på stan en sväng och kollade lite hur de såg ut och shoppa lite:) Sen myste vi hela dagen ogh åt på restauranf hade jätte kul :) sen på morgonen beställde vi frukost på sängen, de va nice! ;)
På dagen gick vi till Universeum och va där hela dagen och kolla på alla slags djur och annat=) super kul! :) På kvällen köpte vi lite godis och chilla och åt på restaurang igen:D mums!
Sen på söndagen så vaknade vi och gick till frukostbuffén och åt mumsig frukost och sen gjorde vi oss iordning för att checka ut och sedan gå på stan en gång till för att vänta på tåget. Sen for vi hem :)
Jätte mysig och rolig helg, tack älskling jag älskar dig mest!<3
Efter att vi kommit hem så fixade vi i lägenheten innan vi åkte hem till mig .
Och nu sitter man i skolan och segar, :P ska hem sen efetr skolan och fira mamma som fyller år :) GRATTIS<3
Sen får ja se va ja ska göra, inte mkt ialf:P för de orkar ja inte xD haha, kmr vara helt död när ja kmr hem känner ja! hehe
Aja lägger upp bilder från helgen sen:)

Pussheej<3

RSS 2.0