30 Maj

Hejhej!
va ett par dagar sen man skrev.. men vädret har varit så jävla underbart så har inte kännt fört!
Nu dom senaste dagarna hare ju vart lite sämre men de klagar ja verkligen inte på!
de e skönt de me och inte ha de utomlandsvarmt jämt:P
men va har ja gjort då?
Jo vart ute i husvagnen i helgen typ och sov där från lör-sön. Vi grilla ja, jennifer,joakim,christoffer och mattias!
Sen drack vi lite och hade de kanon trevligt:)
Sen har vi lagt i båten oxå så va ute med den i söndags kväll me och fiska oh grilla på en ö med älskling:) myyys!
va iväg och fiska igår oxå, fick massa abborar:D haha älskar oh va ute på kvällen och fiska!! Bland de bästa med sommaren, helt klart!
Sen hare väll inte hänt så mkt mer tror ja inte. vart ute för de mesta:)
att bero på annat så testade ja och laga ärtsoppa för första gången idag, blev supergott! Så de blir fler gånger, bakade även ett nytt brödrecept med som va as gott!!
så lite duktig har ja vart idag me.
Men nu har ja inte tid och skriva mer, ska draaa

pusss

24 Maj

hallå där i värmen!
guud vilket underbart väder de har varit dom senaste dagarna!! Har vart ute i solen massor och gått promenader, vart ute vid älsklings föräldrars husvagn, solat hemma osv!
Har fått färg me så de känns som riktigt sommar väder nu:D
men idag blev ja innomhus ett par timmar i förmiddags. Städning stod på schemat! Åh de e lite knepigare och städa här än va de va i den förra lägenheten.. :P massa trappor och man måste byta uttag till dammsugaren osv, kanske inte låter så jobbigt men de vare kan ja lova:P gud svettades som fan! men dammsugade och damma överallt och skurade golvet! Sen gjorde ja iordning på alla blommor vi har, bytte lite krukor och plantera om dom ohså:) Så nu är ja super nöjd och det blev skitfint!!
Sen blev de lite matlagning på de, falukorv i ugn och potatismos(Y)
nu sitter ja och degar i soffan ett tag, hamna i matkoma i guess..
Senare kommer Joakim hem från jobbet så får se vad jag hittar på tills dess.
De va en liten update hur de e för tillfället!
Nu ska ja sätta på kaffeeee

hare gött

puss



va och bada med hundarna + Jennifer igår, supermysigt!!



♥♥

19 Maj

hej!

De va ett tag sen man skrev, men har inte gjort så speciellt mkt så de fanns typ inget och skriva om kände ja.. och sånna där onödiga inlägg där man bara skriver massa skit som ingen är speciellt intresserad av är inget oh ha:P haha
Men har ialf varit ledig nu ett tag. Skulle jobbat med i torsdags så vare inga barn men fick betalt ändå;) hehe oh igår så vare heller inga barn den tiden ja va insatt så då fick ja va ledig! Men de gjorde inget för vi åkte till Hööks och sen på eftermiddagen tävlade Tilda i Vrånghult:) Väldigt kul och se och fina hästar vare!!
Tilda fick 59 %i första klassen vilket inebar, ingen rosett. Minst 60% skulle man ha för att få rosett :P haha hon snubblar alltid på mållinjen den ungen! Så då blev hon ju lite små sur men i andra klassen fick hon hem de! 61% och rosett:) så då blev hon glad;)
så de roade vi oss med igår typ. Red när ja kom hem me, och fyfan va ja va tvungen att bita ihop för att inte BRYTA ihop... asså har fått en sån fruktansvärd träningsvärk i benen, både under och övre muskler. Åh de gör så ont!!! Sen huvudvärk på de hade ja oxå.. usch då va ingen hitt kan ja lova.
Men har nog sovit bort de mesta nu ialf. Sitter och dricker te och väntar på och få en kopp kaffe med innan det bär av mott jobbet! Skulle jobbat 9-16 idag och igår men de hade kört ihop sig så de blir 9-23 idag plus natten sen ända till 16 på söndag:P mååånga timmar men de ska nog gå bra! Kaffe finns de där borta så överleva gör ja ;)
sen på söndag efter jobbet åker ja hem till svanskog me.. kommer vara skapligt trött xD men men de funkar nog får bunkra upp med massa kaffe!!
Ne nu rusa klockan iväg, ska prata med mamma lite nu innan ja drar!
Hare fiiint

pussss




trött som satan:P!


13 Maj

Hejsan!

Ska snart bege mig mot Åtvid för och jobba till fyra:) Ska bli sköj!
Gick jätte bra igår fast vädret va super tråkigt.. men vi hade kul ialf! Men man va rätt trött när man kom hem, 9-21 pass må va roliga men de tar på krafterna.
Idag är ju vädret helt underbart me så ute ska vi va hoppas ja på!
Sen äre bara och tagga inför veckan som kommer för då äre jobb hela tin! Ska bli gött och ha nått oh göra ;)
Sen ikväll om vädret fortsätter och vara som de e nu så blire nog och ta första doppet kanske ;D haha men de återstår och se!
Men nu måste ja dra såg ja för tiden bara rann iväg!!
pusss





9 Maj

Heej
Nu sitter ja här med träningsvärk(Y) yippie va äckligt ont ja kommer ha imorn.. körde lite hårdare träning med Dacke idag än vanligt.. upp och ner i mördarbacken ett par gånger sen lite galloppsträckor på de! trötta som bara den va vi båda två kan ja lova:P
men imorn ska ja upp tidigt och rida honom innan ja börjar jobba kvart i två! har inte bestämmt va vi ska hitta på då men eftersom han inte fått skor än så blire nog skogen ialf:)
Jossan va här på kaffe förut me så de va trevligt och snacka ikapp lite:)
Sen resten av dagen har ja umgåtts med mormor typ och haft trevligt som vanligt:) 
Men nu ska ja sova och tagga för imorn! Ska bli kul och träffa alla barnen igen:) länge sen nu!
sov sött allesammans


















Det finns ingen mer än DU som betyder så mycket för mig.
Utan dig har jag ingeting och med dig har jag allt ja någonsin kommer vilja ha.
Älskar dig min underbara fina urgulliga Dacke plutt:') ♥


8 Maj

Tjolahopp på er!
Sitter i sängen och lyssnar på musik och hare gött! Är som vanligt trött vid den här tiden:P så ska snart sova tänkte ja så ja kan gå upp tidigt imorn.
Idag har ja vart hemma och styrt.Började med frukost ute på ballkongen me mamma först! Sen flyttat om i köket har ja velat göra väldigt länge nu så imorse tog ja tag i det! Blev superbra tycker ja:) jämt när man möblerar eller byter plats på saker och ting så blirë så fräscht och fint!
Så de greja jag med på förmiddagen. Sen åkte mamma iväg och då fixa ja käk och vänta på Tilda och när ungen väl kom hem åt vi och red :) väldans trevligt! Men pollen min behöver skor kände ja för usch va ont de gjorde pån när vi red på gruset.. så de ska vi fixa snart! Då hinner han få de till ridlägret me så de blir kanon, för då ska han ridas min fining♥
Sen när vi ridit klart så vare de vanliga kvar. Mockning och kaninfix! Har blivit helt kär i en så himla söt kaninunge igen!! ÅÅH de går inte och motstå den! Plopp heter den, vit jätte liten :') ohgud så tam och gosig den e! helt kär är ja i den. Ska ta bild och lägga upp här så ni får se hur jäkla söt den är:)
Men ialf efter allt med djuren så drog vi till ridskolan och fixa med schabrak samt jacka till Matilda då hon ska tävla. Sen for hela familjen till Willys för oh handla:)
Sen blev de inte mycket av denna dag!
Imorn blire och umgås med mormor som kommer hit:) sen ska ja nog träffa Jossan me:D sen rida och allt annat oxå såklart:)
men mer om de imorn. Nu ska ja ringa min älskling och sen sova♥
gonatt!




Bilder från igår då vi va och bada med vovvarna:)

7 Maj

Hejsan hejsan!
De va ett tag sen man skrev här kände ja.. Men har inte kunnat för vi har varken haft nått internet eller tv i lägenheten än:P de har krånglat och folk från Telia har sagt olika saker.. men idag skulle vi få hemskickat saker som skulle få de och funka så hoppas nu de verkligen gör de.
Är nämligen hos mamma och pappa nu så vet inte om vi fått hem de än.
Åkte vid halv tolv i förmiddags. Gick väldans bra den vägen me! Inget fel men dock en VÄLDIGT gnällig katt :P vet inte va de va med henne nu men skrek gjorde hon i princip hela vägen så släppte ut henne så hon fick gå lös i bilen från karlstad typ oh då blev hon lite lugnare.. :P haha knäppkatt.
Men ialf, åkte hit för har massa jobb på G! Härligt men imorn och på onsdag är ja ledig sen jobb på torsdag och hela lör-sön. Sen hela nästa vecka förutom tisdag äre jobb jobb jobb!! Känns apbra nu när man inte fått så mkt förra månaden.

Just ja! Kanske ska berätta att de gick kanonbra med flytten oh allt! Ja, Joakim och Bengan åkte tidigt som fan på fredagen te Norrköping, packa in allt på en timme tror ja:P haha sen for vi hem igen och packa in allt i lägenheten. Hela familjen Carlsson hjälpte till♥ så allt gick jätte bra! Men fullt med flyttkartonger vare överallt xD haha. Men med allas hjälp fick vi iordning nästan allt i princip. Inte hyllor och sånt dock, de gjorde vi dagarna efter. Åh nu äre super fint och mysigt! Längtar faktist lite hem nu måste ja säga;) hihi!
Vi målade oxå om och älskling tapetserade så fint i köket så de blev skitsnyggt verkligen!! Så de blev vi jätte nöjda med :D
Så jaa dom senaste dagarna har vi bott in oss och Saga älskar de! Springa i trappor, spionera på folk som kommer ;) haha ja hon gjorde sig hemma väldigt snabbt!
Sen har vi grillat och haft de gött ute på altan i solen:)
Så, så har vi de nu! Väldigt bra med andra ord!
Åh på fredag ska ja, mamma och Tilda in till Norpan och städa lägenheten me! sen är de klart, ska bli skönt oh ha de gjort.
Nu tänkte ja lägga upp bilder på hur lägenheten ser ut så mina kära vänner kan se :)
Så ni får hare nice

pusseen



Köket med den nytapetserade väggen:) 

Liten bit av vardagsrummet och dörren ut till uteplatsen:) 


 
Uteplatsen från vardagsrummet:)

Gästrummet:)

Vårat sovrum:)

Ballkongen från sovrummet:)

Från toan och ut till trappen:)

RSS 2.0