16 Oktober

Hej!
Kallt och ruggigt väder har de varit idag, fy va deprimerande de e! Man bara tittar ut genom fönstret och ser regn hela tiden, lite sol kanske om man får beställa?? De behöver inte ens vara de, bara utan detta regn så är ja nöjd. Som ni hör så har ja vart inne idag, har fixat lite här hemma, eldat så det är varmt och härligt här inne ialf:) sen testat va ja ska ha på mig på lördag då vi ska få festa till de på killarnas fotbolls jubileum;) lockade håret men får se om ja ska ha de så, är ju rätt bra på att ändra mig so to say;) haha!
Åh i morse körde vi kl:8 igen på gymmet, fast idag tog de fan i! Haha både Jennifer och ja kände de, men de e bara att ha rätt inställning och peppa varandra så kommer de gå mycke bättre imorn:)!!
Sen så har ja lagt över massa gamla låtar på spotify som bara fastnar i hjärtat!❤ Satt tårögd och lyssnade på dom och massa minnen från gymnasiet kom upp!! Vi tjejer samlade på oss ett helt gäng med goa låtar under dom tre åren, puss på er!
Sen va vi ju ute på våran vanliga 3km runda tidigare ikväll me vovvarna. Helt dyngsura va vi alla fyra när vi kom hem (Y) men som man fick höra som liten; de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder;) fast i dehär läget så äre fan dåligt väder men men..
Älskling kom hem förut me:) fast bara tills imornbitti men de e mysigt ändå och ha lite kvälls sällskap!:)❤
Så nu kollar vi på fotboll, Tyskland-Sverige .. Haha tror vi förlorar rätt stort faktiskt;p ser unge vidare ut just nu...
Jaja, jag ska väll umgås lite med min man nu när han är hemma oh allt:)
Ha en mysig kväll allesammans:)

Pussss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0