8 Maj

Tjolahopp på er!
Sitter i sängen och lyssnar på musik och hare gött! Är som vanligt trött vid den här tiden:P så ska snart sova tänkte ja så ja kan gå upp tidigt imorn.
Idag har ja vart hemma och styrt.Började med frukost ute på ballkongen me mamma först! Sen flyttat om i köket har ja velat göra väldigt länge nu så imorse tog ja tag i det! Blev superbra tycker ja:) jämt när man möblerar eller byter plats på saker och ting så blirë så fräscht och fint!
Så de greja jag med på förmiddagen. Sen åkte mamma iväg och då fixa ja käk och vänta på Tilda och när ungen väl kom hem åt vi och red :) väldans trevligt! Men pollen min behöver skor kände ja för usch va ont de gjorde pån när vi red på gruset.. så de ska vi fixa snart! Då hinner han få de till ridlägret me så de blir kanon, för då ska han ridas min fining♥
Sen när vi ridit klart så vare de vanliga kvar. Mockning och kaninfix! Har blivit helt kär i en så himla söt kaninunge igen!! ÅÅH de går inte och motstå den! Plopp heter den, vit jätte liten :') ohgud så tam och gosig den e! helt kär är ja i den. Ska ta bild och lägga upp här så ni får se hur jäkla söt den är:)
Men ialf efter allt med djuren så drog vi till ridskolan och fixa med schabrak samt jacka till Matilda då hon ska tävla. Sen for hela familjen till Willys för oh handla:)
Sen blev de inte mycket av denna dag!
Imorn blire och umgås med mormor som kommer hit:) sen ska ja nog träffa Jossan me:D sen rida och allt annat oxå såklart:)
men mer om de imorn. Nu ska ja ringa min älskling och sen sova♥
gonatt!
Bilder från igår då vi va och bada med vovvarna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0