7 Maj

Hejsan hejsan!
De va ett tag sen man skrev här kände ja.. Men har inte kunnat för vi har varken haft nått internet eller tv i lägenheten än:P de har krånglat och folk från Telia har sagt olika saker.. men idag skulle vi få hemskickat saker som skulle få de och funka så hoppas nu de verkligen gör de.
Är nämligen hos mamma och pappa nu så vet inte om vi fått hem de än.
Åkte vid halv tolv i förmiddags. Gick väldans bra den vägen me! Inget fel men dock en VÄLDIGT gnällig katt :P vet inte va de va med henne nu men skrek gjorde hon i princip hela vägen så släppte ut henne så hon fick gå lös i bilen från karlstad typ oh då blev hon lite lugnare.. :P haha knäppkatt.
Men ialf, åkte hit för har massa jobb på G! Härligt men imorn och på onsdag är ja ledig sen jobb på torsdag och hela lör-sön. Sen hela nästa vecka förutom tisdag äre jobb jobb jobb!! Känns apbra nu när man inte fått så mkt förra månaden.

Just ja! Kanske ska berätta att de gick kanonbra med flytten oh allt! Ja, Joakim och Bengan åkte tidigt som fan på fredagen te Norrköping, packa in allt på en timme tror ja:P haha sen for vi hem igen och packa in allt i lägenheten. Hela familjen Carlsson hjälpte till♥ så allt gick jätte bra! Men fullt med flyttkartonger vare överallt xD haha. Men med allas hjälp fick vi iordning nästan allt i princip. Inte hyllor och sånt dock, de gjorde vi dagarna efter. Åh nu äre super fint och mysigt! Längtar faktist lite hem nu måste ja säga;) hihi!
Vi målade oxå om och älskling tapetserade så fint i köket så de blev skitsnyggt verkligen!! Så de blev vi jätte nöjda med :D
Så jaa dom senaste dagarna har vi bott in oss och Saga älskar de! Springa i trappor, spionera på folk som kommer ;) haha ja hon gjorde sig hemma väldigt snabbt!
Sen har vi grillat och haft de gött ute på altan i solen:)
Så, så har vi de nu! Väldigt bra med andra ord!
Åh på fredag ska ja, mamma och Tilda in till Norpan och städa lägenheten me! sen är de klart, ska bli skönt oh ha de gjort.
Nu tänkte ja lägga upp bilder på hur lägenheten ser ut så mina kära vänner kan se :)
Så ni får hare nice

pusseen



Köket med den nytapetserade väggen:) 

Liten bit av vardagsrummet och dörren ut till uteplatsen:) 


 
Uteplatsen från vardagsrummet:)

Gästrummet:)

Vårat sovrum:)

Ballkongen från sovrummet:)

Från toan och ut till trappen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0