19 Maj

hej!

De va ett tag sen man skrev, men har inte gjort så speciellt mkt så de fanns typ inget och skriva om kände ja.. och sånna där onödiga inlägg där man bara skriver massa skit som ingen är speciellt intresserad av är inget oh ha:P haha
Men har ialf varit ledig nu ett tag. Skulle jobbat med i torsdags så vare inga barn men fick betalt ändå;) hehe oh igår så vare heller inga barn den tiden ja va insatt så då fick ja va ledig! Men de gjorde inget för vi åkte till Hööks och sen på eftermiddagen tävlade Tilda i Vrånghult:) Väldigt kul och se och fina hästar vare!!
Tilda fick 59 %i första klassen vilket inebar, ingen rosett. Minst 60% skulle man ha för att få rosett :P haha hon snubblar alltid på mållinjen den ungen! Så då blev hon ju lite små sur men i andra klassen fick hon hem de! 61% och rosett:) så då blev hon glad;)
så de roade vi oss med igår typ. Red när ja kom hem me, och fyfan va ja va tvungen att bita ihop för att inte BRYTA ihop... asså har fått en sån fruktansvärd träningsvärk i benen, både under och övre muskler. Åh de gör så ont!!! Sen huvudvärk på de hade ja oxå.. usch då va ingen hitt kan ja lova.
Men har nog sovit bort de mesta nu ialf. Sitter och dricker te och väntar på och få en kopp kaffe med innan det bär av mott jobbet! Skulle jobbat 9-16 idag och igår men de hade kört ihop sig så de blir 9-23 idag plus natten sen ända till 16 på söndag:P mååånga timmar men de ska nog gå bra! Kaffe finns de där borta så överleva gör ja ;)
sen på söndag efter jobbet åker ja hem till svanskog me.. kommer vara skapligt trött xD men men de funkar nog får bunkra upp med massa kaffe!!
Ne nu rusa klockan iväg, ska prata med mamma lite nu innan ja drar!
Hare fiiint

pussss
trött som satan:P!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0