17 Juni

hejsan
är totalt slut i hela kroppen och kommer somna på en gång sen när ja släcker lampan!
haha är så himla trött!!
första ridläger dagen idag och det har gått superbra!:) alla verkar nöjda och ha kul!
har vart full rulle med allt. Nu ska vi bara se till så att alla somnar oxå, fast de får mamma ordna för ja pallar inte:P haha men har faktist en anledning..
Kom till mamma och pappa vid fyra nån gång igår och ja va som vanligt rätt trött i huvet efter fyra timmar körning och massa panik då bilen paja på vägen + att ja på nått sett körde fel och bröt ihop :P haha
Men de va bara och bita ihop och greja med allt annat som behövdes och de tog sin tid! Va iväg med mamma och handla mat så de rann över i kundvagnen xd haha folk måste ha undrat asså.. så vi va klara med allt kl 12 på natten tror ja och va inte i säng förrens ett tiden. Väl när ja sov så väcktes ja vid tre tiden typ av att de åska så dant så de skaka i fönstrena :s så sprang ner och försökte få kontakt med mamma och pappa som sov som grisar och sen dra ut alla sladdar till internetet, datorn,tvn osv. Sen gick de inte och sova heller på de efter allt..
Gick upp vid halv åtta och har vart fullt ös sen dess! Så nu ska ja soooooova. Sen upp tidigt imorn och köra på igen. Tack gode gud för kaffe:')

ni får hare bra !

Pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0