29 Januari

Hej
Nu har man varit hos mamma och pappa i snart en hel vecka! Känns jätte konstigt att vara här under helgen:o inte vart de på ett halvår typ. Men de har vart mysigt! Bara varit hemma på landet och strosat:)
Har alltså inte gjort så mkt, ridit massa, mockat och grejat i stallet, sen varit på hopptävling/maskeradtävling:)
Tilda hoppa på Dacke och dom va utklädda till bonde och ko;) haha! Dom kom tvåa:) men rev sista hindret så på hoppningen blev de ingen rosett tyvärr, men men kul hade vi ialf! Mamma, Sofie och ja va koskötare;) haha vi sponsra Arla lite så vi hade arla skyltar på ryggen och små arla märken på mössorna! haha vi alla va as snygga med andra ord;D lägger ut bild på ekipaget!!
Men ialf, imorgon åker ja hem till lägenheten! Så får vi se vad ja hittar på:)
Tog massa fina hästbilder idag me när vi va ute med Tilde och Zelda! Haha så mycke dom sprang ute i hagen har ja aldrig sett dom göra förut! De e så synd att de e så himla kallt ute.. eller de e ju bara 2- men fan när man vart ute i två timmar så känner man att både fingrar och fötter domnar bort.. lite synd, vill ju vara ute så mycke de går när de e ljust. men vi va ute ett tag idag ialf! Sen till lunch åt vi grillade korv med bröd + hamburgare med bröd! Mumsigt vare! men nu har ja fått in Saga som tycker de e super kul att sringa ut ur kattluckan och leka i snön.. ja blir så orolig:/.. haha men de e väll bara att vänja sig om vi nu flyttar te hus;) oså har ja sörplat i mig en skvätt kaffe nu me så nu ska ja väll hålla mig varm ett tag till!
Ut i kylan vare!!
Ha de fiint
Puuuuss


;) haha!

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0