22 januari

hejhej!
sitter i min mysiga morgonrock, nybadad och frääsh! älskar den känslan.
ska ha Twilight maraton sen tänkte ja! haha har ju aldrig sett alla filmer för ja inte gillat de direkt, fast alla sagta tt dom är svin bra och grymt snygga killar i osv. Så NU äntligen ska ja sätta mig och kolla på dom! Den första filmen gick ju under jul nångång tror ja, och då kolla ja på den och sen dess har ja velat se alla andra men bara glömt att tanka ner dom. men nu så:)
Annars idag så åkte älskling vid elva nån gång tror ja, efter de så städade ja iordning här hemma, har inte orkat göra depå ett par dagar:P och har man Ikea möbler så måste man typ damma en gång i veckan annars ser de äckligt ut tycker ja:P dom suger åt sig damm så de finns inte:s.. och när man har färgen svart på allt me som vi har syns de ännu mer! Så de roade ja mig med ett tag. Dammsuga och gjorde de vanliga med!
Sen blev de käk och ut och gå på en promenad som vanligt! Både Joakim och ja har vart jätte duktiga och vart ute och gått i snabbt tempo hela helgen nu! Ja har ju hållt på och gått ut och gått massa innan och så, men de va ännu bättre med sällskap:) vi prata massa om framtiden och massa annat kuul:D
Igår gick ju nog en 8km tror ja! Runt hela Ingelsta, visserligen stanna vi och gick in i lite affärer och kolla men vi gick ialf! haha va helt döda när vi kom hem;)
Men idag gick ja inte så långt, de vanliga på drygt 3km:) de e skönt att få komma ut en sväng och bara ha bra musik i öronen och bara gå!
btw så blev de ju snöstorm typ ett tag på förmiddagen idagxD haha så nu äre äntligen vitt på backen! mysigt:)
så ja och Saga gjorde årets första snögubbe och snölyckta:D Saga sprang som galen ute på ballkongen och tyckte att de va super kul!
ni får se hur dom såg ut på bilden nedan:)
Nu ska ja inte skriva mera haha ska kolla på tv! :L

ciaoo


:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0