2 Januari

Tjabba tjena!
Både joakim och ja sitter framför varsin dator och nördar xD haha han har sin i tv:n och ja har min söta dator i knät:L hehe
Fick gå upp väääldigt tidigt för att komma te jobbet idag.. vilket jag INTE är van vid märkte ja. Herregud va sliten man är:P sov hela vägen te åtvid och sen när joakim hämta mig i linköping så sov ja på vägen hem sen:P trött tjeej med andra ord!
Blev och dra te IKEA efter att ja slutat. Joakim köpte ett as snyggt barskåp, sen köpte vi lite glas och skålar oh annat smått vi behövde.
Så nu förut inredde ja barskåpet, blev snyyyyggt!;) haha
Nyår va väldans trevligt! laga tre rätters här hemma, sen drog vi till Puls och fira tolv slaget! Vi kände att vi ville dra nånstans på kvällen ;) de va nice!
Dagen efter va ja helt Okej fan! haha de va fan inte igår man gjorde de ju;)! så de va nice, men lagom trött va man. Blev film kväll senare, kolla på Red rose, fyra timmar lång.... :o men den va svinbra, så även om den är svinigt lång så kände man inte av de!
Och nu ikväll ska vi kolla på en skräckis ja och Joakim:) haha Human centipede;) ja kmr dö. men ja har jätte länge velat se den så nu fan ska ja göra de me!!
Sen blire sova tidigt för ska upp te jobbet imorn igen:)
Nu ska ja ta och hoppa in i duschen så vi kan ha film mys!
Hare göttit

Pussheej<3


vårat fina♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0