10 Januari

Tjatja!
Sitter i sängen och ska snart gå ut och ta in alla hästar ute i mörkret. Är helt genomförkyld typ.. JÄTTE kul?! blev de igår eftermiddag typ och de har inte blivit bättre, känner ingen smak mer och näsan är helt ihjäntäppt.. inte alls kul. Men de som fick mig på mycke bättre humör idag va den mysiga ridturen Tilda och ja tog vid ett tiden ungefär. helt pefekt tid att rida ut på och vädret va kanon! Så inte för kallt och inte för mörkt(Y) Oh så va min häst så himla mysig me, vi red barbacka, de bästa som finns!! har nog inte ridit i sadel sen i sommras nån gång xD haha. Tycker de e både skönast och härligast att rida barbacka! Men sen visst så äre mycke bekvämare och ha sadel sen när man ska börja rida lite mer ordentligt(a) nu chillrider vi ju bara ja oh Dacke;) haha!
Aja dagen ida rå, började med att pappa väckte mig för vi skulle sjunga mamma och ge henne frukost på sängen och paket, hon fyller år idag:) så de gjorde vi, sen drog pappa te jobbet och Tilda te skolan så mamam och ja åt frukost inne i deras sovrum och tog de lugnt.
Efter de tog vi ut hästarna och sen åkte vi in till åtvid och gjorde lite ärenden!
Efter allt de red vi sen mocka vi i stallet, guud va ja saknar de asso. Bara va i stallet och mocka, städa iordning, gosa med alla kaniner och bara vaaa. Inte direkt som att sitta i en lägenhet i stan:P haha!
Efter allt de vare mat och fika! De va min hela dag kan man verkligen säga, va länge sen ja skrev en sån här noga uppdate :P men så fåre bli ibland när man inte har så mkt och göra!
Imorn blire jobb vid två så ska försöka hinna rida innan:) sen efter de får vi se vad som händer, i dont knoow. men är fett sugen på oh basta så we will see:)
Ne nu ska ja inte skriva så mycket mer, ska ta in kusarna nu!
vi hörs,

Pussheej<3


Saga fann sig rätt bra hos mormor förut när vi kolla på tv:) haha nya kattvakteen!!

Ja kan hålla med Fiona om att livet är rätt tröttsamt ibland.. haha Tilda och ja dog av hur hon låg förut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0