5 februari

Hej på er finisar!

gud så kallt det har blivit ute:o de hände ju fan bara över två dagar, om inte ens de.. vipps så blev de -20 grader ute.. liiite oväntat kanske. Älskling och ja va ute och gick förut, vi gick till Ingelsta området och va inne på Jula, Rusta och Bauhaus(ingen aning om hur de stavas:P) ialf så kollade vi på massa tapeter, kök, badrum, golv ja allt typ:D haha så kul och bara gå runt och låta fantasin flöda och tänka hur man själv vill ha de! Men man äger ju inte en miljon direkt så man får dra en DEL gränser;) haha! Men de ja bestämmt mig för ialf är att ja ska ha ett grönsaks land:L så kuul oh greja själv bland allt och dessutom blire såå mkt godare och odla själv! Så om vi nu blir så som vi vill med allt så ska ja fan ha ett grönsaksland! så de så;) haha sen finns de ju hundra saker vi vill greja med i huset om vi får oxå så vi får nog fullt upp kan ja tänka mig! Såå kul!!!
jaja nog pratat om detta nurå!
Va hos mamma och pappa igår och hälsa på under dan:) Va mysigt och komma ut en sväng på landet igen, vi greja i stallet, mocka och red ute i kylan! helt genomfrusen va man sen när man kom in! men lätt värt de.
Sen åkte vi hem på kvällen sen! Vi skulle haft film maraton men som vanligt blev ja för trött xD haha vi har gått och lagt oss tidigt och vaknat tidigt hela helgen, haha.
mer i helgen har vi inte gjort, myyst massa och haft de kanon, fast de har ja alltid med min älskling♥
Oh nu ska ja kolla på tv en stund och göra en grej till som ja inte tänker berätta;) sen ska ja se på Skönheten och odjuret, disney versionen! har laddat ner den för ja har velat se den aaas länge, så himla bra ären:') älskar musiken i den me!! så de ska ja roa mig med ;) hihi! Mysigt. Har tagig en varm dusch me, för att få upp värmen lite. Ska väll ta och göra nån kvällsmat me sen. Så nu ska Saga och ja ha myskväll!
Ni får hare så en sådan kall söndag!
Puss!


Min fina totto♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0