24 Februari

hejsan svejsan!

Har nästan packat klart min och Sagas packning nu till helgen!
Ska hem till mamma och pappa ikväll och sova tills imorn för då vid halv tio ska ja jobba på missmyra, hehe långt te jobbet.. nooot:D Ska bli kul och få jobba där igen och träffa alla ungar!:) hoppas på en kanon dag!
Sen kommer älskling, Jennifer och kanske Andreas och hämtar mig och då ska vi vidare till mormor och lämna Saga där för eftersom vi ska festa och ha oss på lördag så mår ja bäst av att Saga är hos mormor för då kan vi leva fan bäst vi vill;) sen så tycker mormor de e extra kul när hon får besök me så de blir ju kalas!
Sen ska vi hem,invänta fint folk, käka och sen ha en awsome kväll/natt!! är så taggad så de finns inte, fan va kul de ska bli! Så de blir våran helg. Har inte gjort så mycket dom senaste helgerna så de ska bli kul:)
SEN måste ja säga att va hände med vintern? haha klagar verkligen inte på att ja saknar den eller så men igår blev de helt plötsligt vååår:D gud va underbart väder det var ute! Va ute och gick med skinjacka och solbrillor, uuuuuunderbart!! och idag hare varit bra väder me! fast inte lika varmt som igår men ändå:)
Haha att bero på en helt annan sak så stod ja ute på ballkongen igår och höll Saga, hon älskar att hänga med ut och kolla på allt:P men ialf, när ja stod där så kolla ja ner på marken och där gick de en annan katt som såg Saga och satte sig under oss och prata med henne xD haha men Saga va inte värst trevlig, reste ragg och morra :P haha kattstackarn satt där ända tills vi gick in:P
Men nu ska ja gå ut och fixa en kopp kaffe och piggna till! Håller på och bli förkyld så de hoppas ja vi slipper.. Joakim är oxå sjuk så hoppas inte man blir smittad när han kommer hem.
Ne ni får hare så bra!

puss
hitta lite roliga bilder;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0