18 Februari

Hej!
Sitter nu nyduschad och kollar på tv:) Har varit hos mormor och myst hela dan♥ Hade inget och göra så ringde henne på förmiddagen, så de blev en hel dag där för mig och Saga:) Åt god mat+ efterrätt! mormor ska alltid göra massa gott!! och så kollade vi på massa gamla filmer när alla i familjen va små, guuud va söta vi va:') så kul oxå att man minns en del när man tittar på de!
Så de roa vi oss med idag:) Saga tyckte de va super kul me att komma bort till ett nytt ställe med, hon anpassa sig jätte snabbt så de gjorde saken mycke bättre:) ioförsig så gör hon de jämt men ändå:P Nu ligger hon helt utslagen här i vardagsrummet och ikväll ska ja inte göra ett dugg! Funderar på och lägga mig tidigt..
Imorgon blire och möta Joakim vid station för han kommer hem med tåget vid ett! Så de ska bli kul och träffa min sambo :) Sen får vi se va vi hittar på!
Igår va ja förresten hundvakt åt Bella och Molly medans mamma gjorde ärenden i stan! De va lite mysigt och ha dom på besök:) även fast dom inte är så vana vid stan;) haha och solen sken ute me så gick en promenad med som i skogen me:D bra timing! Inte så kul och gå där själv annars så hundar med sig va ju perfekt!!
Så de va kul!
Men nu hörreni ska ja gå och borsta tänderna och kanske slå på en film på datorn!
Vi hörs

puuuussisar:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0