1 April

hejhej
ja vet att ja verkligen inte skrev dagen efter vad det va ja menade med att ja va kung osv. Men skrev faktist ett inlägg igår och frklarade allt så bra oh de, men ville de publiceras? nae... så orkade inte skriva om allt.
Jag tog körkort i torsdags! Har nog aldrig kännt sån lycka förut! Så underbart. Åh anledningen till att ja inte berätta va att ja nämligen inte sagt NÅTT till mina föräldrar och kompisar.. Bara ja och Joakim som vetat om de under tiden ja gjorde allt ;) hehe lite busigt, och chockade blev dom allt när ja berättade! haha lite små kul:P
Så i helgen har ja kört massa bil sen jobbat hela lör-sönd me! Testade och köra stora bussen med, gick kanoon!! Så den kmr de bli och köra massa med i sommar säkert;) super great!
Så har ialf min helg sett ut, både Joakim och ja har jobbat hela helgen så har dock inte träffat han.. men de gör ja i veckan:) ska dit nån dag tänkte ja! Med bil eller inte återstår och se, vi kollar för fulla muggar efter bilar.
Så, så äre hörreni. Nu är ja ap trött och vill bara sova!
Har kännt oxå att all nervositet man haft i över en månad nu har släppt, åh de e så otroligt skönt! Men de resulterade i att man blev super trött lätt. Är väll lite "slutkörd" när de gäller den biten tror ja. Men men skönt att det är gjort och färdigt nu ialf till sommaren och allt:D
Men nu ska ja gå och borsta tänderna sen gå och sooovaa ♥

godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0