8 November

Hejsan:)

Sitter just nu i soffan och tare lugnt och håller koll på Saga:P haha hon ska nog vara på överallt på en och samma gång :P! Hon hitta ett hål i köket som ja va orolig för i helgen att hon skulle gå in i.. och idag hittade hon de:P men hon kom ut lika fort igen, så nu har ja satt en påse där i så hon inte kan gå in där:P
Gardiner är ochså något super kul för en katunge, samt alla saker som står i fönstret, på bordet ja typ överallt :) haha men hon är så himla söt så man bara skrattar åt henne!
Helgen har varit rätt så lugn, hämtade Saga i fredags ju, sen på kvällen så drog vi ut en liten stund på kvällen. Va trevligt:) sen när vi gått av spårvagnen sprang vi hem för vi va så oroliga för kissenxd men när vi kom hem låg hon på samma ställe som hon va på när vi gick :') På lördagen så jobbade jag på Missmyra, hade jätte kul:) så älskling fick vara hemma hos mamma och pappa med kissen tills ja slutade, för då åkte vi hem och myste!
Sen på söndagen tog vi det lugnt och va hemma typ, tog en fika på stan med Erina, Calle och Jimmy!
Sen igår va vi oxå hemma och gosa med kissen:') hihi, sen när älskling åkt te jobbet så ringde Calle och sa att ja skulle te dom och baka xD så ja drog dit ett par timmar och umgicks med dom oh hade de trevligt!
De va min helg de, inget märkvärdigt direkt.

Imorgon ska ja jobba igen fast i åtvid:) ska bli kul! Men jobbar rätt sent så Freja ska förhoppningsvis vara kattvakt en stund på dagen, blir så långt för henne och vara ensam tycker ja nu när hon är så liten.
Haha känner att ja pratar en hel del om kissekatten xD men hon är så gullig så ja skulle kunna skriva om henne hur mkt som helst!:') haha,
ska gå ut på en promenad snart och få lite frisk luft, sen blire och städa upp lite här hemma. Sen får ja se vad jag hittar på!
Nu ska ja sätta fart, ha en fin dag!
Nu ska ni få massa söta bilder på vårat hjärta:) hihiPussheej<3

♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0