1Juni!

Hejhej!

Ska alldeles straxt sova hade ja tänkt mig. Är rätt trött eftersom vi vart på klassresa hela dan:) riktigt trevligt hade vi! Vi va på Grythyttan! Först åkte vi till något ställe innan inte alls långt ifrån och åt mat! Efter det drog vi till grythyttan och blev visade runt på skolan och fick massa bra fakta om man ville söka vidare till högskola!
Så nu är man allt lite klyven, ja som aldrig skulle börja plugga mer efter skolan! ;) haha vi får se. Ska inte bestämma mig än ialf. Jobba nu ett eller två år. Sen se vad man vill med livet, kanske saknar skoltiderna så pass så ja verkligen blir peppad igen och få den så kallade "kämparglöden" att klara av det. De krävs ju en del energi åt det fick man ju reda på. Men en sjuuukt bra erfarenhet tror ja. Vi får se helt enkelt:).
Som sagt dagen blev mycket lyckad! Åh mycket har man och tänka på!
På resan hem så stanna vi på Max och käka och hade trevligt! Jossan och ja drog till en outlett och hitta både leggins och strumpor till mycket billig pris;) haha! Men bussresan tog nog den mesta tiden av skolresan:P tre timmar upp och tre timmar ner! Men på hemvägen hade vi kul:d spela kort och larva oss;D haha kul de me ibland!
Men nu ska ja äntligen sova, är ju lediga fram tills tisdag, då ska vi grilla med HR :) mysigt! Sen är man ledig hela veckan igen:P Nästa gång man går till skolan då, DÅ ÄRE MÖSSPÅTAGNING:D!! Åh gud va ja längtar, + fest på kvällen me, då drar studentveckan igång kan ja loova! :D haha
Men men nog pratat om dagen och allt annat, ha de så fint och sov gott.

Pussheej<3

Tog Jossans bilder så länge orkar inte ladda upp dom ja tog idag just nu, gör det imorgon ist så ni får se dom då:)!




Sånna roliga dagar kmr man sakna me skolan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0