27 Juli.

hejsan!
Är uppe på mitt rum som snart inte kmr vara mitt rum:(.. kommer kännas konstigt, men ändå skönt på ett sätt. På fredag hämtar vi nycklarna, sen äre bara oh flytta in :D:D!! wiie!:)
De ska bli så kul och möblera och fixa:D
Sen så måste ja säga att ja fick en mobil av joakim i födelsedags present:o ville inte ha något av honom men han gav sig inte.. :P En HTC Desire S :) Älskar dig Joakim♥

Den på bilden!



Idag då!
Jobbade frukost först på morgonen sen städ. Man är lite seg första dagen efter att man vart ledig två dar.
Men allt gick bra, sluta vid halv fyra. Då bar det hem. Det fick bli en lång resa idag för mamma och pappa va båda i åtvid och jobba så ingen kunde skjutsa hem mig. Så tog kvart över sex bussen hem.
haha härligt och sluta halv fyra och vara hemma tjugo i sju;)!(Y) yippie! mende blire ju ändring på snart ;)

Igår så sov ja i nkpg, blev så att hela familjen drog in dit för att fixa ett bankkont till tilda, sen umgicks ja med Erinis. Käka på stan med familjen, och sen umgicks ännu mer med Erinis:) hihi. På kvällen kom Joakim och då drog ja han och Erina på bio och kolla på Bridesmaid, sååå sevärd asso! Sjukt rolig:D haha vi satt och skratta hela tin! Men efter de blev de hem till robins kompis lägenhet för oh sova:)
Nu på kvällen blire inte så mkt mer tror ja inte.. Älskling kommer snart så ska mysa med honom tänkte ja♥ hihi åh imorgon hämtar vi sängen vi köpte för ett tag sen:D! spännande!
Nu fåre räcka för idag!
Ha de fint.

Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0