6 SEPTEMBER.

hejsan..

har fan inte skrivt på ett väldans tag nu kändee ja, men de verkara inte som ja är aktiv överhuvudtaget så de får bli en blogg som ja skriver i när ja har tid helt enkelt:D
Ialf så har väl hänt lite grann, skolan har börjat och de e mycke teoretiska ämnen och de e blää! :P vill ha kök och servering ist :( .. menmen bara och bita ihop och fxat, är ju bara ett år kvar;) !! fifan va gött!
Sen så har syrran börjat träna polly ochså och de går väl framåt bara att hästjäveln är som hon är:P ska försöka sälja henne och skaffa en ny "lugnare" häst te na så tilda slipper slita i tyglarna för att få stopp på hästen :P sist flög hon av oxå för hästen vägra först sen stegra så då ramla hon av på sidan :P usch ja ska nog inte vara med och kolla när hon tränar för ja sitter och spänner mig och pratar högt för mig själv hela tin för ja inte vill att nått illa ska hända xD haha! låter konstigt men så äre ialf :P!
Sen har ja tagit bort min tandställning:D:D:D:D:D!!! fifan va skönt de är kan ja lova ;D tycker synd om alla som får sina nu asså ;) hehe ..  
Ja annars så äre väl inte mkt som hänt.. tror ja inte ialf :P inte va ja kommer på nu!
jobba hela helgen nu , kändes skönt! måste ha pengarna!!! fan kan inte ja typ få 44 miljoner elr nått.. skulle vara så mycke lättare då :P haha! Va på stan idag oxå kom ja på nu (Y) haha
köpte present te älskling och lite annat:) sen om två veckor ska ja ooch emilia te värmland! hehe ska bli spännande ;)
aja nu fåre räcka för den här gången! hörs snarrrrrt i promise;)

Pussheeej leverpasteeeeejjjj<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0