15 Oktober.

Hej på er!
Freedaaagsmyyyys=) säger ja bara! gud va skönt me helg, de behövs. Skolan idag va jobbig som fan. Men de gick rätt fort ialf tyckte ja! Hade religon, samhäll, vinkunskap och barteknik. Dom två sista lektionerna va ju dom roligaste som alltid! Men idag tror ja inte att ja va me helt :P va slut i huvet PLUS att ja har världens goaste mensvärk oxå(Y) härligt härligt. Sen efter skolan drog ja hem, och nu sitter ja i min säng och bara myser i mjukisar och stor tröja, älskarrrt! och de ska ja göra resten av kvällen kan ja lova er, ska bara vara hemma och glo. Plugga står på schemat eftersom fröken Sofia bara skjutit upp allt pluggande i veckan :P hehe. Så nu ska ja minsann sätta mej ett par timmar och koncentrera mig lite så ja vet va ja ska kunna tills på måndag och tisdag.
Sen så har vi köpt en ny häst me, mamma, pappa och Tilda va och provred en häst idag men de va inte den dom köpte utan en annan som vi provred för ett tag sen:P så på söndag ska vi hämta den:) jätte fin är hon! Bläckje tror ja de stavas heter hon ialf:) är skäck och super snäll! så de blir nog en bra häst för Tilda tror ja allt!
Hon har ialf tjatat om den i en månad nu ialf:P haha! japp så såäre me de;)
I helgen dårå så ska hela familjen imorn te farfar och lite annan släkt och hälsa på dom och umgås, blir nog trevligt skulle ja tro:) sen på söndag ska ja bara tare lugnt och plugga har ja bestämmt. Mamma och dom ska hämta hästen me men får se om ja hänger med beror på när dom ska åka och om ja orkar:P äre tidigt på morgonen så sover ja nog hellre (Y) :P
Sen fick ja reda på idag att vi inte har någon företagsekonomi på måndag morgon så då blire sovmorgon :D de är en kanon start på veckan tycker ja, hoppas bara resten av veckan blir bra..
Nu känner ja att samhällsboken som ligger brevid mig i sängen börjar stirra på mig riktigt ordentligt :( blir väl och slå upp bokfan och börja läsa va de e vi ska ha prov på:P ...
Ha en go helg!

Pussheej<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0