6 Juni .

hejhej!
jaa igår kan ja börja med va vi ju på östgötaresa och de va mysigt! Lite segt vare väl men men, först va vi på ett styckeri elr nått :p i norsholm, sen åkte vi te sädderköping och åt mat och sen gick vi till de stora berget där typ, vet inte va de heter :P och sen hade vi en liten tävling nere på stan där en stund SEN fick vi äta på smultronstället:D första gången för i år :) fast vi hade bara en kvart på oss igentligen xD men blev lite sena:P hehe. Ja köpte ialf en Summertime hette den, kommer bild på hur den såg ut :) jätte god! Emilia tog nån fruktglass typ såg oxå jätte god ut!
sen ialf åkte vi till stegeborg och blev guidade där på en tur i en slottsruin.. sen åkte vi färjan över och fika på stegeborgs camping :) sen bar de hemåt, och man va laagom trött kan ja lova..
Men sen idag då hare inte vart så mkt i skolan, hade guideteknik men tog lite personlig sovmorgon och kom senare ;) sen hade vi kök och då passa ja, emilia och jossan på och spela in vårat matlagningsprogram! Gick superbra :D ! Sen grillade vi på matlagningen och fixa lite, fast gjorde typ inget :P har verkligen ingen lust och fixa med allt skit i köket längre! men som tur va vare ju sista gången så :P hehe.. sen bar de av te willys och handla allt som vi ska ha imorgon:D de blev en hel del kan ja lova! Men fan va niiiice de kommer bli då :D 
längtar som bara den :)
Sen drog ja hem och fixa lite hemma och gick ut och la mig i solen en sväng, as nice somna på en gång :P haha!
Sen laga ja lite kvällsmat och hjälpte mamma och tilda ute hos kaninerna:) och nu gör ja ingeting typ :P hehe
Sen hoppas ja av hela mitt hjärta att ja får träffa min älskling snaart oxå :( fan va ja saknar dej joakim.. de e helt sjukt va länge vi vart ifrån varandra nu! Vill vara hos dej jämt bubbie<3
Imorn blire slapp skoldag (Y) gööött sen blire hem och fixa, göra mig iordning och umgås med pappsen oxå :) Sen bär de av till jessie :D!

Aja hade bra

Pussheej<3


Min glass på smultronstället:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0