22 Juni

hejhej ..

de va ett tag sen man skrev :p har fan inte haft lust elr tid xD
men efter att ja kom hem från jocke har ja vart hemma och hjälpt till, badat och solat sönder min rygg :) (Y)!
sen har ja festat i nkpg med freja och company! As kul hade vi, måste göras om :D!!
jaa sen så har ja oxå provjobbat elr hade typ introdution elr hur de stavas skulle kolla om de va nått nytt där osv men de vare inte så va som en helt vanlig jobb dag, Sen Vare klaras dop på lördagen sen och sen festen i nkpg. Och dagen efter de va både cornelia och selma hos oss en stund så de va myys!
ja sen så har ja varit och fiskat me lite kompisar me, ja fick såklart flest firrar :L hehe :P ! kul vare ialf.
Och idag har ja vart i nkpg hos tandläkaren, sen när ja väl kom hem så efter ett tag så red ja och tilda ut i skogen me dacke och polly , va super mys har inte ridit på jätte länge .. sen innan vi red ut så klippte ja dacke me :) hehe ialf när vi ridit klart så klippte tilda och ja både ricole och riina så nu är alla fjordingar jätte fina :) hehe och riina blev ÄNTLIGEN en riktig fjording ;9 haha hon har ju haft lång mann innan :P och till slut när vi va svettiga och goa släppte vi ut pollarna i hagen och cyklade iväg te sjön och bada en sväng! Sköööönt vare. sen efter de cyklade vi hem och så lagade ja mat som vi åt och nu sitter ja i sängen och pratar med älskling<3
Ska snart sova för mamma frågade om ja ville hjälpa henne och jobba någonstans imorn, så ska göra de. sen vet ja inte va ja ska göra mer. rida kanske? ;) aja får se va de blir!

Pussheej<3



SÅ vill ja att min häst ska se ut :P .. får nog börja röra på båda våra fläsk dacke och ja xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0