Julafton =)

Hejsan och GOD JUL alla:D

Nu är man hemma och har vart det nu i två dagar.
Resan hem blev inte som planerat direkt. Vi blev sena från Spanien till Berlin så planet vi skulle med från Berlin till Arlanda hade redan gått när vi kom dit. Så vi skulle gå till informationsdisken när vi hämtat våra väskor och med min vanliga tur så kom min väska sist typ, och Camillas väska hade öppnats upp innan under färden dit så den va tejpad och kläder hängde utanför.. dåligt! Ialf sen när vi fått alla väskor och gick ner till informationen så va ALLT stängt och flygplatsen skulle stängas, ingen information här inte fick vi. Så vi fick lite smått jätte panik och frågade massa människor och inga kunde engelska, men sen efter att alla ringt och tjutit, skrattat(allt kändes så jävla skit och meningslöst så tårar blev skratt ist av någon konstig anledning:P) och skrik! Vi va helt knäckta, men efter det så fick vi tag på en polis som sa till oss att ci skulle gå till terminal D för där kunde man sova.... okej tänkte vi och gick dit:

 

De resulterade dehär! Vi fick sova på ett iskallt golv med massa skumma gubbar som försökte ta våra väskor medans vi sov:S den värsta natten i mitt liv, UTAN TVEKAN! men vi hade ialf varandra och de va tur de!<3
Gud utan er tjejer vet ja inte va ja skulle göra! Mums på er!
Men ialf vid halv sex på morgonen så gick vi till informationen och prata med dom om allt så vi kunde få ett nytt plan hem och det fixade dom så vi blev bokade på ett plan som gick vid kvart i ett på förmiddagen:D glädje!
Så efter det åt vi frukost och fixade med Camillas väska, sen satt vi resten av stunden och sov på bänkar och väntade.. TILL SLUT fick vi gå planet efter en låååång väntan och sen gick hela resan hem bra! Och alla va helt slitna och trötta så de kom en del glädje tårar när man kom ut ur tullen i Sthlm och Emilias familj stod och väntade på oss! Ja och emilia slängde oss i deras famnar och fick lussekatter av Camillas mamma=) loooovelyyy:D haha!
Sen bar bilresan hem och vid halv nio kom ja hem till hela familjen och min älskade Joakim<3!!
Gud va skönt de va oh se alla igen! Sen nu har ja bara varit hemma och gosat och gått runt och bara tagit de lugnt! Mysigt massa med Jocke:D älskar dig massor <3
Men nu är det JUL och nu ska ja jul mysa med min underbara familj:D och se på tomteverkstan:D hehe
Ha en god jul och gott nytt år allihopa! :D
Pusspuss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0