9 December!

Hejhej!

Ja veet, ja är värdelös på att uppdatera mig, JA VET :L haha men har inte orkat typ eller så har ja glömt bara ;) hihi men lite uppdatering nu då!
Va ju ledig fyra dagar I RAD från lördag till tisdag(Y) de va riktigt nice :D fast när ja va ledig gjorde ja inte så mkt.. sola och bada lite och va med budarna och gick på stan, emilia halkade ju som ni vet och fick bli sjukskriven i tre dagar ;) så en dag va ja me henne på sjukan så hon fick rönkga (stavning) foten och alla läkar intyg som man MÅSTE ha här nere :S så jävla stört! Ser man att en anställd har ett stot jävla inslaget paket på foten så måste han väll fatta att hon inte kan jobba ? SJUKT ÄRE!
Chefen här nere är INGE oc leka med kan ja lova, fyfan de e knppt manvågar kolla honom i ögonen asso, lackskor, kostymbyxor och skjorta och fixat hår ska de va och ha huvet högt hela tiden och titta ner på alla praktikanter och anställda som att tittar du över mig är du död:P usch va ja inte tkr om den människan!
Men ialf nu har jag börjat jobba igen, började igår och ja vill inte!! de är inte kul dedär kan ja lova, dom övar spanska med oss hela tiden oh skriker SOFIIIIIIIIIIE eller EMELIIIIIIE till oss för inte ska dom kunna våra namn heller !:P haha! Så hör man när dom skriker SOFIIIIE då äre bara och börja springa dit dom är och fjäska och göra allt dom vill att man ska göra, SLICKA RÖV med andra ord! Men de slappaste är väl och få vara i tvätten för då säger dom int så mkt så de e skönt, då kan man stå där och mangla all tvätt i lugn oh ro och chilla! :)
Igår efter jobbet kom ja hem, somna på direkten typ sen så drog v till Peter och Gary och spelade kort och snacka lite, altid lika trevligt! Skönt att man hittat vettiga människor här nere ialf! Så om de e nått ja kmr sakna här nere så äre alla fina vänner man fått! för dom är as snälla!
Idag då,jobbade ja till tre som vanligt, kom hem och så prata ja och emilia en stund sen drog vi ner till stan :P och handla lite julklappar:D sen alkohol, chockade? nej :P haha peter, emilia och camilla ska supa ikväll :P kaske gary oxå, får se om ja hänger på.. jobbar ju imorgon :/ thats sucks! Och imorgon äre personal fest oxå :P haha
då ska ja minsann dricka:D ska bli kul och se alla anställda lite alkoliserade;) haha! Då behöver man nog inte skämmas sen om man kmr till jobbet med en redig baksmälla för de lär väl alla ha då i så fall ;D
festa nämlige förra veckan nån dag och vakna me inte alls för bra huvudvärk :S uuuusch:P men kul vare! ÄLSKAR WAIKIKI!! de kmr ja oxå sakna;d
Ja de e nog allt som hänt än så länge! Det finns inte så mkt och göra på hotellet nu så de e rätt lugnt jut nu, sädar runt 15-20 rum om dagen typ och innan de är man i tvätten en-två timmar :P Vi frågade en annan praktikant om när allt skulle boka på igen och de skulle bli mer och göra på hotellet , då sa hon att de skulle bli mer och gra den 20 e december och framåt:D:D, alltså då åker vi hem;) haha!GÖTT!! vi bara log och skrek av lycka inombords:D haha:P
Men allt är inte negativt här nere, som sagt vi har varandra och har skaffat massa nya underbara vänner som man har grymt kul med, utan allt de skulle man nog bara sitta och gråta om dagarna:P vädret är jätte bra om ma gemför me Sverige:P just nu sitter vi ute i internetcafét i t-shirt och shorts liksom .. inte direkt de man kan göra hemma kanske:P hehe så de e bra!
Men längtar hem som fan, till min älskade familj, pojkvän!!<3, och djur! Speciellt min totthäääst Dacke:'( gud började gråta när mamma sa att han va jätte sur på mig för ja har varit borta så länge!! ska aldrig mer vara borta ifrån honom så länge mer! Hur ska ja nu göra om ja ska jobba utomlands ett tag? :O får vll ta med mig allt och alla så dom är med mig hela tiden:) blir kanoon ;) Aja 11 dagar kvar sen är allt de här bara historia :P men en riktig upplevelse har de fan varit kan ja lova, och än så länge är den inte slut ;) händer säkert mer!
Men de här kmr man ha med sig nästa gång man ska iväg kan ja lova, en grym erfarnhet!
Ae nu ska ja lägga upp lite bilder som togs en kväll då vi festa kan lägga upp fler andra bilder en annan dag då ja har emilias dator för det är där om är:)
Ha det kanon och ja lovar er jag har aldrig älskat Sverige så mkt som ja gör nu kan ja lova !

Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0