14 December.

Hejsan sötnosar.

Nu är det inte långt kvar tills våran hemfärd börjar!:D Längtar som ett aaas! Fifan va skönt de ska bli. Men de ja fick reda på idag va inte så kul :( dom kanske ska stänga av flygplatsen här för det är så dåligt väder hemma, än å länge är datumet den 23,24,25 typ där någon gång:S hoppas INTE de blir ändrat, så vi kmr hem säkert och i tid! Vill inte vara kvar här längre än va jag behöver! håller tummarna!!
Aja idag har jag ialf varit ledig och det va gryyymt skönt! Fifan;) sov läänge och sen gick ja ut te poolen och sola sen kom Camilla och solade med mig :) sen gick vi till hotellet och åt sen gick vi tillbaka till poolen igen och la oss en stund. Sen gck Camilla till jobbet och ja gick upp till Garys och Peters altan och satte mej och gosa oh lekte med en hundvalp som finns brevid dom, de e så synd om den:( ägarna slänger ut den jämt oc slår den hela tiden och är jätte dumma, så när jag låg oh solade så hörde jag valpen gnälla och raffsa p dörren för den ville in :'( Blir så ledsen på sånt! Dom hade till och med frågat gary och peter om dom ville ha den för dom ville inte ha den mer! Så ja satt där ensam och lekte med den och den var så gullig=) Rex tror ja den hette :P sen helt plötsligt kom peter hem och undra varför ja satt på deras altan för xD haha sensatte han sig där med och lekte med hunden, sen gick ja hem och efter ett tag gick vi och åt kvällsmat. Nu sitter ja här och chillar! Är ledig imorgon med:)) göööt. Så får se vad som händer ikväll .
Igår va vi ute och åt oxå, de va mysigt =)!! Ja, Camilla och Emilia! En tjejmiddag blev det ;) hehe!
Har bara TVÅ jobb dagar kvr på dehär bajshotellet! Sen är ja finito, klar, DONE:D här!! Då äre bara hemfärd och avskedningsfest som gäller!!
Jahopp mer hare inte hänt, handla lite julklappar igår oxå ! hihi Jul snart ju:D
Saknar snön, kylan och allt me Sverige:D haha låter säkert dum i huvet när jag skriver så men fan va borta från allt hemma i en månad så förstår ni nog oss just nu!
De e inte mums, Älskling skickade världens bästa länk till min fb igår me:D:D fifa va gld ja blev, haha de e typ den reklamen vi tjatat ut hela denna jävla månad! MUMS!!
Saknar dig älskling<3
Ae nu får de räcka, läggr in lite bilder snart me! Så får ni se lite :)

Pussheej<3

Kommentarer
Postat av: Ann

Hej!Det var ju tråkigt med skithotell etc. men det är ju också en erfarenhet eller hur? Du har ju i alla fixat det så här långt... lite spanska har du väl lärt dig också, hihi. Hoppas att du har det bra sista tiden och snart hemma och det är ju skönt. Välkommen hem och vi hörs senare. Kram Ann

2010-12-15 @ 12:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0