3 Oktober

Hejsansvejsan!
Jaa ni fan va dålig ja är på att uppdatera er assooo... säger hela tin att ja ska bättra mig men icke blire av..!
haha men ja får väll bara intala mig själv att ja skriver när ja känner fört just nu! Kanske börjar skriva lite mer nu när vädret är booring. Just nu dugg/regnar de, sånt regn man blir pissblöt av.. inge kul! men mysigt med innedag ändå:)
Har vart hemma hos mamma och pappa ett tag nu, men kom hem för en vecka sen snart:) Har vart och jobba lite i åtvid, hängt med kompisar och vart med alla djur och gosat!
men som sagt nu är ja hemma igen och har inte gjort så mkt faktist. Grejat hemma typ.. fixat om köket, är inte riktigt klart än men de kommer bli skitbra!! Vi fick en liten kökssoffa av Joakims mamma så den har vi satt in och bara två stolar! Sen va vi på Jysk och handla massa fint så de kommer bli kanoon:D!
Älskar när man fräshar till de och köper lite nytt! Behöver inte vara stora och dyra grejer, de e dom små sakerna som syns mest tycker ja!
Sen är ja nästan klar med mitt efterlängtade fotoalbum ja "kämpat" med:P haha, börja med att ja bara ville börja pyssla lite med bilder osv, så då köpte ja ett album ohde. Men sen blev de mer och mer sen fick ja massa fina saker av Jaokims familj när ja fyllde plus nya album så ja har gjort om de massa! Åh igår tog ja mig tiden och greja klart de nästan! Alla bilder är inne, men vill sätta in lite fint runt om dom me, sen är ja klar tills de kommer fler bilder, för sluta ta kort kommer aldrig ske av mig ;) hehe! Va ute igår och promenerade och tog massa fina kort! Älskar när de e höst och alla färger på löven är olika! Röda, orangea,gula, så himla fiint:)
Funderar lite på om ja ska baka nått gott idag. Men ja vet inte än.. ser nu att regnet lugnat sig, kanske gå ut en sväng och få frisk luft innan de blir dåligt igen.  ja får se helt enkelt vad ja hittar på! :)
Ska gå och kolla vad ja kan hitta på för mat ialf för hungrig är ja!
Så vi får väll se när ja skriver näste gång! hehe
hare fint åh puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0