31 Oktober

Tjatja!
Sitter hos Joakim och gör typ inget, lagar mat. Kyckling, ris, currysås och sallad blire så väntar på att kycklingen ska bli typ nästan klar så ja kan börja med riset och såsen. De blir nog gött!
I helgen har vi typ inte gjort nått, SKÖNT! bara tagit de lugnt och myst<3
Skjutsade runt på lite fylleskallar igår typ bara. de va typ de ända:P
Blir och åka hem ikväll någon gång. Får se när, sen sover ja antingen i Nkpg eller hemma, beror på va Joakim vill.
Imorgon ska vi ju ha så kallat "ridläger" hemma oxå! (Y) Freja ska vara med hoppas ja!! Och sen blire ja och mamma som får hålla it;) kmr bli kanooon tror ja, haha de som vi bestämmt låter ialf roligt :) hoppas alla lyssnar bara ;) hehe men de ska ja nog se till så att dom gör! De blir inte så många som tur är så de blir nog bra :)
Sen tävla min polle i helgen med och han va duktig! Fick en rosett ialf:) hihi.
Men kan skriva mer imorgon, har ju LOOOOOV nu, så jävla skönt! De behövs kan ja ju lova för fyihelvete va trött man är:S skolan tar kol på en! fyfan..
sen när vi kommer tebaka ska vi gör typ en miljon prov SEN drar vi utomands och ska hare så jääävla göööt!! ååh va kul de ska bli:D !
Ae ha de så bra så hörs vi,


Pussheej<3

28 Oktober.

Hejsan kära läsare.

Idag har jag hunnit med en del faktikt! Vakna i Norrköping brevid min älskling<3 sen bar de hem te åtvid och va hos Emilia en stund ;p sen drog vi te skolan och hade arbetsmiljö. Började tio över tio så de va rätt soft, gjorde inte så mkt på lektionen heller:P hehe. Sen hade vi projekt och företagnde och va vi räknade summor kan ja lova :o usch .. men i vinst kmr vi allt gå ;) haha! om de nu lyckligtvis stämmer asso..:P
aja sen drog ja hem med två bussen och satte mig i köket och pluggade in alla jäkla druvor som ja fortfarande hade lite problem och få in, men TILLSLUT gick de:D fan va gött de känns nu kan ja lova när ja vet att ja kan allt! Sen om de sitter kvar i huvet tills imorgon är en annan femma xD haha! håller tummarna..
Ialf tillbaka till att ja satt i köket och plugga oh åt lite så ville ja ut och rida me, men ville inte rida ensam.. och Tilda va ju inte hemma så skrev te Emilia och frågade om hon ville rida med mig, så hon kom hit:D:D!
Vi red lite i skogen och mest i paddocken, ja red Bläckis och Emilia på Dacke:) fast när vi skulle skritta av i skogen så höll Emilia på och flyga av xD men de e en annan historia xD haha!
Aja myspyys vare ialf, de måste vi göra om fler gånger gummsan!<3
Sen efter att vi mockat och fixat med allt i stallet oh gett Egon mat plus alla andra djur så gick vi in och åt lite kvällsmat och pratade om SPANIEN:D gud, de e inte långt kvar nu asså.. börjar blir riktigt nervös!
Kommer sakna min Joakim MASSVIS! :( <3
Sen ialf, efter att Emilia åkt hem hängde ja med pappsen senare och handla på willys och sen la vi på ett brev te Kyrkan att ja gått ur där me:P hehe. Sen åkte vi hem och nu ligger ja så skönt så i min säng med Smulan:)
Ska snart sova känner ja så ja orkar med dagen imorgon me, för den blir lååång!
Ska nämligen till Jocke och ska åka tåg oxå så är i Säffle halv tolv :/.. JOBBIGT!! de e så långtråkigt oh sitta på tåg :P men men ja vill till honom så då äre värt de;) hihi!
ae nu ska ja inte skriva mera, hörs imorgon i skolan!
Sov sött=)

Pussheej<3



Dehär är Egon som ja skrivit om lite :) han är min och Joakims kyckling =)
Tänkte bara visa honom så ni ser hur han ser ut :) han är sööööt! joakim med (a)

27 Oktober.

Hejhej,
har haft en del lektioner idag .. lika roligt varje gång=) jovisst va..
Ialf efter skolan nu så drar ja och emilia in te Norrköping och ska Fika med en som vi ska åka me till spanien :)
blir nog trevligt, sover sen i norrköping oxå! så får se vad som händer efter de.
Börjar tio över tio imorgon så de blir soft! sen slutar man tidigt imorn me, gött!
Igår då, kom hem va på dåligt humör, orkade inget typ så pluggade bara i stortsätt, gick ner te stallet me och hjälpte till lite sen gick ja upp till mitt rum igen.. sen efter en stund hörde ja en bil och då kom älskling till mig och de första mamma säger till honom är, du får fan betalt om du gör henne glad idag för hon är en hormonkossa just nu:p haha snäll mamma ja har :) hahah aja han gjorde mig på bra humör ialf! älskar han<3
Nu ska vi dra te bussen!

Pussheej<3




Jonte visar dagens frisyr oxå till er alla som ni ser!

26 Oktober.

Tjabba!
Sitter och har rolig relogon just nu!! Kollar på en film om Jesus(Y) jippie säger ja bara:P ...
Hade hotell lektion nyss och vi fick reda på provresultaten sen vi skrev sist, MVG!! fifan va glad jag blev:D:D!! Yeey precis va ja behövde kände jag=)!
Sen har vi andra lektioner idag som ja inte kmr på va dom är nu :P men slutar ialf tjugo i fyra idag.. får se vad jag gör efteråt. Hoppas min älskling vill komma till mig! Men får se. <3
Och sen vill ja bara säga tt det är 25 dagar kvar tills vi åker till Fuerteventura:D:D!! Ska bli gryymt kul asså, shit va ja längtar! sinnessjukt.. slippa allt kallt och få värme igen=) gööööött!!
Men kmr sakna ihjäl mig oxå.. men men får kämpa helt enkelt! De ska bli en riktigt rolig upplevelse ialf som man kmr ha med sig i livet!
Gårdagen då, Cornelia va redan hos oss nä ja kom hem med två bussen ! Så de blev full fart på allt, va ute mata kaniner och kolla på dom och Egon oxå såklart :) hehe! Sen ville hon rida, men inte på Alice eller Tilde för dom va för småå tyckte hon, så Dacke skulle hon rida minsann:P haha sötnos! Så hon red honom i skogen och paddocken, och hon va riktigt duktig måste ja säga! Inte alls rädd, bara satt och skratta och pratade massa!:')
Sen åt vi mat, mormor hade gjort Sjömansbiff, som är en av pappas favoriträtter! De va riktigt gott! Sen blev de glass, maränger och kaffe till efetrrätt:)! Sen fick pappa oxå lite presenter av Cornelia och mormor med!
Han blev riktigt glad =)! Sen tog ja de bara lugnt efteråt att mormor och Cornelia åkt. Pluggade på vinkunskapen oxå, pluggade Bordeaux och Bourgogne bara så idag ska jag plugga Alsace och Rohne! Tänkte att de blev nog lättare om man delade upp områdena och plugga några i taget, för de e riktigt mycke man ska kunna, med alla druvor och områden ohde! Men pluggar ja varje dag fixar ja de nog =)! De är ja säker på!
Aja nu äre färdigskrivet för idaag känner ja!;)

Pussheej<3




:)<3

25 Oktober.

Hejheej =)

Idag är pappas födelsedag så ett stort GRATTIIIS till honom:D<3
Så efter skolan idagblire och ha kalas enligt Cornelia;) hihi! Hon blev såå glad när hon hörde att pappa skulle fylla år så hon frågade mormor om hon fick vara med på hans kalas:') så sööt! Så nu är mamma hemma och bakar tårta och fixar till dom kommer. Vi brukar inte fira så mkt sådär när mamma eller pappa fyller år :P bara äta gott och ge paket och typ äta någon efterrätt kanske :) allmännt lugnt med andra ord, men nu ska vi fira till de lite extra;) sötis kusiin!! ska bli kul oh träffa henne med! Har inte träffat henne på jätte länge! :/. Men de tar vi igen idag! :D
Men nu sitter ja i skolan, har samhäll och har haft företagsekonomi.:P haha alltid lika kul med Håkansson! Sen äre prov påt me snart xD får se hur de går!
Men nu har ja samhäll och ja blev GODKÄND på provet:OO !! happy? JAAA!! fan va skönt! trodde ja aldrig xp
Sen har vi lunch, svenska och projekt! Sen bär de hemåt.
Älskling kom till mig igår med :)) myys vare! Får se om han kmr idag beror lite på :) <3

Aja nu ska vi börja jobba!

Pussheej<3


Chris Browns nya låt är gryym!
Yeahx3 Lyssna på den!!

24 Oktober.

Hejhej!

Ja nu ligger ja i min säng och har det alldeles underbart! Har gjort de sen nio i morse, fast har pluggat ända fram tills nu! Bestämmde mig för att bli klar med vinarbetet så ja bara kunde ängna min tid i veckan till och plugga vinkunskap! Då blire inte så rörigt heller:) så nu är ja äntligen klar med de! Ska bara skriva ut de så äre bara att lämna in;) göööött!! Sen i fredags så va freja tvugen att göra ett arbete som va tvugen att lämnas in den dagen så medans hon satt och gjorde de så gjorde ja massa på mitt bararbete! Så nu ska ja bara i stort sätt måla allt och fixa lite så är de me klart! Fan va ja har jobbat i helgen känner ja:D as gött när man gör sig själv en tjänst ibland! Haha de roligaste va att vi satt och skrev massa massa och helt plötsligt hade vi suttit i tre timmar xD haha så kan de gå!
Sen måste ja bara säga att Chris Browns nya låt som Freja hittade igår och som vi lyssna på en miljon gånger är så jäääääävla gryyyyyym!!! Den blir och ladda ner kan ja lova!
Nu ska ja inte skriva mooore, blir och gå ner och äte frukost nu för freja kom precis ut ur sitt rum helt yrvaken;) haha!
Aja hörs gör vi :)

Pussheej<3
Saknar min Joakim oxå måste ja säga! <3



snacka om  att man är trött på sånt här nu! :P haha!

21 Oktober.

Hej igen.

kände att ja behövde skriva lite, red förut när ha kom hem från skolan och de kändes helt underbart och bara släppa allt och bara va liksom. Nu är ja på bättre humör en förut.. ibland undrar ja lite varför man bara blir så arg och förbannad på såna små skit saker:s .. men men min rensning för huvudet var och ut i skogen och rida, bara rida. Så nu är ja på bättre humör(Y)
Imorgon kommer oxå Freja te mig:D ska bli super kul! Inte träffat henne på år och dar känns de som! DE MÅSTE ÄNDRAS! Så vi ska allt mya till de i helgen och rida oh ha oss! Kanooon(Y)
Nae nu ska ja ner och göra te sen ska ja fortsätta skriva på mitt vinarbete!

Pussheej<3


Bästa vän, i vått och torrt! Älskar dig hjärtat<3!


20 Oktober<3

Hej!

Idag har ja och älskling 11 månader=)!! hihi älskar dig<3
Dagen idag då, Började med oh ha svenska och de e ju lika kul menar ja xD haha alla satt och skrev på jossan konversation på alla möjliga språk :P haha!
Sen efter de hade vi religon och ja sov, finns till och med bildbevis påt tyvärr!! JONTE!!!!
Sen efter de hade vi hotell med ledsna cica .. stackars henne! Och sist men inte minst hade vi projekt och företagande, och nu har vi slutat och ja sitter kvar ensam i skolan och väntar på min underbara buss som ja älskar över allt annat på denna jord.... NOOOT! fan va ja hatar dessa busstider alltså!
När ja kommer hem ska ja ut och hjälpa Carolina när hon rider tror jag, om hon nu vill det:P hehe! Sen kommer älskling så då ska ja vara med honom! och då får vi se vad vi hittar på :)
Ska ialf se Grey´s anatomy ikväll vetja:D:D!
Nu äre bara en halv timme kvar tills min buss går ..! ..
Mamma bokade oxå flygbiljetter me(Y) de börjar närma sig .. hjälp :P haha!
Aja nu ska ja nog börja packa ihop och knalla utåt :)

Hade bra!

Pussheej<3



Jag älskar dig Joakim, du är de bästa ja vet!<3

19 Oktober.

Hejhej i mörkret där!

Asså när ja gick av bussen i morse te skolan så vare fan mörkt ute:O!! Asså inte nuu, lägg av vill inte ha mörker och kallt :( vill ha sommar hela året om! Men ska väl inte klaga.. om en månad åker man ju te Spanien så :P.. hehe. Det är inte förens nu man verkligen börjat fatta att snart åker vi.. liksom för ett år sen fick ja reda på att de va möjligt att jakunde åka:S tiden går snabbt! Sen imorgon om en månad har ja och älskling vart tsms i ett år:O:D<3 helt underbart! :)<3
Sen så kanske de kmr snö imorgon oxå :/ hoppas ja verkligen inte på!!!! som sagt inte nu asså, de e för tidigt.. snälla inte nu!
Iallafall nu sitter ja och har religon, alltid lika kul.. elr inte fattar fan inte va han babblar om xD ena sekunden börjar han me kristendom och sen när man är me på de så babblar han om judendom :s .. konstiiiigt!
sen ett plus i kanten på de här så slutar vi tjugo i tolv me.. KUL elr inte.
Och sen har vi en två timmars samhälls lektion me:( fy för tisdagar asso! men men bara och bita ihop och köra på! Skrev hotell prov i morse oxå och fifan va ja skrev xd fick fan as ont i handen! Men hoppas på ett G ialf:)
Sen igår skrev ja samhällsprov me, men de kan vi diskutera om hur de går senare, för de har ja ingen aning om hur de gick! får se helt enkelt, svara på nästan allt ialf;)
Sen red ja Dacke igår me, red i skogen och gallopperade! Va svinkul! Har inte kunnat rida så mkt i skogen nu eftersom älgjakten börjat. Men igår vågade ja mig ut ialf fast me reflextäcke på:L! hehe!
idag ska ja ut och rida idag me! Fast inte riktigt bestämmt mig vart ja ska rida än:) får se va ja känner för sen helt enkelt! och sen att de inte blir för mörkt ute slutar ju sent idag:/... Men blire de så fåre bli paddock helt enkelt:) får see som sagt!
Jaja sen får ja se vad som händer idag :) nu ska vi få börja jobba med nått här.. kanske bäst att man är me i svängarna lite och gör liite nytta ;)
Hörrs säkert sen!

Pussheej<3


Sommar skulle inte vara helt fel!


17 Oktober.

Hejhej!
Idag har jag gjort en hel del här hemma:
Städat hönshuset
Städat hela foderkammaren
Städat sadelkammaren
Städade stallet
Städa lilla kycklingens bur och så fick han än större och bättre bur ist:)
Städade kanin rummet och gav dom mat
Lagade mat
Hade ridlektion för Carolina:)
Och nu har ja gjort varma mackor till hela familjen som ja ska äta nu:)
Sen kom Bläckis som vi kallar henne idag!
Lägger in bild på na nu tänkte ja :)
4årigt sto, fullblod, arab, trakenare new forest är hon me;) den ni! super fin och as snäll är hon verkligen!
Blir nog kanon bra te Tilda tror ja :)
nu ska ja ner och äta!

pussheej<3




:D

16 Oktober.

Tja.

vart hos farfar idag och hälsat på. Det va trevligt!
Vi va där hela dagen, kom hem vid typ åtta. Då tog vi in hästarna och greja.
Nu sitter jag i min säng och glor, va trött förut men inte nu.. blir väl trött snart igen om ja känner mig själv rätt,.
Imorgon ska ja städa stallet och greja, sen kommer mamma och dom med nya hästen. Ska bli spännande!
Nu kom Smulan och vill mysa med mig i sängen, hon får bli mitt lördags mys:) sötis katt!
Annars har de inte hänt så mkt idag mer en de ja skrev, Dacke fick vila sig idag, så kmr Carolina imorgon tror ja, så då blire och rida igen. Får se om ja rider Ricole eller om ja kanske får rida Alexandras häst Melina igen. De märks. Sen borde ja plugga oxå men känner fan ingen ork te de! Fattar ändå inget om all jävla massmedia som gubbfan babblar om!! blää.. får se hur de går helt enkelt.
jaja nog pratat för min del idag känner ja:P haha blir bara irriterad när ja tänker på skolan och alla arbeten just nu.. ni får ha de så bra.

Pussheej, gonatt<3


15 Oktober.

Hej på er!
Freedaaagsmyyyys=) säger ja bara! gud va skönt me helg, de behövs. Skolan idag va jobbig som fan. Men de gick rätt fort ialf tyckte ja! Hade religon, samhäll, vinkunskap och barteknik. Dom två sista lektionerna va ju dom roligaste som alltid! Men idag tror ja inte att ja va me helt :P va slut i huvet PLUS att ja har världens goaste mensvärk oxå(Y) härligt härligt. Sen efter skolan drog ja hem, och nu sitter ja i min säng och bara myser i mjukisar och stor tröja, älskarrrt! och de ska ja göra resten av kvällen kan ja lova er, ska bara vara hemma och glo. Plugga står på schemat eftersom fröken Sofia bara skjutit upp allt pluggande i veckan :P hehe. Så nu ska ja minsann sätta mej ett par timmar och koncentrera mig lite så ja vet va ja ska kunna tills på måndag och tisdag.
Sen så har vi köpt en ny häst me, mamma, pappa och Tilda va och provred en häst idag men de va inte den dom köpte utan en annan som vi provred för ett tag sen:P så på söndag ska vi hämta den:) jätte fin är hon! Bläckje tror ja de stavas heter hon ialf:) är skäck och super snäll! så de blir nog en bra häst för Tilda tror ja allt!
Hon har ialf tjatat om den i en månad nu ialf:P haha! japp så såäre me de;)
I helgen dårå så ska hela familjen imorn te farfar och lite annan släkt och hälsa på dom och umgås, blir nog trevligt skulle ja tro:) sen på söndag ska ja bara tare lugnt och plugga har ja bestämmt. Mamma och dom ska hämta hästen me men får se om ja hänger med beror på när dom ska åka och om ja orkar:P äre tidigt på morgonen så sover ja nog hellre (Y) :P
Sen fick ja reda på idag att vi inte har någon företagsekonomi på måndag morgon så då blire sovmorgon :D de är en kanon start på veckan tycker ja, hoppas bara resten av veckan blir bra..
Nu känner ja att samhällsboken som ligger brevid mig i sängen börjar stirra på mig riktigt ordentligt :( blir väl och slå upp bokfan och börja läsa va de e vi ska ha prov på:P ...
Ha en go helg!

Pussheej<3



13 Oktober.

Helluu=)

Sitter och har Hotell, har redan haft svenska och religon.
Har projekt och företagande sen och efter de slutar ja! Gött, kvart i tre slutar ja sen ska ja med Jessie och handla och sen gå till bussen:)
Idag kmr Carolina så ska inte rida idag. Hoppade igår me:D superkuul! Älskling va ridlärare;) haha han va så duktig så:) Sen sov älskling hos mig igen:') som han gjort hela veckan :P hihi myys!
Får se vad ja ska göra idag efter skolan, blir nog och plugga lite till prov som ja har nästa vecka.. Har hotell och samhällsprov.. jätte kul.. ska plugga massa i helgen oxå för samhällsprovet är på måndag så måste plugga i helgen :( fyfan, sånt borde man inte få göra.. lägga prov så man måste plugga i helgen.. sen är hotellprovet på tisdag så fullt upp blire :) suck...
Men ska ialf vara hemma hela helgen har ja bestämmt.
Imorgon börjar ja halv ett igen oxå:D de gjorde hela veckan mycket bättre:L får se om ja går te skolan imorgon, beror på lite vad vi gör.. vi har bara en lektion imorn och de e projekt och företagande och vi ligger före alla i de så känns lite onödigt och komma till EN lektion som man bara sitter av liksom.. då är ja hellre hemma och softar:L!
Men men vi får se.. bestämmer mig inte nu direkt.
Nu ska ja plugga lite ;) hehe. ha de niice

Pussheej<3


13 Oktober.

Nu kmr bilderna, hehe;)










<3















12 Oktober.

Hejhej!
Nu sitter ja på projetkarbetes lektionen och har as kul:D.. elr inte, finns typ inget för mig och göra! Får panik, har typ suttit på flera lektioner och gjort ett skit bara för de inte finns nått och göra:P
får väl chilla så mkt de går för sen kmr de väl skit mkt vi ska göra tvivlar ja på:S..
Annars så har ja bara en lektion kvar och de e samhäll! Sen slutar ja för dagen och ska hem och rida min polle:)))!! Sen får ja se vad ja ska göra, typ tat lugnt plugga lite grann på något utav dom proven vi har next week.. de lär ju bli helgens göra ialf.. KUL! SKa åka te eskilstuna oxå och hälsa på farfar + lite annan släkt, DE ska bli kul :)!
Sen ska la lägga in alla bilder ja tog hos älskling i helgen me! Glömde bort och göra de igår ju.. Så dom ska ja lägga in på bloggen och fb sen så får ni allt se hur vackra vi är;) hehe!
Igår när ja red btw så gick de SKITBRA!! Älskar min häst, han har blivit så himla duktig:D han tar tygeln jätte lätt nu och går ner på tygel finfint! :) Och sen kul och se att de ger resultat me!! Han är grym!<3
Aja nu ska ja jobba liite ialf, fick en grej ja kunde göra nu:P haha !
Hade kanoon, för de har ja ;)

Pussheej<3




11 Oktober.

Hejsansvejsan!

Jaa nu sitter man återigen i skolan och tråkar.. Har samhällskunskap! (Y)
Helgen har varit bra! Festat och gjort massa annat! skojsigt skojsigt!
Men är grymt trött, inte för att ja är förvånad över de men ialf :P (a)
Städade hela lägenheten igår efter att tjejerna åkt! Dammsuga, skurade golvet, tvättade och bäddade rent och lagade sen mat:L hehe. Sen sålde älskling sin bil igår me:D han blev jätte glad över de, men sen på kvällen började han allt sakna sin turbo bil;) hehe..
Ialf sen sov älskling hos mig igår efter att vi kom hem från de långa resan :P mys!<3
Älskar dig baby!

Slutar tidigt idag så de e skönt! Ska hem och bara umgås me familjen och rida världens bästa häst!
Sen får ja se vad ja ska göra, blir och sova tidigt idag ialf! Måste vara lite piggare i skolan än va ja är idag känner ja :P sen har man inte sovmorgon förens torsdag heller :( jävla piss schema!
aja ska väl försöka anstränga mig lite nu ska snart på lunch, tur de för ja orkar fan inte sitta här mer.. VILL HEEEM!!!

Pussheej<3



Lovelovelovelovelove<3

9 Oktobeer

Hejhej
igår vare kul, tills halv nio sen slutade inte bra för mej :P haha men men ja är inte förvånad!
Ikväll kör vi påt igen och då jävlar ska ja me! ;)



Goa och glaá oh heta som få ;)

8 Oktober.

Helluu

Sitter i älsklings lägenhet och softar! Mina bäste brudar sitter här med mej och ser lika pigga ut :D ;D hehe,
har haft jäytte trevliga dagar faktist! har druckit lite, vart och kollat runt i åmål och säffle för dom ville kolla hur de såg ut där:) . Idag ska vi bara slappa och tagga som fan te ikväll för då ska vi te Harrys;) och imorn ska vi te HC de kmr nog blir grymt,. Jao kan ju höra av mej imorn när ja är lite sådär bakfull och go ;) haha nae vars men orkar inte sriva mer!
Hade bra !

Pussheej<3



Hahah andreas har vi varit med oxå hela tin vi vart här ensamna då jocke jobbat i nkpg :P

:L

Btw så ville ja bara visa min OTROLIGT snygga bild ja gjorde på el läran imorse :D haha älskar mina bildkunskaper verkligen ;D



haha! ni som fattar va dehär är är fan i mej smarta xD

6 Oktober.

Hejsan:)

Sitter och har religon men är klar med allt redan så ska snart dra och käka:)
Haha kan säga att vi har wedigt många väskor med oss te värmland idag ialf xD
Jossan 2st, Jessie 2st, Emilia 2st och ja EN fast jävligt stor en:P haha!
Ialf så drar vi efter skolan slutat och de lär nog bli en spännande upplevelse;), ska både fika och dunka massa musik:D hehe. Sen ikväll blire och käka tacos och se på Grey´s anatomy som börjar idag:d sen får vi se vad vi gör imorgon:)
Aja kanske skriver mera i helgen, får se vad som hinns med :P hehe
hare gött
Pussheej<3


<3

5 Oktoberrr.

BUUURR på er!

Usch va kallt och blåsigt det är ute idag! Ville ta på mig vinterkläder när ja skulle rida förut! usch fy och blä! Dehär vill vi inte ha.. Sol och värma skare va!
Ialf, skolan idag va inte så värst spännande, hade hotell på morgonen, sen religon och håltimme i två timmar typ (Y) men emilia och ja drog hem te mig och hämtade lite saker och tog en fika med mamma sen drog vi te åtvid igen :P Sen sista lektionen hade vi samhällskunskap och vi skulle kolla när kungen gick in i riksdagen.. jo väldigt intressant! elr inte ja och emilia satt och dryga me varann hela tin xD haha!
Sen drog ja hem och käka, sen red ja i padocken med dacke:D och ÄNTLIGEN kan han ha sin sadel igen:D ooh va glad ja blev :D efter de så fixa ja iordning honom och sen släppte ut han och polly i hagen igen :)
Sen kom tildas kompis med sin häst hit idag me, jätte söt häst äre:) hon fick gå med Ricole och hon blev jätte tjurig xD haha! men men, de blir nog bra.. haha nu överraska jocke mig igen och kom bara sådär :P så nu blire och mysa med han lite :) och imorn ska ja och tjejerna te värmland :D kmr bli kanoon tror ja :)!
Hade bra så hörs vi ;)

Pussheej<3



Min sötiis <3

4 Oktober

hejhopp!

Jaha, helgen gick fort men de va roligt :D
När vi kom hem i fredags tog vi de bara lugnt, andreas och jocke spela fifa 11 för han köpte de på vägen hem :P
Sen på lördagen tog vi de lugnt typ lite vid två tiden åkte jocke te skolan för att spela fotboll för dom hade avslutning :) hans lag vann :D så duktig pojken min är :)<3
Sen efter de drog vi hem och han spela ännu mer fifa :P sen började vi göra oss i ordning och dricka lite smått ..
Sen drog vi till folketshus och d´satt där med roligt folk:D haha fan va ja skratta! Sköna snubbar som fan;)
Men vi satt och snacka och drack, Jennifer va oxå med + jockes familj:)
Så vi satt och drack och prata att tag, sen fick vi jätte god mat som vi åt och efter de blev de mer dricka och lite dans, inte så mkt för min del men för an del andra vart de de;) haha!
Sen blev de efterfest hos Jocke där både kläder och grejer gick sönder xD haha!
Fett rolig kväll ialf vare!
Sen på söndagen gjorde vi absolut ingeting! Bara slappa och myste:)
Sen på kvällen åkte vi hem och älskling sov hos mig<3
De va min helg, och nu te veckan går vi bara till onsdag, då bär de av te älskling IGEN:D fast då med Emilia, Jossan och Jessie:D kmr bli as kul!
Snart ska ja hem och rida tänkte ja, och umgås lite med min familj som ja inte gjort på ett tag känns de som ..

Aja nu ska ja dra te bussen :)

Pussheej<3



Ska hem och gosa med min polle nu :)<3


HIHIHI

Slutar snarrt PUSS PÅT!





1 Oktober!

HEJ!
Idag är det exakt 50 dagar kvar tills vi sticker ja och Emilia :O:D börjar bli riktigt nervöös nu asso!
Sitter på samhällslektion nu och hare mysigt.. heh ae va:P
Igår då hade ja bara en lektion, började halv ett och slutade fem i två :L!! De va gött kan ja lova:D efter skolan drog ja te stan med brudsen Emilia, Jossan och Jessie:) de va skooj! hade riktigt nice, hittade även lite grejer me :D en genomskinlig svart skjorta + skärp te de, en mysig halsduk, och ett par byxor!
Sen kom Jocke och Marcus ner på stan så hälsade lite på dom en stund innan bussen kom :)
Sen skjutsade Jossan hem oss :D !
När ja kom hem åt ja va svin hungrig :P haha sen gjorde ja inte så mkt va på mitt rum och tittade lite på kläderna ja köpt ohså och sen säger mamma att ja hade fått besök så ja gick ner och kolla vem de va och där va Joakim helt plötsligt xD :') <3 Älsklingen överraska mig, igen.. ;) hihi älskar honom<3
Så när han kom blev de bara chill och myys hela kvällen !
Och nu idaag blire skola som vanligt bara att ja råka försova mig lite i morse (A) kom te skolan te nio så försov mig inte så mkt :P Men men som ja sa idag blire skola som vanligt, slutar halv fyra typ sen bär det av hem te älskling igen :) blir och vara där i helgen igen! Myysigt :D
Jao mer vet ja inte vad som händer, bara att de kmr bli en låååång resa hem te svanskog ieftermiddag ialf;P haha! vi får komma på en bra bil lek igen :L hehe!
Ae nu börjar läraren skriva på tavlan om massa skit :( kanske bra och hänga med lite så men fattar nått utav den här skiten :P haha hare gött sötnosar!

Pussheej<3


Min pojkvän är söt :)

Nästan för söt tycker jaa:D

Puss puuuss!


RSS 2.0