Julafton =)

Hejsan och GOD JUL alla:D

Nu är man hemma och har vart det nu i två dagar.
Resan hem blev inte som planerat direkt. Vi blev sena från Spanien till Berlin så planet vi skulle med från Berlin till Arlanda hade redan gått när vi kom dit. Så vi skulle gå till informationsdisken när vi hämtat våra väskor och med min vanliga tur så kom min väska sist typ, och Camillas väska hade öppnats upp innan under färden dit så den va tejpad och kläder hängde utanför.. dåligt! Ialf sen när vi fått alla väskor och gick ner till informationen så va ALLT stängt och flygplatsen skulle stängas, ingen information här inte fick vi. Så vi fick lite smått jätte panik och frågade massa människor och inga kunde engelska, men sen efter att alla ringt och tjutit, skrattat(allt kändes så jävla skit och meningslöst så tårar blev skratt ist av någon konstig anledning:P) och skrik! Vi va helt knäckta, men efter det så fick vi tag på en polis som sa till oss att ci skulle gå till terminal D för där kunde man sova.... okej tänkte vi och gick dit:

 

De resulterade dehär! Vi fick sova på ett iskallt golv med massa skumma gubbar som försökte ta våra väskor medans vi sov:S den värsta natten i mitt liv, UTAN TVEKAN! men vi hade ialf varandra och de va tur de!<3
Gud utan er tjejer vet ja inte va ja skulle göra! Mums på er!
Men ialf vid halv sex på morgonen så gick vi till informationen och prata med dom om allt så vi kunde få ett nytt plan hem och det fixade dom så vi blev bokade på ett plan som gick vid kvart i ett på förmiddagen:D glädje!
Så efter det åt vi frukost och fixade med Camillas väska, sen satt vi resten av stunden och sov på bänkar och väntade.. TILL SLUT fick vi gå planet efter en låååång väntan och sen gick hela resan hem bra! Och alla va helt slitna och trötta så de kom en del glädje tårar när man kom ut ur tullen i Sthlm och Emilias familj stod och väntade på oss! Ja och emilia slängde oss i deras famnar och fick lussekatter av Camillas mamma=) loooovelyyy:D haha!
Sen bar bilresan hem och vid halv nio kom ja hem till hela familjen och min älskade Joakim<3!!
Gud va skönt de va oh se alla igen! Sen nu har ja bara varit hemma och gosat och gått runt och bara tagit de lugnt! Mysigt massa med Jocke:D älskar dig massor <3
Men nu är det JUL och nu ska ja jul mysa med min underbara familj:D och se på tomteverkstan:D hehe
Ha en god jul och gott nytt år allihopa! :D
Pusspuss<3

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

FUCK ja va vill hem!!
Vill inte vara kvar på den här skitön mera! Seriöst har aldrig hatat ett sånt här ställe så mkt som ja gör nu!
Kan SNÄLLA int tiden gå snabbare så ja kan få komma hem till MIN säng och va hemma:(:( ååh blir så frustrerad när man inte heller vet om man kommer hem heller elr inte pga vädret:S Ja ska hem ja ska bara de!
Ni får tycka att ja klagar hur jävla mkt som helst men lev själva så här som vi gjort en månad så tror ja inte ni vill vara här mer heller, så mkt skit och problem det vart hela tiden och ingen som förstår dej eller gillar dej heller :(
Vakna imorse och tjöt för ja satt och tänkte på allt där hemma! Vi alla vill bara hem!! vännerna här lyser helt klart upp allt!<3 fan utan dom vet ja inte va vi skulle gjort:S TACK!
ae ska sluta klaga nu och sitta här i min ensamhet och tänka på allt där hemma för de e ingen som vill hitta på nått nu heller :(
Hejdå.

bilder;)




HAHAHA





vårat jobb är så ansträngande!! fan va vi får arbeta:D




14 December.

Hejsan sötnosar.

Nu är det inte långt kvar tills våran hemfärd börjar!:D Längtar som ett aaas! Fifan va skönt de ska bli. Men de ja fick reda på idag va inte så kul :( dom kanske ska stänga av flygplatsen här för det är så dåligt väder hemma, än å länge är datumet den 23,24,25 typ där någon gång:S hoppas INTE de blir ändrat, så vi kmr hem säkert och i tid! Vill inte vara kvar här längre än va jag behöver! håller tummarna!!
Aja idag har jag ialf varit ledig och det va gryyymt skönt! Fifan;) sov läänge och sen gick ja ut te poolen och sola sen kom Camilla och solade med mig :) sen gick vi till hotellet och åt sen gick vi tillbaka till poolen igen och la oss en stund. Sen gck Camilla till jobbet och ja gick upp till Garys och Peters altan och satte mej och gosa oh lekte med en hundvalp som finns brevid dom, de e så synd om den:( ägarna slänger ut den jämt oc slår den hela tiden och är jätte dumma, så när jag låg oh solade så hörde jag valpen gnälla och raffsa p dörren för den ville in :'( Blir så ledsen på sånt! Dom hade till och med frågat gary och peter om dom ville ha den för dom ville inte ha den mer! Så ja satt där ensam och lekte med den och den var så gullig=) Rex tror ja den hette :P sen helt plötsligt kom peter hem och undra varför ja satt på deras altan för xD haha sensatte han sig där med och lekte med hunden, sen gick ja hem och efter ett tag gick vi och åt kvällsmat. Nu sitter ja här och chillar! Är ledig imorgon med:)) göööt. Så får se vad som händer ikväll .
Igår va vi ute och åt oxå, de va mysigt =)!! Ja, Camilla och Emilia! En tjejmiddag blev det ;) hehe!
Har bara TVÅ jobb dagar kvr på dehär bajshotellet! Sen är ja finito, klar, DONE:D här!! Då äre bara hemfärd och avskedningsfest som gäller!!
Jahopp mer hare inte hänt, handla lite julklappar igår oxå ! hihi Jul snart ju:D
Saknar snön, kylan och allt me Sverige:D haha låter säkert dum i huvet när jag skriver så men fan va borta från allt hemma i en månad så förstår ni nog oss just nu!
De e inte mums, Älskling skickade världens bästa länk till min fb igår me:D:D fifa va gld ja blev, haha de e typ den reklamen vi tjatat ut hela denna jävla månad! MUMS!!
Saknar dig älskling<3
Ae nu får de räcka, läggr in lite bilder snart me! Så får ni se lite :)

Pussheej<3

party like a rockstaaar!








9 December!

Hejhej!

Ja veet, ja är värdelös på att uppdatera mig, JA VET :L haha men har inte orkat typ eller så har ja glömt bara ;) hihi men lite uppdatering nu då!
Va ju ledig fyra dagar I RAD från lördag till tisdag(Y) de va riktigt nice :D fast när ja va ledig gjorde ja inte så mkt.. sola och bada lite och va med budarna och gick på stan, emilia halkade ju som ni vet och fick bli sjukskriven i tre dagar ;) så en dag va ja me henne på sjukan så hon fick rönkga (stavning) foten och alla läkar intyg som man MÅSTE ha här nere :S så jävla stört! Ser man att en anställd har ett stot jävla inslaget paket på foten så måste han väll fatta att hon inte kan jobba ? SJUKT ÄRE!
Chefen här nere är INGE oc leka med kan ja lova, fyfan de e knppt manvågar kolla honom i ögonen asso, lackskor, kostymbyxor och skjorta och fixat hår ska de va och ha huvet högt hela tiden och titta ner på alla praktikanter och anställda som att tittar du över mig är du död:P usch va ja inte tkr om den människan!
Men ialf nu har jag börjat jobba igen, började igår och ja vill inte!! de är inte kul dedär kan ja lova, dom övar spanska med oss hela tiden oh skriker SOFIIIIIIIIIIE eller EMELIIIIIIE till oss för inte ska dom kunna våra namn heller !:P haha! Så hör man när dom skriker SOFIIIIE då äre bara och börja springa dit dom är och fjäska och göra allt dom vill att man ska göra, SLICKA RÖV med andra ord! Men de slappaste är väl och få vara i tvätten för då säger dom int så mkt så de e skönt, då kan man stå där och mangla all tvätt i lugn oh ro och chilla! :)
Igår efter jobbet kom ja hem, somna på direkten typ sen så drog v till Peter och Gary och spelade kort och snacka lite, altid lika trevligt! Skönt att man hittat vettiga människor här nere ialf! Så om de e nått ja kmr sakna här nere så äre alla fina vänner man fått! för dom är as snälla!
Idag då,jobbade ja till tre som vanligt, kom hem och så prata ja och emilia en stund sen drog vi ner till stan :P och handla lite julklappar:D sen alkohol, chockade? nej :P haha peter, emilia och camilla ska supa ikväll :P kaske gary oxå, får se om ja hänger på.. jobbar ju imorgon :/ thats sucks! Och imorgon äre personal fest oxå :P haha
då ska ja minsann dricka:D ska bli kul och se alla anställda lite alkoliserade;) haha! Då behöver man nog inte skämmas sen om man kmr till jobbet med en redig baksmälla för de lär väl alla ha då i så fall ;D
festa nämlige förra veckan nån dag och vakna me inte alls för bra huvudvärk :S uuuusch:P men kul vare! ÄLSKAR WAIKIKI!! de kmr ja oxå sakna;d
Ja de e nog allt som hänt än så länge! Det finns inte så mkt och göra på hotellet nu så de e rätt lugnt jut nu, sädar runt 15-20 rum om dagen typ och innan de är man i tvätten en-två timmar :P Vi frågade en annan praktikant om när allt skulle boka på igen och de skulle bli mer och göra på hotellet , då sa hon att de skulle bli mer och gra den 20 e december och framåt:D:D, alltså då åker vi hem;) haha!GÖTT!! vi bara log och skrek av lycka inombords:D haha:P
Men allt är inte negativt här nere, som sagt vi har varandra och har skaffat massa nya underbara vänner som man har grymt kul med, utan allt de skulle man nog bara sitta och gråta om dagarna:P vädret är jätte bra om ma gemför me Sverige:P just nu sitter vi ute i internetcafét i t-shirt och shorts liksom .. inte direkt de man kan göra hemma kanske:P hehe så de e bra!
Men längtar hem som fan, till min älskade familj, pojkvän!!<3, och djur! Speciellt min totthäääst Dacke:'( gud började gråta när mamma sa att han va jätte sur på mig för ja har varit borta så länge!! ska aldrig mer vara borta ifrån honom så länge mer! Hur ska ja nu göra om ja ska jobba utomlands ett tag? :O får vll ta med mig allt och alla så dom är med mig hela tiden:) blir kanoon ;) Aja 11 dagar kvar sen är allt de här bara historia :P men en riktig upplevelse har de fan varit kan ja lova, och än så länge är den inte slut ;) händer säkert mer!
Men de här kmr man ha med sig nästa gång man ska iväg kan ja lova, en grym erfarnhet!
Ae nu ska ja lägga upp lite bilder som togs en kväll då vi festa kan lägga upp fler andra bilder en annan dag då ja har emilias dator för det är där om är:)
Ha det kanon och ja lovar er jag har aldrig älskat Sverige så mkt som ja gör nu kan ja lova !

Pussheej<3


Hemlängtan!

hej.
Hemlängtan har vi alla och vill hem, spanska är inge kul mera :P så svårt och fattar inget verkligen! Jobbet går bättre nu, men dessvärre har emilia stukat foten så hon ska till sjukan imorn :P Lyckat!
Två veckor kvar sen får ja äntligen träffa min älskade familj, pojkvän och djur!! LÄNGTAR!!
Har dåligt internet så därför skriver ja ett kort inlägg!

Pussheej<3


MUMS

hejsan alla mummsigasaker :D

Idag va ja och emilia i de landeria som de heter, och betyder tvättsuga ! :L och vi hade faktiskt rätt kul me alla tanter där som vi prata me, eller inte prata eftersom dom inte förstår ett piss av va vi säger men vi använde oss av kroppsspråket för att visa vad vi menade, och de va lite kul ;) hehe! Spanjorer har sin humor allt!
Va ialf i tvätten hela dan så nu är ja helt slut och varm de e jobbigt och mangla massa tvätt hela tin :P
Och imorgon jobbar ja själv för emlia är ledig, så de ska bli intressant! hehe , går nog bra hoppas ja:P finns ju lite folk som pratar engelska! :)
Men nu ialf ska vi iväg me sjuka camilla till doktorn för hon mår inte så bra :/ sens ka vi nog bara chilla och gosa!
Skriver mer imorn, har fått internet i lägenheten nu:D wiie!

Pussheej<3



MUMS tjejer, MUMS!

RSS 2.0