29 November

Hellojsan på er!

har gjort massa i helgen!! gud kan äntligen andas ut efter alla roligheter:)
Jobbade ju från fre-lör, de gick bra! Va otroligt trött när ja kom hem, meeen de va bara att bita ihop och häva i sig lite alkohol så va man på topp igen! Blev en mycket lyckad utgång med massa god dricka och trevligt sällskap:)
Sen ringde kl 08.00 och ja va DÖD kan ja lova, gud va ja inte ville gå upp! haha, men de gick till slut och fick typ halv springa till pendeln med freja haha. Sen mötte ja Jossan för att hänga med på en skitkul kryssning! haha jävlar va roligt vi hade, trotts stormen som gjorde så att hela båten vingla xD
Kom hem igår från den och idag har ja jobbat en stund på eftermiddagen med:) blir jobb imorn med, sen ska ja hem till min älskling som kommer hem på torsdag!! Då ska ja va med han HELA helgen:) blev inte så mkt förra helgen eftersom allt de andra ju! hehe men men så blire ibland. Ska bli kul och va med varandra lite längre nu ialf:) Mer hare inte hänt faktist, måste sluta skriva nu för ja ska se på DH!! As spännande äre :o
så vi får höras snart igen!
Btw fick Tilde ett stoföl i förrgår med, hur söt som hellst så de finns inte! Lägger upp bild på Zelda, som hon heter en annan dag då ja har lagt över bilder på min data:)


Pussheej<3

25 November

hejsan alla glada och pigga människor!

Får bli ett snabbinlägg, ska alldeles straxt dra te tåget och åka till jobbet:)
Blir ett lång pass idag/imorn, börjar två och slutar två imorn;) men de ska nog gå bra!! Älskling hämtar mig i missmyra imorgon så slipper åka den långa vägen hem.
Jobbade igår med och Saga fick vara ensam jätte länge:( snacka om att ja hade lite dåligt samvete när ja låste dörren och gick.. men hon klara sig super bra! men lite vääääl busig va hon på kvällen xD haha men men idag är Joakim hemma och ska va med henen så då blir hon glad:) för övrigt så ligger hon och sover på min axel nu, lilla stumpan:')
Ae nu måste ja börja klä på mig och traska!

Pussheej<3


23 November

hej!
Idag hare vart en fartfylld dag! Jossan kom hit igår och sov hos mig:)♥ Vi hade super mysigt på kvällen med lite fifa, tv tittande, åt lite gottit, drack lite vin sen massaa snack och skratt! Sen tidigare på dagen så va Erina och Calle här med! Vi baka mumsigt bröd som tog hela dan xd sen åt vi mat alla fyra tsms med!
De blev en finfin dag med andra ord!
Imorse tog ja samma pendel som Jossan skulle ta hem, fast hoppa av i kimstad för ja skulle till mormor och äta lunch och få lite julsaker! Sen åkte vi till stan igen och handla en fin matta till hallen och lite annat smått som ja och Joakim fick i julklapp av mormor:) blev en lite för tidig julklapp, men de gör inte mig nått:) det blev jätte fint, tack fina mormor♥
Så nu äre julpyntat i hela lägenheten och det är super mysigt!!
Mer ikväll blire nog inte, ska mysa massa med Saga för imorgon jobbar ja hela dagen! Likadant på fredag,lördag!
Freja och Alexandra kmr nog inatt och sover här med. Dom ska ut och hade ingen sov plats:P haha! Så får väll fyllekompisar inatt me, gosigt! haha
Ne nu ska ja ta och hämta mig lite tee och macka tror ja:)

Ha en bra kväll!

Pussheej<3


♥♥

21 November

Hej:)

Nu har älskling åkt oh ja har städat, julpyntat och duschat! haha Joakim sa att ja inte fick börja julpynta förens han hade åkt för enligt han är det för tidigt för de.. Visst kan ja hålla med om att de kanske är lite tidigt än, men vafan de e en vecka kvar tills det är första advent så då måste man vara förbered;) haha! Sen älskar ja när det är tända ljusstakar, stjärnor och massa ljus och tomtar:') haha! folk får väll tycka att ja är knasig som börjar nu, i dont caaaare:L!
Annars idag har vi bara myst och sovit länge igen! Underbart!
Nu sitter ja och väntar på att Erina och Calle ska komma hit! Dom frågade det förut, så de ska bli trevligt:D!
Blir väll att kolla på film, käka lite mat senare ohså:) MYS!
Att bero på annat så tycker ja vädret är väldigt skumt ute:s ena dagen kan de vara sviiin kallt och minusgrader oh frost. Oh sen andra dagen kan de vara måttligt varmt och soligt.. Undrar lite när den kalla vintern ska komma? Inte för att ja ser fram emot de sviin kalla vädret med blask och snöstrom, men lite vitt pulver på marken är ju mysigt:) Hoppas de kommer snart!
Nu ska ja ta och ringa min mamma och prata lite med henne!
Ni får hare så bra så länge!

Pussheej<3


fick bli en bild på de nya stallet hemma till minisarna:) så gulligt!

20 November ♥

Hej!
Idag har Joakim och jag 2år tsms, helt sjukt va tiden går fort. Älskar dig!♥

Va ett tag sen man skrev här, men har inte hänt så mkt.. Pappa kom och hämta mig och Saga förra söndagen för han tyckte ja va så ensam här hemma haha! :P så va hos dom fram till torsdag! morgon! Fick även in ett kvälls/natt pass på jobbet me!:)
Åh igår jobbade ja hela dagen me! Känns asbra där måste ja säga, jätte kul äre:)!!
Idag har vi bara tagit de lugnt, sov läänge imorse! De va ja värd efter att jobbat från 09.00-20.00 igår. Sen gav ja älskling frukost på sängen:) hihi, éfter de har vi hämtat Andreas, vart och handlat på både willys och media markt.. ja köpte fifa 12 te Joakim, de lär ja väll ångra sen.. dom har suttit nu i snart fyra timmar tror ja:o xD haha aja ja har Saga och umgås med;D ¨Byggde btw mitt första pepparkakshus nu ikväll med! haha de blev så vackert så;) massa Nonstop på :D

I veckan har ja inte något jobb inplanerat än så länge, vi får se!
Oh till helgen ska ja med Jossan på kryssning från sön-mån :D!! Fan va kul de ska bli!!
Men nu ska ja försöka få killarna att kolla på tv ist.
Ni får ha en bra söndag!

Pussheej<3


En bild på Erina och mitt bakande förra veckan! Blev as bra.
Även nu i veckan bakade vi hålkakor:) blev kanon dom med!


Fina Saga!

Mina älsklingar:')♥♥

12 November

Hej!:)

De va ett tag sen man skrev, har inte haft tid eller lust faktist:P (a)
Va hos mamma och pappa i veckan med Saga och hon va super duktig! Hon tyckte de va super kul och komma ut på landet ett tag och se massa djur och va ute! Haha dock råkade hon ut en liten jobbig grej xD haha hon råka trilla i en av hästarnas vattenhink så hon fick sig ett badx) haha men sånt händer ute på landet! haha hon tyckte nog de va roligt tror ja och få se lite annat än bara lägenheten!
Åkte hem på torsdags kvällen med pappa, han skulle upp tidigt me jobbet dagen därpå så han sov i lägenheten han med:) Sen igår blev man bjuden på mat och trevligt sällskap hos Erina och Calle! Va nice! Drog hem på kvällen sen och då va Saga LAGOM arg på mig:P haha usch så hon busa, sprang, bet och rev mig:P haha buskatt!
Men NU äntligen har hon somnat och är lugn;)
idag kommer Erina och Calle för att baka Lussekatter och pepparkakor med mig, sen äta middag här med:) ska bli super trevligt!:) Senare på eftermiddagen ska nog dra te freja och umgås lite grann:)
Sen mer i helgen får ja se vad ja ska göra. we will see!

Längtar som attan till snön ska komma att bero på annat! Är trött på dehär dimmiga, tråkiga vädret som är hela tiden.. Lite snö på backen så skulle allt bli lite roligare och ljusare när det blir mörkt. Åh så får man ju lite mer julstämning me:D haha ja vill börja julpynta nu, men Joakim säger bara till mig att de e för tidigt, och visst de äre väll. Men det är så mysigt!!! Ljusstakar i fönstret, ljusslinga runt ballkongräcket, massa ljuslyktor, adventsljusstake, julgran ååh va ja vill börja med allt nu!
men man får väll ta och vänta som vanliga människor antar ja.. xD
Ne nu ska ja plocka in all disk som står på diskbänken och kolla vart Erina och dom är nånstans!
hare fiiint!

Pussheej<3


gulliiis♥

8 November

Hejsan:)

Sitter just nu i soffan och tare lugnt och håller koll på Saga:P haha hon ska nog vara på överallt på en och samma gång :P! Hon hitta ett hål i köket som ja va orolig för i helgen att hon skulle gå in i.. och idag hittade hon de:P men hon kom ut lika fort igen, så nu har ja satt en påse där i så hon inte kan gå in där:P
Gardiner är ochså något super kul för en katunge, samt alla saker som står i fönstret, på bordet ja typ överallt :) haha men hon är så himla söt så man bara skrattar åt henne!
Helgen har varit rätt så lugn, hämtade Saga i fredags ju, sen på kvällen så drog vi ut en liten stund på kvällen. Va trevligt:) sen när vi gått av spårvagnen sprang vi hem för vi va så oroliga för kissenxd men när vi kom hem låg hon på samma ställe som hon va på när vi gick :') På lördagen så jobbade jag på Missmyra, hade jätte kul:) så älskling fick vara hemma hos mamma och pappa med kissen tills ja slutade, för då åkte vi hem och myste!
Sen på söndagen tog vi det lugnt och va hemma typ, tog en fika på stan med Erina, Calle och Jimmy!
Sen igår va vi oxå hemma och gosa med kissen:') hihi, sen när älskling åkt te jobbet så ringde Calle och sa att ja skulle te dom och baka xD så ja drog dit ett par timmar och umgicks med dom oh hade de trevligt!
De va min helg de, inget märkvärdigt direkt.

Imorgon ska ja jobba igen fast i åtvid:) ska bli kul! Men jobbar rätt sent så Freja ska förhoppningsvis vara kattvakt en stund på dagen, blir så långt för henne och vara ensam tycker ja nu när hon är så liten.
Haha känner att ja pratar en hel del om kissekatten xD men hon är så gullig så ja skulle kunna skriva om henne hur mkt som helst!:') haha,
ska gå ut på en promenad snart och få lite frisk luft, sen blire och städa upp lite här hemma. Sen får ja se vad jag hittar på!
Nu ska ja sätta fart, ha en fin dag!
Nu ska ni få massa söta bilder på vårat hjärta:) hihi



Pussheej<3





♥♥


4 November

Hej hej!
Nu har vi äntligen fått hem våran kisseunge, hon har inte fått något namn än men de kommer väll såsmåningom:)  söt som attan är hon ialf, ligger och sover vid joakims huvud just nu:')
aja ja ska hänga på och mysa med dom :) hihi
ha en bra dag!

Pussheej<3


:')♥

3 November

Hej:)

De va ett tag sen ja skrev nu! Har vart full rulle hela tiden!
Va hos älskling från fredag till söndag, sen bar det av samma dag till mamma och alla!
Så nu i tre dagar har vi styrt med ridläger och haft super kul!! Blev jätte lyckat och alla va jätte duktiga:D!
och imorse åkte ja hem så idag har jag styrt med att lagat hemmagjorda hammburgare som vi ska äta ikväll då älskling kommer hem:)
orkar inte skriva mer för min dator hackar sig varje mening typ.. liite irriterande.
men nu har ni fått en liten uppdatering:P
Ni får hare bra!

Pussheej<3


RSS 2.0