27 Juli.

hejsan!
Är uppe på mitt rum som snart inte kmr vara mitt rum:(.. kommer kännas konstigt, men ändå skönt på ett sätt. På fredag hämtar vi nycklarna, sen äre bara oh flytta in :D:D!! wiie!:)
De ska bli så kul och möblera och fixa:D
Sen så måste ja säga att ja fick en mobil av joakim i födelsedags present:o ville inte ha något av honom men han gav sig inte.. :P En HTC Desire S :) Älskar dig Joakim♥

Den på bilden!



Idag då!
Jobbade frukost först på morgonen sen städ. Man är lite seg första dagen efter att man vart ledig två dar.
Men allt gick bra, sluta vid halv fyra. Då bar det hem. Det fick bli en lång resa idag för mamma och pappa va båda i åtvid och jobba så ingen kunde skjutsa hem mig. Så tog kvart över sex bussen hem.
haha härligt och sluta halv fyra och vara hemma tjugo i sju;)!(Y) yippie! mende blire ju ändring på snart ;)

Igår så sov ja i nkpg, blev så att hela familjen drog in dit för att fixa ett bankkont till tilda, sen umgicks ja med Erinis. Käka på stan med familjen, och sen umgicks ännu mer med Erinis:) hihi. På kvällen kom Joakim och då drog ja han och Erina på bio och kolla på Bridesmaid, sååå sevärd asso! Sjukt rolig:D haha vi satt och skratta hela tin! Men efter de blev de hem till robins kompis lägenhet för oh sova:)
Nu på kvällen blire inte så mkt mer tror ja inte.. Älskling kommer snart så ska mysa med honom tänkte ja♥ hihi åh imorgon hämtar vi sängen vi köpte för ett tag sen:D! spännande!
Nu fåre räcka för idag!
Ha de fint.

Pussheej<3


25 Juli, My Birthday:)

Hejsan:)

Idag fyller ja hela 19 år, grattis till miig!
Blir dock väldans lugn födelsedag:P mormor är här och vi ska käka tacos senare, sen har hon bakat en tårta me:')
Händer väll inte så mkt idag. Ska nog ut och rida en sväng snart tänkte ja. Vädret är ju underbart:D!
Sen får vi se vad som händer med dagen! Nu ska ja ialf ut, fick bli ett snabbt inlägg idag;)
Ha en bra dag för de ska ja minsann ha!

Pussheej<3


fick bli min studentbild idag! haha känner att den passar;)

24 Juli.

Tja!
Fan fick en chock när ja såg att de hade vart 40 läsare på senaste inlägget :o de trodde ja inte!:P haha.
Kom hem förut från en stressig och slitig helg på Scandic. Men allt gick ju bra ändå, fast man höll på och bryta ihop på en. Men men bara köra på så klarar man de. Nu är ja ledig två dagar så de ska bli skönt och få vila lite!
Fyller ju år imorgon me så de va ju lite skönt och vara ledig då:)
Blev en låång resa hem idag.. usch! Alla tåg är ju inställda eftersom blixten slagit ner i hela tåg grejset så inget fungerar, så fick åka från nkpg till kimstad, sen linghem och äntligen till linköping. Där trodde ja de skulle gå en buss en halv timme senare, men ne ne den gick fan två och en halv timme senare.... så pappa fick hämta mig.
Hatar när alla busstider ändras hela tiden, de ska vara skoltider, sommartider och vintertider?!? fan ha en tid ist så slipper man hålla på och tro fel jämt!! ååh. :P
Kom ialf till slut hem och nu ska ja inte göra så mkt mer. Blir och gå ut en stund sen och kolla till djuren :)
Sen imorgon ska ja sova lääänge!
Vi får höras mera imorgon, för nu har ja inte mer och säga.
FINITO!

Pussheej<3


Älskar dig bästa vän♥

21 Juli.

tjaa!
gud så fort dagen har gått ida:o!
Fannie och Pia hart vart här och vi har ridit och styrt massa med hästarna typ. som vanligt när Fannie är här ;) haha! kul har vi haft. 
Iigår fixade vi rent i HELA stallet me! Skrubba rent och körde med högtrycks tvätten på alla väggar så de e kliniskt rent där nu! Samt så körde älskling ut all skit från plattan me så den har vi gjort rent idag! Så nu är vi redo för vintern, bara höet som saknas nu! as bra ju!:D
va även inne i åtvid me igår och köpte lite fina saker till lägenheten:) längtar som bara den nu!! :) inte långt kvar nu ju :D!
men men nu sitter ja och väntar på att tilda och sofie ska komma in så vi kan spela klart wii! ;) hihi!
får köra en omgång nu själv nu innan dom kmr tillbaka så ja klår dom lätt!;) xd
vi hörs!

pussheej<3


fannie och fina blejke:)

sofie och embla :)

tilda och blekje :)

20 Juli.

hejsan hoppsan.
hihi om fem dagar fyller ja åår!.. haha inte för att man direkt ser fram emot de nu för tiden, men man kommer ju ihåg hur det var när man va liten. Vaknade jätte tidigt på morgonen och låg och väntade på att få höra familjen prassla med alla paket och smyga till mitt rum för att sjunga:'). Det va så otroligt spännande då.. tror fler har sådanna minnen från när man va liten. Nu tycker ja bara att de inte spelar någon roll mer, liksom okej ja blir ett år äldre, nice me de:P men massa paket och så, de behövs inte mer :)!

jaja, jobbade igår och de va kaos på frukosten, hotellet har aldrig haft så många gäster som de va igår!
haha men kul vare, vi sprang me grejer och disk hela tin och svettades;)! haha.
Sen på städ delen vare rätt så många rum, dom flesta va stannar rum men de fann ändå oh göra så de va kul:) Tyckte synd om Ivona dock, hon visste knappt va hon hette i slutet xD haha! gummsan.
Sen efter jobbet hjälpte ja till och lasta halm en stund hos Cattis. Sen kom Joakim hit och då fixade vi med gödselstackenxD han skyffla bort allt me traktorn och ja mocka ur boxarna:L vi jobbar så bra tsms :D! de gick as bra. Sen så drog vi ner till sjön me familjen och bada och grilla korv de va mysigt!:)
Efter de så blev de hem, duscha och sova typ. Vi va rätt trötta :P
idag är ja ledig så skööööööönt! ska bara vara hemma och lata mig!
Men nu bärr de faktist av till åtvid för att handla såpa! ska skuuura stallet idag;) yeeey! as skoj.
Ni får ha en bra dag!

Pussheej<3


min kära bonde me sin traktor;) haha

18 Juli.

Hejsan.
Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft tiden helt enkelt. Va ju hos Joakim från torsdag till lördag. Sen va vi hemma hos mig igår och styrde.
Jobbade idag och det gick otroligt snabbt! De va skönt och komma hem tidigt för en gångs skull. Tar sånn tid och ta sig hem med tåg och buss varje dag. Men idag va pappa inne istan så han va så snäll och väntade tills jag slutade så ja kunde åka med honom:)!
Nu ligger ja i sängen och myser med Cornelia som är här med mormor:) mysigt!
Funderar på och sova hos henne inatt eftersom ja ska jobba frukost imorn.. men vi får se hur jag gör med de!
HAHA Cornelia ligger nu och äter godis brevid mig och Bella ligger brevid henne och kollar med riktigt valpögon på henne när hon äter.. TROR hon vill ha ;) haha!
men vi får höras någon dag då jag har tid:)

pussheej<3


sötis hund;D♥

13 Juli.

heeej!
hemma nu igen efter en jobb dag med rätt mycke oh göra!:)
nu är ja jätte trött som vanligt så ska bara ta de lugnt idag. Ut och styra med hästen min sen bara♥
imorgon efter jobbet kmr Joakim oh hämtar mig så drar vi hem till han i helgen. ska bli trevligt. vill vara ledig längre men pengar vill ja me ha så de preoriteras först;)
de va allt för idag hörreni nu ska ja ut!
hare nice,

pussheej<3


12 Juli.

Hejsvejsan!

Nu ligger ja äntligen i min efterlängtade säng! Idag på jobbet har allt gått så otroligt segt så de fanns inte:o alla va jätte trötta och sega inklusive mig själv me så de gjorde inte saken bättre direkt:P själv trodde ja aldrig att vi skulle bli klara:P Jobba frukost på morgonen med kl. 8 sen sluta vi fyra! Gött de ibland, trots allt slit ohde!
Efter jobbet idag så åkte ja till Ann och Eddie en stund för mamma och dom va där. La mig i solen och somna i drygt en kvart max och brände mig på benet? varför ska ja alltid råka ut för de?.. :P så typiskt!
Vi åt grillat och hade de trevligt. Nu är ja dock trött som faan och ska snart sova för att orka med imorgon me. Börjar halv tio då så de e soft.
I helgen va ja med Joakim och vi va på smultronstället och åt glass! De va gött och mäta som fan blev vi båda två så vi höll på och spy:P haha. Sen resten av helgen så slappa vi typ.
Och igår sov ja hos Freja! Laga mat och tog en lång promenix sen satt vi uppe och prata till sent på kvällen:) de va mys!
De e vad som hänt den senaste tiden, vi hörs nog imorgon eventuellt för ska sova hemma då igen!
Ni får ha de så bra.

Pussheej<3


Joakims glass:)

Min glass :)

8 Juli.


Den bästa vännen jag har är du, ♥








7 Juli.

Hejhej.
slutade jobbet tidigt idag, skönt de för ajaj i magen har ja som fan:(.. usch!
Kom hem vid fyra och käka lite grann, nu blire ut och rida en sväng tror ja. Eller om ja ska vänta en liten stund tills det blir lite svalare för pollen att springa i. We will see.
Jobbade som vanligt idag, fanns inte så mkt rum så de gick rätt snabbt. Är inte så mkt bokningar denna vecka så hoppas de bokar på tills nästa vecka ist!
Sen efter imorgons jobb så är ja ledig två dagar! Skönt. får se vad ja ska göra då, eventuellt te freja blire nog:)
Mer har ja nog inte och säga.. händer ju inte så mkt på dagarna när ja jobbar hela tin. men men sånnt är livet ibland me.
Ni får ha det så bra i värmen.

Pussheej<3



Ful Aslan som är i fulåldern nu ;) haha sötnos! Inte lätt och se ut som en älg ;P haha ♥

5 Juli.

Hejsan svejsan alla glada!

Nu sitter en trött fia i sängen och är helt slut!
Jobba till halv tre idag, inte så mycket rum och städa, de blir de inte på hela veckan.. lugnet före stormen kallas de;) hehe nästa vecka blire rusch! de gillar ja(Y) och imorgon ska ja börja åtta och köra frukost me, sen städ vid tio:) ska bli kul! Kom hem vid fem eftersom de tar lite tid för mig med alla bussar och tåg;) sen när ja va hemma så red ja ut me Tove och sanna i skogen:) Hovis va här idag me så min polle fick skor:)! så nu behöver ja inte ha dåligt samvete när ja rider på grus:P haha!
Ae mer idag blire inte ialf, ska ta nått och käka sen sängen! Upp tidigt imorn.. men man får tänka pengar pengar så går de an! ;) haha!
Btw älskling och ja va lediga igår så vi for te Ikea och Mio och köpte säng och lite grejer:)! Eller Joakim köpte allt, men ja ska betala tillbaka :):P Så nu längtar ja massor tills vi ska flytta in!:D Ska bli så kul och inreda oh fixa allt:D! hihi
Sen när vi kom hem red vi ut i skogen me:) Älskling är så duktig nu när han rider, sötnos:)♥  
Sen gjorde vi hemmagjord pizza på kvällen me och myste oh hade oss! de va nice.
Ne nog me uppdatering, mer får ni inte :P haha vi hörs imorgon då ja nog kmr vara lika trött som idag;) haha

Pussheej<3


haha snyggis bild på oss två när vi ska ut och rida;):) ♥

1 Juli.

Hejsan!
De e helt sjukt att de redan är juli:o.. tiden går för fort! om exakt 35 dagar flyttar Joakim och jag ihop:D!! De längtar ja massor till, så okej då.. tiden kan få gå fort tills då;)! hehe.
Idag har ja typ inte gjort någoting typ ridit och handlat med mamma sen tagigt de lugnt inför allt jobb som väntas nu framöver!
Börjar imorgon:) ska faktist bli kul!
Igår kom ju min älskling till mig! Vi hann me en hel del faktist:P vi åkte iväg och badade en sväng:)
Sen när vi kom hem red vi ;) och min älskling galopperade:D! Så stolt över han! hihi! Han va så söt så:) ♥
Sen efter de grillade vi och käka! Sen gick vi och la oss!
Men imorse va han tvungen att åka till jobbet igen:( de va inge kul.. blev så ensamt utan honom..
Men han kommer ju igen på söndag:)!
Aja nu ska ja inte skriva mera, Bella ligger och spratlar i sömnen för hon har minsann redan somnat:P! haha så får väll bli sängen för mig med nu antar ja:)
Sov gott alla fina!

Pussheej<3


En bild på Bella när hon va pytte liten :') om dom ändå kunde vara sådär små liite längre!♥

RSS 2.0