Ett gott skratt förlänger livet :D!

Haha jaa ni kom in från stallet nyss och fan va kul de va oh rida idag:D! I början körde vi allvar med hästarna och ja tränade i uppförsbackarna! Attans va de sved;) hehe, sen på vägen hem så börja de gå över styrxD haha gud har aldrig skrattat så mkt på länge kände ja! Hästarna sprang som bara den, sen fick vi för oss att dra ut på gärdet(vet inte hur man stavar:P) haha, och skulle ialf hoppa ett hinder som tilda och sofie lagt ut i helgen!
HAHA säger ja bara, fyyfan va de va kul ! Först fick Ricole ryck och va nära på och slänga av Tilda, sen fick Dacke ryck och hade bakbenen mer uppe i luften en nere i marken xd haha men ändå så vare så kul! Ja skratta så ja knappt kunde hålla i mig;D låg på hästen och garva! haha herregud säger ja bara!

Sen praktiken idag rå!:) Va i Konferensen idag och va konferens värdinna:D hehe, va kul oh se hur de gick till!
Fick förbereda alla konferenser som va idag/imorgon. Ställa fram massa frukt, block, pennor och choklad!
Sen när vi fixat iordning allt till de fick ja lära mig hur dom städade sina rum. Visserligen va ja inte riktigt sugen på och göra det, men det va nyttigt och bra för mig och se hur dom arbetade där tyckte jag:) och de va annorlundare än scandic kan ja säga! Så de va kul och se! Imorgon ska ja få vara i receptionen och ja börjar fyra på eftermiddagen! Skönt, men ska upp tidigt ialf och äta frukost med pappa på Grand!:) frågade dom hur mkt dom tog för en frukost där och då sa hon att om ja tog med mig min pappa dit imorgon så fick vi äta gratis!:) så de ska vi götta oss med imorn! Mums, har verkligen förälskat mig i hotell frukost nu asso, fått käka de i en vecka nu;D livet är bra häligt ibland!
men men nu ska ja ner och äta lite min mage kurraar;)
Hare fiiint så hörs vi imorn!

Pussheej<3


Haha, bilden är inte tagen idag dock men Jocke satte på Dacke en hjälm då HAN skulle rida i vintras;)!


29 Mars, God morgon Sverige!

God morgon allihopa!
Klockan är straxt efter sex och jag är redo att dra te praktiken nu! Bara slänga på sig skorna och jackan snart oh dra! Vill helat av allt bara ligga kvar i min varma och goa säng och bara somna om igen, är SÅ trött men på ett sätt pigg efetrsom ja vaknat och sminkat mig oh de.. men ändåå (a) haha!
Hoppas alla får en bra dag och så hoppas ja på massa sool me så de blir varmt:L hehe!
Hörs sen när jag kommer hem!


Pussheej<3



Trött tjeeej! ;)

28 Mars.

Hej och hå!
Kom precis in från stallet! Har minsann ridit idag, svin kul vare! Träna till och med benen idag (Y)! Så nu känns de kan ja lova! sköönt!
Va ju på praktiken till elva, va verkligen inget och göra idag, 74 pers typ.. så vi gick runt och gjorde allt väääldigt sakta idag ;) men imorgon ska ja vara i konferens avdelningen och fixa med en annan ny tjej! Ska bli kul:)
Sen efter att ja slutat så drog ja till Erina och va med henne hela eftermiddagen:) gick runt i affärer både på HC och i stan! Sen följde ja med henne till vårdcentralen med :) Efter allt så drog jaa upp till lägenheten för oh vänta på pappa, och kan ju säga att min bror är en riktig gris ibland! Fyfan va de såg ut, disk som va skyhög och massa skit överallt! Så Lina och ja fick minsann städa en stund där:P haha! Sen åkte ja hem och red oh allt:)
Nu ska ja ner och äta en good knäcle macka med ägg och tee♥ Mums!
Så de ska ja allt ta och göra nu!:) hörs imorn!

pussheej<3


Svin ljust ute idag och klockan va typ tjugo i åtta:O:D!! As härligt!!
Min sötis häst♥

God natt♥

Vill bara säga att sitta ny duschad i en ny bäddad säng är de gosigaste som finns!:D Älskart verkligen!
Så nu ska ja krypa ner under täcket och sova för klockan ringer tidigt som attan imorn!
Sov gott, Puss godnatt♥


älskar min vove♥


27 Mars.

Hejsan!

Nu är man ensam igen, älskling åkte vid halv två.. usch hatart lika mycket varje gång när han ska åka :( ibland önskar ja att man bodde närmre varann.
Men ialf, helgen va bra. Va hemma och har styrt med både de ena och de andra! Men som sagt var bara hemma och myste♥ Imorgon börjar praktiken igen! peppa, kör frulle imorn igen sen blire nytt! Känns okej ska bli spännande!
har faktist inte mer och säga vad som hänt, såg på världens bästa film igår btw!! Allt för min syster heter den, sååå grym! Tjöt som en gris :')! Så den rekomenderar jag starkt till er alla som är sugna på oh kolla på en bra film!
Nae nu får de va nog me skrivning för idag!

pussheej<3


Våår!

Tog lite vårbilder när jag va på promenad med Bella förut:)!!










24 Mars!

Hejsan svejsan!
Nu sitter ja hemma i åtvid, sköönt!
idag på praktiken så va de som vanligt! Hade skit kul och fick va i köket en stund idag me:D! haha älskar alla sköna människor där!
Sen fick ja reda på att imorgon och på måndag kör ja frukost som vanligt, sen resten av nästa vecka så ska ja få vara i reception och konferens:D!! längtar fan! Ska bli kul!
Sen får ja se vart ja ska vara Annika sa att ja fick va på städ meom ja ville, men tror ja skippar de;)! hehe.
Igår kväll kom alex till mig och va där till typ tio:) hade jätte mys! Prata massa och hade de mysigt! Måste göras om gummsi!♥
Sen idag slutade ja kvart i elva och gick upp till lägenheten och duschade, sen på me kläderna, packa väskan och gick ner till pendeln sen buss te mormor! Där kom mamma sen så käkade vi där, lax i ugn MUMS! as gött!
Sen drog vi därifrån oh åkte till Freja i stallet och hämtade hem Ricole så nu är hon ute i hagen me:) hehe!
Dacke blev glad:) ... lite vääl glad till och med xD haha!
Nu idag ska ja inte göra ett dugg! Ska ner nu och dricka kaffe så ja inte somnar, sen ut i stallet blire väll sen ska ja duscha och gå i säng tiiidigt! Känner att de behövs nu när man fått gå upp sex varje morgon!
Aja nu ska ja ialf ner!

Pussheej<3


fick bli en charmig bild på vovarna i sommras! vill ha sommar NU!

Blev hos Kusinerna!

Hej igen :)
Blev och dra te kusinerna och hälsa på en stund nu på förmiddagen:D blev så uttråkad av oh vara ensam i lägenheten så drog dit ist! Blev massa lek, fikade oxå sen så skalade Cornelia och ja potatis innan ja gick ;) haha sötnos hon är! Hade iallafall jätte trevligt där:)! Nu sitter ja och äter och Alexandra kommer hit vid sju så ska va med henne så får se vad man hittar på =)! Ska bli kul, har inte sett den bruden på ett tag♥ :)
Sen imorgon efter praktiken åker ja hem eller ska äta hos mormor med mamma sen ska vi ta hem Ricole från freja, sen ska ja hem och sova!
Men nu ska ja se på vänner som precis börja på tv:n :D
ha de bra!

pussheej<3

23 Mars

Hejsan!
Först vill ja bara börja med och gratulera min sötnos ERINA som fyller 19 idag:D♥ grattiis grattiis stumpan!!
Kom nyligen hem från praktiken, är helt slut i fötterna! Men kul som fan vare, man blev ännu mer motiverad när man fick massa beröm oxå:D ! Men imorse när ja skulle gå upp va hemskt! De e väll de värsta med oh ha frukost, börja 7 på morgonen! Trodde att ja skulle dö när klockan ringde, men när man väl är på jobbet så vaknar man allt till, sen vid nio tio tiden käkar vi frukost så de e nice! Då är man riktigt vaken:)
Idag blire nog oh kanske vara med Freja, we will see ;)
Men ni får ha de så bra!

Pussheej<3

22 mars.

Hejhej! Sitter i lägenheten helt slut i huvet och kollar på tv! Ska sova här till torsdag eller fredag tänkte ja, inatt sov ja hemma med älskling♥ guud va ja saknat min pojke kan ja säga!
Igår då kan ja börja med!
Ja kom dit och fick jobba lunch med Annika och jennie om ja minns rätt? as sköna va dom, allt va ju nytt och rätt så förvirrande men de va ju som sagt första dan(a) Ja tyckte allt gick bra ialf, fick fixa buffén dom har där och fylla på och duka av osv. Sen städade vi ur skåp och hyllor inne dä personalen är xd haha de va kul kan ja lova! fan va de slängdes saker och svor! haha . De va en bra första dag!
Idag började jag vid sju och hade frukost :) skit kul vare, känner att de e nog de ja vill hålla på med asso! Älskart, visserligen börjar man tidigt men fett skönt och sluta vid elva halv tolv! Då har man ju hela dagen liksom!
Så slutade ialf halv tolv och allt gick skitbra! Då va ja med Jocke och åkte och kollade tapeter till mitt rum, han har fått för sig att tapetsera i mitt rum i helgen:P haha! sötnos♥ så kolla de lite sen i massa möbel affärer och lite annat!
Sen handlade vi mat och åkte hem till lägenheten och laga mat oh åt:) Sen myste vi framför tv:n ett tag sen blev vi sugna på Mc flurry så åkte och köpte de (a) HIHI!
Senare åkte han till Katrineholm för han skulle möta nån där så dom skulle åka te Sthlm för oh va på kurs till fredag!
Btw igår så köpte ja nya skor och byxor med mamma:D älskar skorna, Björn Borg Svarta,♥♥ mums!
jaja snart kommer freja hit och ska underhålla mig, blir och snacka en deel :) mitt hjärta!
så såhär har mina två händelserika dagar sett ut ;) hehe hör av mej kanske imorgon!

Pussheej<3

21 Mars.

Hejhej!
Nu ska ja precis åka till nkpg för att sedan vänta i brorsans lägenhet tills ja börjar min dag :) ska bli intressant!
Efter de ska ja hem, sen på kvällen kommer min älskling till mig♥ som ja har längtat! Ska mysa massa med honom då!
Nu mpste ja dra!!
Ha en bra dag, för de ska ja ha :D

Pussheej<3


Redo för praktiik!!

Hejhej!
Nu har ja packat alla grejer ja ska ha imorgon, satt klockan och känner mig redo att praktisera:)!
Har känt mig så opepp innan men nu känns de okej! Blir nog kul:)
Hann till och med städa min garderob som såg ut som kriget!
Nu sitter ja och kollar på Wild child som gick på tv:n ;) haha den är lite rolig den!
Ska nog se klart på den sen sova! Blir tidigt imorgon.
Vi får höras imorgon ist känner att ja bara kollar på filmen nu ist för oh skriva xD ;) haha
Men skriver hur de gick på praktiken imorn!!

Pussheej<3


20 Mars.


Med dej är allt bra, du är och kommer alltid att vara min Bästa vän någonsin!
Alla minnen med dig är oslagbara och ingen kan klå dom, vi har gjort så galna saker tsms så det finns inte!
Du får mig att må så himla mycket bättre och VET vad jag egenteligen behöver.
Älskar dig Freeezzan! Alltid du&ja♥


19 Mars.

Hejsan!
Idag har jag mockat hos både hästar och höns. Sen ridit och släppt ut Troja och Blekje!
ÄNTLIGEN fick vi till ett riktigt bra namn på den lilla skiten! TROJA heter hon :)
Annars har det inte hänt så mkt mer i mitt liv idag inte.. Håller på oh ladda ner super bra The fray låtar som ja skulle kunna döda för♥! Annars vet ja inte riktigt vad jag ska göra idag/ikväll. Känner att ja behöver göra något kul, men får se. Hörs nog sen.

Pusshej<3

Ibland undrar jag om drömmar verkligen betyder nått..



.








Mums!

Nu har ja precis lagat klart maten! allt är i ugnen och riset kokar ska snart sätta på såsen me:D muums va gott de ska bli! de tycker Bella me;) haha!


hon är redo till tusen! xD haha!

smaskiga fläskfilè spett, de fick bli de ist för kyckling ;) hihi!

18 Mars.

Hej :)
Är hemma i mitt rum och softar! Blev riktigt kort dag ida.
Hade samhällsprov + kök bara. göddigt värre!
Gjorde friterad scampi och bläckfisks ringartill förrätt,
sen flamberad ryggbiff med rosé pepparsås + potaisgratäng till varmrätt,
Fruktsallad och en del hade riven vit choklad över värmd i ugn till efterrätt.
Det blev himlans smaskens de kan ja lova, så nu behöver ja inte äta på 100 år känns de som.
Men ikväll blire väll hemma mys med familjen.
Ska laga kycklingspett, jordnöttsås och ris. MUMS!
Sen får ja se vad ja ska göra, kolla på en film kanske!
Hoppas ni får en mysig fredag:)

Pussheej<3

Saknar min Joakim, PUSS på dig älskling!



17 Mars.

hej oh hå!

Dagen i skolan idag var mycket kort:)! Hade hotelldata vid tio sen sluta vi vid kvart i tolv! då drog Emilia och ja in te stan för och kolla lite kläder och skor! Emilia behövde skor till sin praktik och ja behövde sljorta till min praktik!
Så de fixade vi, sen köpte ja även två jätte fina ringar+ en mascara. Sen en topp me:) ! Hade väldans trevligt!
Sen bar det hemåt, väl hemma så har ja inte gjort så mycket. Vart ute i stallet som vanligt. Gosat massa med fölisen som ännu inte har nått namn! :P haha. Sen försökte ja plugga till samhällen men nae palla inte :P;) .
Just nu sitter ja ialf och kollar på tv s.os tror ja de heter, riktigt spännande! Ska se på lyxfällan tror ja innan ja ska sova. Har ont i huvet me så får bli tidigt ikväll!
Imorgon äre fredag:D de gillar vi!
Sov sött me er!

Pussheej<3


fick bli en bild från köket i måndags! ;D haha duktiga kockar har vi här:D




Maybe in five or ten yours and mine will meet again
Straighten this whole thing out
Maybe then honesty need not be feared as a friend or an enemy
But this is the distance
And this is my gameface .
Vienna-The fray♥



Slutaaat!

nu har ja äntligen slutat för dagen och vad är klockan? halv tre..... liiite irriterande faktist! än en gång säger ja att ja verkligen hatar björsbussarna! fyfan!
vill ha körkort eller en privat chafföööör. Någon som vill skjutsa hem mig? (a) hihi!
Får väl sitta här och ruttna bort till tjugo i fyra..
När ja kommer hem ska ja gosa med min Dackeplutt ialf då blir ja på bättre humör:)♥
Ae nu ska ja inte gnälla meer;)

hare nice hörreniiie!

pussheej<3



Arg tjej! akta er....!


16 Mars.

Hejsaan .

Sitter och har naturkunskap(Y) jätte kul.. skrivit klart en uppgift ialf;) hehe grym ja är .
Igår va de väldans mysigt kan ja lova;)! Blev ju som sagt tacos och film mys:) men inna kolla vi på DH och andra program! de va nice, sen kom benny på kaffe en stund me!
Idag blire lugnt, ska hem och inte göra så mkt. KANSKE och då menar ja kanske kolla igenom samhällsprovet,.. men de tror ja inte ja kmr göra. hehe..
Slutar snart, då blire lunch och sen hotelldata(Y) I♥gruppbokningar..
sen efter de blire natur igen sen hem!
Saknar min älskling väldans mycket me, om han ändå kunde jobba kvar i nkpg :(.. de e tomt utan honom!♥
Aja hörs gör vi.

Pussheej<3


Bosse klättrade i träd igår, fick dock hjälpa honom ner men han är så söt:) satt och kolla ner på oss:') hihi!

15 Mars.

Tjabba tjena hallåå!
Sitter i min säng med Emilia och kollar på tv! Vi ska ta sju bussen te åtvid sen så ska ja sova där :)! Ska bli myys, vi ska laga tacos och titta på film:D! Idag i skolan vare en kort dag, först naturkunskap sen kök! Maten idag var väl lite sådär.. tre olika sorters risotto och lax åt vi.. kanske inte de bästa ja ätit men de gick ju! Sen flamberade vi bananer och hade glass till! de va gott:) aldrig ätit eller gjort flamberat förut så de va kul!
Sen tog vi två bussen hem! Och idag tog vi ut bebisen för första gången me Blekja ute i hagen:D gud va dom sprang och va så gulliga:)!! De va så gulligt oh se, hon gick verkligen först i början på Blejke hela tiden, vågade inte gå en cm själv typ ;D sen när hon blev mer modigare så började hon minsann springa som attan! haha då vare Blejke som blev nervös ist! ;D haha.
Mer än så hare inte hänt idag assoooo.. får se om ja skriver nått intressant sen!

pussheej<3


Flambering:D






Sötnosar!

14 Mars.

Hallooj!
Hade en lektion idag, soft! Kök vare och fifaan va go mat vi laga:D! indonesisk mat blev de, kycklingspett me en as god sallad, jordnötssås som ja gjorde:D sen lite annat gött me:D Köttgryta av något slag me MUUMS!
Imorgon ska vi flambera (stavning?) me:D ska bli kul:)! Sen drog ja te tandläkaren me vid ett tiden så dom fick gräva i min mun:s gjorde fan ont asså :P haha! Sen blev de tebaka te köket igen och tog en kaffe me emilia, jonte, marwel och en till :P nice vare! sen drog ja me emilia och handla sen home:) och ikväll kommer freja hit och ska sova här. Myyyys hon ska kolla på bebisen me:) gud va gullig den är nu när den blivit mer stabil på benen! Dacke blev helt kär när han fick se den lilla plutten imorse, Blejke ville bita han bara haha :p hon blir nog en bra mamma tror ja:)
Ne nu ska ja ner till min mamma och tilda och prata lite med dom:D

Pussheej<3


snygga jävla brudar asso.. !

HAPPYY:D:D:D

DE BLEV ETT STO!!:D:D
gud finns inga ord till hur söt denna lilla plutt är:D äntligen kom den!:D är så lycklig så ja kommer inte kunna sova nu på ett tag ialf! Gnägga och vingla gjorde lilla kraken i stallet, till slut när hon blev för trött la hon sig ner i halmen och vila:') ååh♥ allt gick jätte bra, vi kom dock ner då hon precis fölat men Blejke sköter sig kanon! superduktig mamma är hon:')




:D♥

13 Mars.

HEJ!
ja är en deel nervös asso! Mamma ringde mig igår när ja va hos Jocke och sa att Blejke skulle få FÖL när som:O!!?! Ja typ dog eftersom ja verkligen ville vara hemma när den lilla bebisen kom! Och ja sa till mamma att ringa SÅFORT den kom ut och berätta allt, timmarna gick och ja vänta till slut ringde ja själv och fråga men då hade hon bara fått vaxproppar som de kallas, typ som när vattnet går för oss människor( för er som kanske inte är så intresserade av hästar:P) så inom ETT dygn ska hon föla:D:D:D!! och nu är ja hemma och bebisen har ännu ine kommit, men hennes juver är jätte svullet och stort, de rinner mjölk eftersom vaxpropparna lossnat. Sen är hon jääätte tjock:') ååh va ja längtar! lider verkligen med henne oxå! När hon typ får värkar så biter hon mot magen och sparkar i vägen:(. Håller tummarna att allt går bra! Mamma och ja får väll gå ut flera gånger inatt för att kolla till henne så allt går bra! Tilda och Sofie sov ute i stallet igår:P hehe, men inget kom ju som sagt då.
Gud alla här hemma är nervösa som satan! Får nog bli oh gå ut snart igen tror ja:p hehe! känns som man själv ska bli mamma:D hihi! lovar och visa bild på den lilla plutten sen när den kommit ut osv! Själv tror ja nog att de blir ett sto, har en magkänsla att de e de bara! ;) men we will see!:D
Ha de så bra!!

Pussheej<3


:D


12 Mars.

hejhej!
Nu är ja hos älskling och sitter faktist och ska försöka plugga! deni på en lördag oh allt, känns INTE OKEJ!!
Kom te jocke vid tio tiden igår kväll.. va å trött och onte i huvet hade ja me. Först buss te lkpg, pendeltåg till nkpg, vänte i nkpg hos brorsan och lite folk, käka tacos och hade trevligt där ett tag, sen buss te katrineholm, och sen tåg te karlstad! Där kom jocke, andreas och Lindahl och hämta mig.
sen samma resa hem imorn lockar mig inte direkt... usch! Men idag ska vi nog tare lugnt, eller så blire dricka och bowla får se:P fick btw MVG på barteknik igår me:D VG i vinkunskap, fan va gryym ja är!!:D as nöjd och skit stolt över att ja äntligen fick de! wihuu:D de va kul, hade dock sista lektionen med Marie igår så de va väldigt tråkigt!
Men hon kmr ju på vår student så de ska bli kul:D! te studenten längtar man ju så otroligt mkt till så de finns inte.. gud va skönt och gå ur skolan och göra va man vill! längtar.com typ:P
Men ae nu ska ja börja läsa i min kära samhällskunskaps bok:) .. BLÄ!
vi hörs,

Pussheej <3


11 Mars.

Hejsan:)

Har svenska just nu är skithungrig!! slutar snart som tur är.
Igår va ja bara hemma och sega typ hela dan, va ute i stallet och greja .
Robin kom igår med så vi satt och pratade med honom lite grann med:) gjorde pizza med! va svin gott, men min fin fiiina pizza som ja gjorde på diskbänken blev dock inte lika snygg när ja, Jocke och Robin fick lägga upp den på plåten igen xD haha men som ja då sa, de e inte utsidan som räknas.. utan insidan:D haha!
Idag blire och åka hem till älskling efter skolan och va hos han i helgen, ska bli mys! får se va för skojsigt vi hittar på:)
Sen nästa skol vecka vill ja inte påstå att den är så ansträngande :P sovmorgon mån-tors ;) GÖTT!!
aja vi hörs nog när ja landat eller imorgon!
Pussheej<3


god pizza va? ;) haha!

10 Mars

God morgon,
Sitter nu i skolan och som vanligt väntar på oh få börja en lektion.. hotelldata ska vi ha, och vi ska börja med gruppbokningar me som Veronika sagt är så jävla svårt och krångligt, så de ser man ju verkligen fram emot!! .. elr inte. Men har bara två lektioner idag, sen slutar ja vid två! Gött.
Hade inte tid och blogga igår,. tog personlig sovmorgon, kom te svenskan kolla på film. sen hade vi naturkunskap och där gjorde vi ingeting bara satt för alla andra skrev prov.. sen hade vi hotelldata oh sluta vid halv två.
Emilia hängde med mig hem, så vi kunde plugga på vinen lite och vi plugga en litens tund ialf de mesta kan vi så de ska nog gå kanooon imorn:)!!
Isen drog vi te åtvid och handlade lite, blev sjuukt sugen på skagenröra och rostat bröd:D så köpte de och åktehem och gjorde de:) mums va gott de va! Skjutsade hem Emilia me så hon kom hem;)
Efter att vi smaskat i oss de somnade vi båda framför tv:n sen åkte älskling till jobbet och ja somna som en stock! 
Idag ska ja inte göra så mkt, slappa och plugga lute grann:) we will see ..
ha de bra !

Pussheej<3


pigg oh gla är ja idag!(Y) ,.. :P

Good night!

Nu säger ja godnatt!
Fick väldans trevligt besök förut av Benny och Emilia! drack kaffe och te och snacka:)!
Men nu ligger ja i min säng och i mitt fina rum och ska sova:D! ska bli skönt, är en aning trött.
Smulan ligger brevid mig och kurrar :') så ska gosa ner mig med henne nu! hihi myspys, Jocke jobbar natt så han kommer hem vid tre fyra någon gång så då får ja mysa med honom me:D! lovely!
Ae nu ska ja släcka lampan och sleepa!

puss och godnatt<3


:D


Så här ser mitt rum ut nu:D tack vare min älsklingsplutt!♥ :D

8 Mars.

Hejsan!

Sitter och har projektarbete just nu, slutar vid halv fyra idag .. usch för samhällskunskap! fattar verkligen inte varför man ska ha de för..Hade sovmorgon till tio i elva idag ju, de va gött eller tog nio bussen in te åtvid och va me emilia tills dess:P 
Gjorde inte så mkt efter skolan igår. Va i åtvid en sväng och handla massa bär och yhogurt som ja och älskling åt sen på kvällen MUMS! Vi va mest i stallet och greja sen, inget märkvärdigt direkt:P
Men idag så ska ja möblera mitt rum:D Joakim va på Ikea och köpte hyllor te mig idag me så dom ska vi sätta upp, älskar dig hjärtat!♥ så de ska ja ägna mig åt sen, ni kommer få se hur det ser ut:)!
ska kanske gå ut på en promenad me? de e ju SÅ underbart väder idag:D!! på rasterna har vi suttit ute i solen och haft de as gött! kan man kanske börja tänka att våren är på väg ? de sägs att de ska snöa imorgon.. men de hoppas ja inte på:)! Vill ha massa sol så man kan slippa ta på sig vinterjackan!
Nae nu har ja inge mer oh säga er hörreni:)
Ha en bra solig dag:D

Pussheej<3


haha lite onyktra på bilden;) men älskar dig väldigt mkt så orden inte räcker till♥


7 Mars

Heej.
Sitter i ett grupprum och väntar på att man ska börja.. typ över en timma kvar, KUL!
Hade sovmorgon idag till halv nio, va skönt och börja veckan på! oh imorn börjar ja tio i elva:) härligt!
Mamma skjutsade mig till skolan idag, så tog låång tid på mig idag, helt underbart oh göra de!
Sen började vi med samhällskunskap och då satt vi på någon föreläsning i en timme typ så blev inte mkt över på lektionen. Och nu som sista lektion har vi projektarbete sen slutar ja vid två.
Efter de ska ja hem antar ja så får se va ja ska göra!
hörs nog sen! körde på skinnjacka idag btw, eftersom de varit vårväder hela helgen tänkte ja att de passar perfekt:D!
Aja vi hörs,

Pussheej<3



6 Mars.

Hejsan!

Har för en stund sen haft visning på huset, vilka idioter det finns säger ja bara.. usch!
Men om man ser på från den ljusa sida så äre fint och städat i huset nu ialf:) skönt.
Idag har ja inte gjort något speciellt, gick upp vid nio och tog ut hästarna och mockade!
Sen åt ja frukost, och efter de fixade ja med mina ramar som ja ville ha i mitt rum med massa foton i ohså! Så de har ja fixat, blev riktigt nöjd:D! Efter de va vi ute en sväng, Egon fick lite frisk luft och så gick ja ut med Elvis, Tildas otroligt söta kanin unge:D!
Just nu sitter ja i min säg och laddar ner lite nya låtar, de behövs!!! börjar bli riktigt trött på alla låtar i telefon nu:P hehe, ska snart ner och dricka kaffe tror ja och äta nått, är as hungrig?! jävla B vitaminer:P gör så att man är hungrig hela tiden:P! haha men bra hår får man så de ska ja icke sluta med:L!
Ikväll kommer älskling hit, myyys♥ så ska gosa och pussa massa på honom sen tänkte ja:)!
Ae nu måste ja fan ner och äta nått, min mage skriker:s ;p haha hörs!
Just ja, mpste bara säga att ja fick en kaninunge av Tilda idag som ja fick döpa te Chris Brown:D! söt är den (a) hihi!

Pussheej<3



Egon ute och solar:)!


Haha älskar att ja fick ort precis då Bosse hoppa;) men kolla ärligt, VÅÅR?!!!:D:D

5 Mars



Hej på er:)
Sitter nu ny duschad och fräääsch i min ny bäddade säng och kollar på tv:)
Idag har jag ÄNTLIGEN tagit ner min bokhylla och möblerat om i mitt rum!
Blev as nöjd med de, fast de tog hela dagen så var det värt de helt klart! :D
Hann tyvärr inte och rida idag i de fina soliga vädret:( ville hinna med de, men tänkte att ja gör klart allt helt istället så ja kan njuta i solskenet imorn :)! hihi.
Nae nu ska ja ner och äta med min kära familj♥

Pussheej<3


Mitt rum innan:)


Mitt rum efter:D

trååk fredaag!!!

usch va tråkigt jag har! vill verkligen hitta på nått, bara göra nått liksom!! gaah ge mig ett liv typ.
saknar min älskling och vill vara massa med honom!!:( huuh..
känner mig så ensam utan han som jämt är med mig.. sen är ja sugen på nått med men vet inte vad.
jobbig och tråkig fredag med andra ord. blää.
Massa stön och gnäll från mig just nu känner ja:P haha, men vafan får panik av detta!
hoppas man kmr på bättre humör och får nått och göra imorn ist!
hoppas ni andra får/har en bra fredags kväll ialf:)
Nu ska ja se på ice age!

Byebye!



home sweet home.

Hemma från skolan redan;) snälla marie lät oss gå tidigare idag, skönt för en gångs skull och hinna med två bussen en freda!:) blandade riktigt goooooda drinkar kan ja lova! mums!! fast innan vi gjorde de hade vi 45 min vinkunskap och fick fixa med våran uppgift/redovisning! så nu är allt klart i stortsätt, bara plugga in de i huvet. Kanske lika bra och börja med de i helgen kanske.. men de får vi se hur de blir med den saken:P haha, ja brukar jämt tänka att ja SKA plugga på helger men icke sa nicke;P haha typiskt mig!
Sen ikväll flickor och pojkar vill ja att ni kommer med förslag på va man kan göra ikväll!! är sjukt sugen på och hitta på nått bara, so if you know, tell mee:D!
ska nog ialf pallra mig ut i stallet och rida en stund tror ja. Känns som det just nu ialf! härligt och få lite frisk luft me, kanske piggnar till och vet vad ja ska göra senare då:D vem vet!
Nae nu ska ja ner och gosa med Belllaaaplutten :)

Pussheej<3


Muuums:D



Snygga klassen vare ja! ;)

4 Mars, äntligen fredag!!

Hejochhå!
Sitter och har svenska lektion nu. Kollar på någon tråkig film vi ska skriva om sen.. yey!
Kom till skolan vid halv nio idag som vanligt typ och får redan på att lärarjäveln är sjuk!!:@ irriterad blev ja då, så fick sitta i Cafét med Emilia, Jonte och Malin och spela kort och dryga..
Men de som överväger väldigt mycket är att idag ska vi blanda drinkar på bartekniken:D!!! MUMS va gött och kuul de ska bli! Ae om man kanske ska ta och se på filmen rå!
Hörs nog sen.

Pussheej<3


muuumsssssssssssssssss

tröttis!

Hej och godnatt typ..
gud har varit så seg och trött nu sen ja kom hem från skolan så ja får paniik! Har inte gjort nått vettigt idag! uschamej! Frös som fan oxå så tappa upp ett bad och bubbla lite med tända ljus ohså, de va härligt!
Sen va ja ute me hela familjen i stallet en stund och myste lite med Egon :) Sen hoppade ja lite kaninhinder med Molly xD haha, hon hoppar som fan! as kul ju ;D hihi.
Och nu sitter ja och kollar på Sveriges värsta bilförare! Dit kmr nog ja hamna tror ja :P haha
I helgen ska ja nog till Joakim, ska beställa biljett snart. Hoppas bara allt me SJ inte fuckar upp sig som det brukar göra!!
aja nu har ja inge mer vettigt oh säga ;)

Pussheej<3


Mitt bubbelbad:)

3 mars IDAG istället för igår;)

Hej!
Såg nu att ja råkat skriva fel datum igår (A) hihi sorry! men idag blev de rätt:);p
Igår så blev de en riktig nice kväll! Blev först att ja och joakim red en sväng:)! Sen fixade vi i stallet typ och sen kom Jossan, Emilia, Carro te mig så basta vi och Emilia, ja och jocke drack:) chill som fan va de!
Sen igår gjorde ja inte mkt mera, byggde ett kanin hinder fan! hehe innan alla kom ;) i brist på annat liksom ;) haha! I helgen vet ja inte riktigt va ja ska göra.. Emilia och ja kanske ska te värmland men vet inte än :) får se, hoppas ialf! För i såfall blire lite festande där tror ja ;)
Idag ska ja rida efter skolan, slutar två(Y)! gött. sen får ja se vad ja gör. ta de lugnt typ.
hörs kanske senare idag!

pussheej<3


En bild från när ja skulle te älskling.

3 Mars.

Tjeniixeen.

Sitter och har svenska lektion nu, pratar massa om filmer och bio typ.. hänger inte me så mkt:P började tidigt idag, inte min grej känner ja:P usch, men har sovmorgon imorn så de är rätt gött! Har massa naturkunskap idag me.. gillart ja som är så grym i de liksoom.!.
Idag får ja se vad som händer, slutar vid tio i tre idag, as kul när bussen går tjugo i fyra!!! blää.
Haha de va så gulligt imorse när Joakim hade åkt till jobbet och inte riktigt stängt dörren ordentligt, sen när han åkt te jobbet hörde ja nått som kraffsade och så öppnades dörren och ingen va där.. ja hade mina aningar;) sen åkte dörren igen, sen såg ja en tass som öppnade den igen och in kommer Nisse:D! hihi gulliga kisse:) så han kom och hoppade upp i sängen och la sig på sin kudde som han har i min säng och sov en stund med mig innan ja skulle upp! Myspyyys♥ Joakim har fått för sig att Nisse ska sova me oss nu varje natt för de e våran bebis säger han ;d haha sötis han är♥! älskar min pojke, oh allt han får för sig! Puss på dig älskling!
Nu sitter vi och pratar om bio på lektionen, de gör mig såå sugen på oh se min låtsas fru och hur många lingon finns de i världen!! dom verkar svinbra, så äre nån som är bio sugen hör av er:D! hihi
Nu ska ja försöka och hänga med i diskussionen här som är så himla hetsig just nu :P haha!
hörs,

Pussheej<3


Home!

Hejhej!
Sitter nu hemma och segar! Vet inte va ja ska göra direkt, kolla på tv eller nått. Kallt som fan äre ialf, va ute i flera timmar kändes de som förut, usch hatar att de ska vara så kallt vill ha sommar!!!
Gick ifrån samhällen idag orkade inte, och plus att joakim skjutsade hem mig med palla vänta på bussjäveln liksom. Så nu sitter ja i min säng, glor runt lite på bloggar och fb.. kul liv!
ae kände bara för att slänga in ett värdelöst inlägg;) kan va bra de me ibland.

Pussheej<3


YEEEES!

JAAAAAH ja fick G+ på naturkunskapen:D:D!! Grymt, klockrent yeyeyeeeeeeh!! :L
Haha både Jonte oh ja fick godkänt ;D båda blev lika chockade! Wohoo, nu är min dag räddad ialf!!
GÖTT!



1 Mars!

Heej
Sitter i skolan igen och glor.. börjar tio över tio, älskar björsbussarna igen!(Y) alltid kan dom anpassa tiderna ohså... suck! Ska få reda på mitt naturkunskapsprov snart.. hehe ska bli intressant xD haha! men hoppas kan man ju göra.. Igår då, fan va hurtig oh grejs ja va då! Kom hem vid halv tre, bytte om och gick ut te stallet, red en sväng och sen efter det så mockade ja och fixade iordning! Sen drog ja och Joakim in te åtvid en sväng och handla lite, efter de myste vi med bad, Ullared och en Beck film, har verkligen fastnat för beck nu asso efter att vi fått alla filmkanaler hemma:D! Svin bra är dom! Sen somnade vi som stockar båda två!
Idag slutar vi seent. Tar tjugo i fyra bussen hem, och får se om ja hinner rida, tror de:) kanske ska tolka till och med?:D får se :)
Btw så äre 1 Mars idag oxå:D betyder att våren närmar siiig!! Wohoo! Gött och em fyra månader typpppp tar vi studenten:D. Kommer bli rätt grymt!! hehe
Hörs sen,;)

Pussheej<3





Mums på er!

RSS 2.0