31 Januari

Hej:)
Har precis ätit världens godaste kycklingsallad som ja gjorde förut!! Åh så gott de va! Innan satt ja och kolla på hells Kitchen och där gjorde dom nån god krabbsallad till förrätt som såg as god ut, fast ja inte äter krabba;) hah men blev så sugen så då slängde ja ihop lite av va ja hade hemma! Mums.
Annars idag har ja inte gjort så mkt, handla lite förut och kanske handla liiite för tunga saker så mina armar höll på och gå av sen när ja skulle gå hem.. haha ja tänker verkligen när ja ska handla själv;)
men men annars har ja inte gjort så mkt mer, va ute och gick me:)
tagit de luugnt med andra ord, skönt!
Åkte hem igår från mammsen och pappsen! Har varit där en vecka ju:o haha, mysigt vare ialf oh va i stallet och rida massa och gosa med alla djur♥
Oh imorgon kommer älskling hem oxå!:D har inte sett han på över en vecka nu! så de ska bli mysigt!
Får se vad vi hittar på i helgen, inte bestämmt nått än.
Nu ska ja gå och ta en vaaarm och skön dusch sen ta på mig min mysiga morgonrock ja fick av älsklings familj i julklapp:) sen ska ja och Saga bara gosa!!
Hoppas ni har en trevlig kväll!

Puss



Sagas nya sovställe! haha hon låg och sov i lådan;)

29 Januari

Hej
Nu har man varit hos mamma och pappa i snart en hel vecka! Känns jätte konstigt att vara här under helgen:o inte vart de på ett halvår typ. Men de har vart mysigt! Bara varit hemma på landet och strosat:)
Har alltså inte gjort så mkt, ridit massa, mockat och grejat i stallet, sen varit på hopptävling/maskeradtävling:)
Tilda hoppa på Dacke och dom va utklädda till bonde och ko;) haha! Dom kom tvåa:) men rev sista hindret så på hoppningen blev de ingen rosett tyvärr, men men kul hade vi ialf! Mamma, Sofie och ja va koskötare;) haha vi sponsra Arla lite så vi hade arla skyltar på ryggen och små arla märken på mössorna! haha vi alla va as snygga med andra ord;D lägger ut bild på ekipaget!!
Men ialf, imorgon åker ja hem till lägenheten! Så får vi se vad ja hittar på:)
Tog massa fina hästbilder idag me när vi va ute med Tilde och Zelda! Haha så mycke dom sprang ute i hagen har ja aldrig sett dom göra förut! De e så synd att de e så himla kallt ute.. eller de e ju bara 2- men fan när man vart ute i två timmar så känner man att både fingrar och fötter domnar bort.. lite synd, vill ju vara ute så mycke de går när de e ljust. men vi va ute ett tag idag ialf! Sen till lunch åt vi grillade korv med bröd + hamburgare med bröd! Mumsigt vare! men nu har ja fått in Saga som tycker de e super kul att sringa ut ur kattluckan och leka i snön.. ja blir så orolig:/.. haha men de e väll bara att vänja sig om vi nu flyttar te hus;) oså har ja sörplat i mig en skvätt kaffe nu me så nu ska ja väll hålla mig varm ett tag till!
Ut i kylan vare!!
Ha de fiint
Puuuuss


;) haha!

:)

24 Januari

Hejsan!
får bli ett snabbinlägg nu!
Ska iväg till mamma och pappa ett tag nu! Ska på hopptävling och umgås massa med min häst♥
Ville bara medela er det ;) hehe! Nu måste ja klä på mig och stoppa in Saga i kattburen! för pappa kommer snart:)
hare fint så länge!!


en svin gammal bild men saknar min fining massa!♥

23 Januari

tjenare tjenare!
Tänkte dra ner till stan för två minuter sen typ för att möta Freja, men då skrev hon att hon inte va klar hos frissan förrens halv ett så ja hann precis utanför porten typ sen vände ja in igen;p åh under tiden nu så tänkte ja att de passa perffa att slänga in ett inlägg!
Ska in te stan och käka lite lunch med Freja och ha de trevligt ett tag! Sen får ja se vad vi kanske hittar på! ¨
Saga har för övrigt ryck här hemma.. eller nu ser de ut som att hon lugnat ner sig faktist, men när ja skulle gå förut så hade hon fnatt asso! Sprang överallt och skrek xD haha sen låg hon på köksbordet och lät som en bebis typ! haha sötgalna katt! men nu sitter hon i fönstret och kollar ut.. hon kanske exploderar snart igen!
snön ligger kvar äntligen?? trodde den skulle försvinna lika fort som den alltid gjort nu för tiden, men nae:D! ohså äre kallt me, då låter de sådär mysigt under fötterna när man är ute och går! Får se till så att ja inte halkar bara, de e ja ju expert på(Y)
ae nu måste ja börja gå tiden rann visst iväg.. 

puss på er!


22 januari

hejhej!
sitter i min mysiga morgonrock, nybadad och frääsh! älskar den känslan.
ska ha Twilight maraton sen tänkte ja! haha har ju aldrig sett alla filmer för ja inte gillat de direkt, fast alla sagta tt dom är svin bra och grymt snygga killar i osv. Så NU äntligen ska ja sätta mig och kolla på dom! Den första filmen gick ju under jul nångång tror ja, och då kolla ja på den och sen dess har ja velat se alla andra men bara glömt att tanka ner dom. men nu så:)
Annars idag så åkte älskling vid elva nån gång tror ja, efter de så städade ja iordning här hemma, har inte orkat göra depå ett par dagar:P och har man Ikea möbler så måste man typ damma en gång i veckan annars ser de äckligt ut tycker ja:P dom suger åt sig damm så de finns inte:s.. och när man har färgen svart på allt me som vi har syns de ännu mer! Så de roade ja mig med ett tag. Dammsuga och gjorde de vanliga med!
Sen blev de käk och ut och gå på en promenad som vanligt! Både Joakim och ja har vart jätte duktiga och vart ute och gått i snabbt tempo hela helgen nu! Ja har ju hållt på och gått ut och gått massa innan och så, men de va ännu bättre med sällskap:) vi prata massa om framtiden och massa annat kuul:D
Igår gick ju nog en 8km tror ja! Runt hela Ingelsta, visserligen stanna vi och gick in i lite affärer och kolla men vi gick ialf! haha va helt döda när vi kom hem;)
Men idag gick ja inte så långt, de vanliga på drygt 3km:) de e skönt att få komma ut en sväng och bara ha bra musik i öronen och bara gå!
btw så blev de ju snöstorm typ ett tag på förmiddagen idagxD haha så nu äre äntligen vitt på backen! mysigt:)
så ja och Saga gjorde årets första snögubbe och snölyckta:D Saga sprang som galen ute på ballkongen och tyckte att de va super kul!
ni får se hur dom såg ut på bilden nedan:)
Nu ska ja inte skriva mera haha ska kolla på tv! :L

ciaoo


:)


Bara för att!!

Haha har nog aldrig skrivit inlägg såhär inpå varandra, men tänkte bara för att mitt internet äntligen inte fuckar uur så får ni en bild bomb på både gamalt och nytt!!


All nyårs dricka, dock världens sämsta telefon hade ja då.. därför kvalitén.


våran gosiga värmlandsresa med hela familjen+ freja!! haha de värsta vi vart med om tror jaxD

feest med fina flickor♥

Gooos vovve!!

sötnosar:)

färjan med bästa vän!♥

HAHA ännu en dålig bild av sämsta telefonen, då min va på lagning.. men då hade ialf våran frys lagt av så vi fick laga upp all mat i frysen! haha ja man va ju inte hungrig efter den där måltiden ialf!


sista barteknik lektionen med Marie!! ååh va ja saknar..

HAHA behöver inte säga nått..

sommar!

fiskning hemma med Sofie, Tilda och Joakim:)

När vi gjorde iordning paddocken lite fint för hoppning!

en underbar sommarkväll med mammsen! Grilla och drack bäärs!







asso va ja saknar valptiden med hundarna! guud va små och gulliga dom va, inte för att dom blivit fula nu men liksom att bara kunna ta upp dom i famnen och gå iväg:') haha eller när dom rymde ut ur kattluckan hemma och sprang runt på gården hemma överlyckliga!!


Min finaste!

haha laga mat hemma en gång och Bella satt så snällt och vänta;)

:)

Egons kycklingaar:D


Tove på sin första tävling med Striker!:)


:')



sista klassresan!!


hahahahah siiiick!

haha liiite rädd, men TUFF;)

sweeeeet!


rix fm, för typ hundra år sen♥

haha snygga killar!;D



nån rolig fest hos Emilia! haha saknar sånna fester då vi va alla och bara hade grymt kul!

ridtur:)

söta pojkar:)


kvällsmyys med Nisse♥




fisketur i med älskling♥

haha joakims roliga fylla:) sluta dock inte så bra för han då ;)

hotellfrukost beställt uppe på rummet på våran trip till göteborg då vi fira ett år:)









avslutar allt med underbara studenten som ja skulle kunna göra allt för att få tillbaka, just den veckan!

21 Januari

Heej
Ska snart ut och gå med min älskling:) har inte gjort så mkt nu på morgonen, så nu ska vi ut och få frisk luft, skööönt!
igår blev de en lugn dag! Va och fixa lite saker på förmiddagen sen tog vi de lite lugnt, va ute och gick sen på kvällen och gjorde hemmagjord pizza och myste:)
Mer hare inte hänt kan ja säga:P haha rensa på allt skit i alla lådor och skåp igår me! Alltid bra och ha sånnt gjort, fick ihop tre påsar :o helt sjukt va skit man sammlar på sig på så kort stund... får se om ja rensar lite till idag! Finns några ställen och rensa innan allt är klart;) haha ändå bor vi bara i en trea! Fatta om man bor i ett hus sen:O xD haha ne då ska ja va noga, de kan ja garantera er!! Åh va mycket mer man kan göra med ett hus, älskling oh ja pratade om de igår när vi va ute och gick! Massor kan man göra, fixa och dona:D hihi skulle kunna prata om de hur mycket som hellst, men nu ska ja klä på mig och ta med mig grabben uuuuut
hare niice


haha tänk att de va fan inte så länge sen vi flytta in ändå;)  


19 Januari

Hej!
Kom hem förut i morse men ska lika fort tillbaka te åtvid igen för att jobba! haha lite onödigt känns de, men va tvungen att ha hem Saga för ja tror Joakim vill ha henne hemma när han kommer hem(a) han har inte sett henne på ett tag. Blev kvar hos mamma för ja fick jobba igår istället! Så de va ju bra:)På morgonen tog ja hand om hästarna och och mocka oh greja sen på kvällen kom Jossan och basta med mig!:) De va riktigt nice, man blev helt mjuk i hela kroppen och varm! Sen va de skönt och snacka av sig om allt me♥
Men idag som sagt blire jobb till kvällen, sen raka vägen hem till min mini familj och mysa!! hihi
Ska straxt ta mig nått och käka innan ja drar! Så tråkigt att behöva lämna Saga, men men hon är van:) tror hon tycker de e tråkigt att inte Fiona och Bosse är här :P haha hon älskar dom verkligen, de syns! 
ae nu pallar ja inte skriva mer, datan kan ta sig i röven!! 

Pussheej<3

 

16 Januari

heej:)!
tar det äntligen lite lugnt efter en rensnings dag här hemma! har rensat garderober och allt här hemma! MASSA kartonger hade vi:o fick ihop en hel svart sopsäck!! plus massa annat skräp! måste ju förbereda lite om de blir flytt på g;)
va ju i värmland i helgen och kolla på huset! De va fint, så nu väntar vi på ett pris så får vi se hur det blir:) spännande som attan äre ialf!! hihi hoppas de går som vi vill bara!
Annars i helgen tog vi de lugnt typ. va ju inte där så länge, åkte ju redan hem igår så.
Helt sjukt att de gick kanon att åka hem igår!? inga problem, de bara flöt på! haha blev helt chockad xD allt brukar ju krångla med sj..
men men mer idag blire nog inte. Ska tare lugnt, packa lite inför imorn då ja drar te åtvid först och ska göra ett ärende där sen ska ja dra hem till mamma och pappa och sova till onsdag! Ska äntligen få träffa Saga me!!! har saknat hennne jäääääätte mycket:(!! så de ska bli kul!!
kanske hinner med oh rida oxå! :)
aja nu börjar min dator och lagga :@ kastar ut den snart!!!
Ni får hare bra

Pussheej<3


älskar ögonen på na♥

:')


12 januari

Hejsan!
Ska straxt sova för imorn ska ja upp göör tidigt för att först åka hem, packa om, fixa mig sen dra ner till tåg station och åka hem till älskling. Ska bli mysigt! Men usch va trött ja kommer va.. får dela upp allt typ så ja orkar med. duscha här hos mamma och pappa så man vaknar sen sminka sig oh grejs hemma :P haha! då ska ja väll vara någorlunda pigg åtminstonde.
Idag var kära Josefin här och hälsade på!:) tyvärr sög ju vädret så in i bomben så ridning gick inte :( eller visst gick de om man ville bli ännu mer dyng förkyld, dyngsur och kanske till och med blåsa bort på hästen.. så de skippa vi oh tog en fika ist hemma:) sen gick vi ut till stallet och visa jossan Zelda oh alla andra djur, sen mocka vi och tog in dom blöta hästarna! sen gjorde vi inte mer.. fika så länge så de blev både mörkt ute och svin halt!
Nu sitter ja här med min oturs Saga som både klämt svansen och huvet idag:( de e inte lätt och vara liten inte..
vi ska nu sova för ja är rätt trött och har ret hosta som är skit jobbig.
så vi får höras imorn!

pussheej<3


10 Januari

Tjatja!
Sitter i sängen och ska snart gå ut och ta in alla hästar ute i mörkret. Är helt genomförkyld typ.. JÄTTE kul?! blev de igår eftermiddag typ och de har inte blivit bättre, känner ingen smak mer och näsan är helt ihjäntäppt.. inte alls kul. Men de som fick mig på mycke bättre humör idag va den mysiga ridturen Tilda och ja tog vid ett tiden ungefär. helt pefekt tid att rida ut på och vädret va kanon! Så inte för kallt och inte för mörkt(Y) Oh så va min häst så himla mysig me, vi red barbacka, de bästa som finns!! har nog inte ridit i sadel sen i sommras nån gång xD haha. Tycker de e både skönast och härligast att rida barbacka! Men sen visst så äre mycke bekvämare och ha sadel sen när man ska börja rida lite mer ordentligt(a) nu chillrider vi ju bara ja oh Dacke;) haha!
Aja dagen ida rå, började med att pappa väckte mig för vi skulle sjunga mamma och ge henne frukost på sängen och paket, hon fyller år idag:) så de gjorde vi, sen drog pappa te jobbet och Tilda te skolan så mamam och ja åt frukost inne i deras sovrum och tog de lugnt.
Efter de tog vi ut hästarna och sen åkte vi in till åtvid och gjorde lite ärenden!
Efter allt de red vi sen mocka vi i stallet, guud va ja saknar de asso. Bara va i stallet och mocka, städa iordning, gosa med alla kaniner och bara vaaa. Inte direkt som att sitta i en lägenhet i stan:P haha!
Efter allt de vare mat och fika! De va min hela dag kan man verkligen säga, va länge sen ja skrev en sån här noga uppdate :P men så fåre bli ibland när man inte har så mkt och göra!
Imorn blire jobb vid två så ska försöka hinna rida innan:) sen efter de får vi se vad som händer, i dont knoow. men är fett sugen på oh basta så we will see:)
Ne nu ska ja inte skriva så mycket mer, ska ta in kusarna nu!
vi hörs,

Pussheej<3


Saga fann sig rätt bra hos mormor förut när vi kolla på tv:) haha nya kattvakteen!!

Ja kan hålla med Fiona om att livet är rätt tröttsamt ibland.. haha Tilda och ja dog av hur hon låg förut!

Fina syster med sin finfina häst!

Lägger upp lite fina bilder på Tilda och Blekje:)!











8 Januari

hejsan,

Sitter parkerad i soffan och kollar på mysteret på greveholm♥ gud va bra de är! helt klart den bästa jul kalendern för mig asso!! Längtar lite grann tills nästa julkalender kmr, sägs ju att de ska bli en uppföljare på greveholm:D hoppas bara den är bra..
men men, joakim åkte hem för en stund sen så nu är ja ensam igen, känns inte så himla roligt när man blivit van vid att han alltid har vart hemma nu i typ sex veckor.. men thats life. finns ju folk som har de ännu värre så ska inte klaga.
Resten av dagen ska ja nog gå en promenad, försöka få bort den dumma mensvärken som aldrig försvinner!!
Sen ska ja laga mat och gosa med kissen:) hon har blivit så go nu för tiden när vi ska sova. Hon hade en tid då hon inte ville mysa, utan låg nån annanstans i lägenheten jämt. men inatt vaknade ja av att något kröp under täcket och kurrade och somnade mellan mig och joakim:) myskatt!
Ae nu får ja ta och gå ut nu innan de blir mörkt ute, för då vågar ja inte:P haha! klockan är ju fan kvart över tre redan..
Hare braaa gött folk

Pussheej<3



Saga tycker bäst om att åka bil såhär:) haha!

5 Januari

Tjeenare!
Sitter i soffan med freja och joakim och softar lite!
Blev utgång igår, lite spontant sådär:P haha Dennis frågade om vi skulle me ut så de blev de! Va as mycke drag på Huga kan ja lova! Så de va kul! Massa goda drinkar drack vi :) hehe
Oh idag ska vi iväg efter två nån gång till mormor och äta middag med familjen med:) ska bli mysigt! Får träffa bella och molly med ♥ sen får vi se om vi kanske hänger med mamma och pappa hem en stund så ja får rida:D men vi får se!
Ae fyfan säger ja bara .. vi sitter och kollar på nått jävla överlevnadsprogram som är så himla vidrigt så vi alla tre håller på och spy här!! Han ska överleva i nått jätte kallt vinterland och slaktar djur och äter rå lever och ögon och massa annat:s uuuuusch! haha men ändå kollar vi påt för vi vill veta om idioten överlever xD sick program.. men snart ska ja göra mig iordning och greja lite här hemma innan vi drar!
Btw så har ja inte berättat att min mobil har legat på lagning nu under hela julen typ. Den har krånglat massa så vi lämna in den. Men i förrgår fick ja äntligen tillbaka den!! De stördaste va att dom inte hade gjort nått med den, utan att problemet var min skyddsplast.. ja behövde bara ta bort den så va alla problem lösta.. LITE irriterande när man lämnat in den två gånger och fått stå ut med min bajsiga sony ericsson..
men nu har ja min bebis och ja ska vara så rätt om den så ni anar inte:) haha
ne nu ska ja göra mig iordning!
Hare bra

Pussheej<3







Sagas bästa vän, som hon oftast biter på:P haha hennes lilla apa:)

2 Januari

Tjabba tjena!
Både joakim och ja sitter framför varsin dator och nördar xD haha han har sin i tv:n och ja har min söta dator i knät:L hehe
Fick gå upp väääldigt tidigt för att komma te jobbet idag.. vilket jag INTE är van vid märkte ja. Herregud va sliten man är:P sov hela vägen te åtvid och sen när joakim hämta mig i linköping så sov ja på vägen hem sen:P trött tjeej med andra ord!
Blev och dra te IKEA efter att ja slutat. Joakim köpte ett as snyggt barskåp, sen köpte vi lite glas och skålar oh annat smått vi behövde.
Så nu förut inredde ja barskåpet, blev snyyyyggt!;) haha
Nyår va väldans trevligt! laga tre rätters här hemma, sen drog vi till Puls och fira tolv slaget! Vi kände att vi ville dra nånstans på kvällen ;) de va nice!
Dagen efter va ja helt Okej fan! haha de va fan inte igår man gjorde de ju;)! så de va nice, men lagom trött va man. Blev film kväll senare, kolla på Red rose, fyra timmar lång.... :o men den va svinbra, så även om den är svinigt lång så kände man inte av de!
Och nu ikväll ska vi kolla på en skräckis ja och Joakim:) haha Human centipede;) ja kmr dö. men ja har jätte länge velat se den så nu fan ska ja göra de me!!
Sen blire sova tidigt för ska upp te jobbet imorn igen:)
Nu ska ja ta och hoppa in i duschen så vi kan ha film mys!
Hare göttit

Pussheej<3


vårat fina♥

RSS 2.0