30 Juni.

Tjabba!

Fick en underbar väckning imorse! Älskling ringde mig och sa att han skulle komma till mig efter jobbet idag och stanna tills imorgon:D! Då blev ja lycklig! Han önska oxå att vi skulle grilla idag me så har lagt kött och kyckling i marrinad nyss(Y)! Mumsigt skare bli me ris och tzasiki!! :)
Är ensam hemma idag med vovvarna som sköter sig jätte fint! Nu ligger båda två och sover vid mina fötter:P haha.
De va as varmt ute förut så fixade med vatten till hästarna ohde, Dacke plutten fick en dusch som han alltid tycker om:')! Haha otroligt nog tyckte Aslan om de me, fast inte lika mycke som Dacke!;)
Men att bero på vädret så ser de ut som de molnar på:s.. va ju klar blå himel förut:P aja..
Älskling och ja ska iväg och bada sen ialf, de ska bli sköönt! Sitter me fläkten på hela tiden i mitt rum när ja är där, går ju fan inte oh va här uppe annars:o..
Sen så FÖRSTÅÅÅÅR ja inte varför min telefon hålelr på och byter tid på klockan jämt:S:@!!! blir galen vet aldrig va klockan är när ja kollar på den. Nu går den tio minuter för tidigt... och de hjälper inte me att ja byter tillbaka till rätt tid heller för den ändras atumatiskt tillbaka till fel!! Blir lite sådär smått galen.. Pallar fan inte och lämna in den asso.. tar sån jävla tid hela tin plus att ja inte vill ha nån nokia från stenåldern som lånetelefon som man typ får jämt.. eller någon as ful gamal sony ericsson. aja får väll se hur ja göör.
Fan nu måste ja komma på någon lunch och äta för ja börjar bli lite hungrig nu:L
Ni får ha en bra torsdag!

Pussheej<3


En gullig bild från studenten på min fina söta kusin Klara:)

29 Juni.

tja tja.
Kom hem för en stund sen, har varit och lämnat alla på ridläger nu! Får väll hoppas allt blir bra:)
Men de som känns konstigt nu är att man känner sig väldigt ensam :o :P haha! Tilda är alltid hemma ju:P xD fjantiga ja! Ikväll tänkte jag ialf rida en sväng, fast de måste bli svalare då i så fall. Nu är ju rena vansinne och rida ut:o sjuukt varmt och bränner sig gör man me! Har fått avtryck efter mitt linne ja hade förut:P plus att de blev avtryck efter gladiatorskorna på fötterna me(Y) snyyyyygt...
Ne om ja ska ta och gå ut en sväng då! Göra nått liksom..
Hare gött!


Pussheej<3


skrutt unge!:)

Solbränd vare ja!

Haha åter igen lyckas ja bränna sönder hela kroppen typ... GAAAH! de gör så ont!
Ja sola ryggen i högst 20 min och blev röd som en tomat:( sen framme på bröstet har ja oxå lyckats snygga till mig me lite röd färg:) härligt! Men hoppas de lägger sig över natten och blir brunt, de brukare bli;)
Mer idag då, fan Tilda vann en tävling idag fick hon reda på de va en tävling mans kulle skicka in och säga om man gjort något kreativt hemma, då skickade hon in om sin kaninuppfödning och hennes hemsida på internet plus alla kanin hinder hon gjort. Åh titt på fan så blev hon veckans vinnare så nu tävlar hon om att vinna en Iphone.
Men priset hon fick nu va 1000kr, sen att corren kommer till oss imorgon och skriver repotage i tidningen plus att skitungen får vara med i tv:o xd haha!
Så resten av dagen som vart har vi städat där nere bland alla kaniner och fixat fint ohså!
Så nu kan ja lova er att det är kliniskt rent där nere ialf;) haha När ja sopar lämnar ja inte ett ända höstrå kvar!! ;D haha! Sen en stund på kvällen va vi nere hos Cattis och kollade på söta lamm! Guuuud så gulliga dom var:') blev helt käär!
Så de har vi roat oss med idag, så nu är ja nyduschad och trött som en apa och ska sova i min säng alldeles straxt!
Saknar min Joakim brevid mig!:( blir så tomt nu när man alltid haft honom brevid sig i flera dagar:(..
Älskar dig min fina älskling!♥


♥♥♥

28 Juni

Heej :)
Sommaren är här kan ja lova! Så jävla härligt väder de e ute :D Ska snart iväg  och bada med alla småbarn plus mamma :) ska bli skönt och svalka av sig lite! Sen får man jobba lite på färgen me;)
Igår va vi ute och red till Cattis och stannade där och fikade en stund, sen hem igen! Alla va helt dyng svettiga när vi kom hem både hästar och människor! haha varmt som attan vare. Men kul hade vi allt, alla hästar sprang som bara den!:D
Sen på kvällen blev de lugnt, vi gjorde iordning i stallet och fixade me lite grejer till Tilda och Sofies ridläger som dom ska på imorgon.
Idag som sagt ska vi bada ett tag, sen ska vi hem och rida igen. Sen får vi se vad vi ska göra resten av dagen. 
Förbereda och packa inför lägret blire väll. 
Vi får se:) 
Nu ska ja ialf packa inför badningen ;) 
Hörs gör vi! 

Pussheej<3

 



27 Juni.

Hejsan!
Har precis varit ute och badat med Tilda, Sofie och Tove! Plus hundarna med:) va skönt men liiite kallt än ;) hehe men man känner att de börjar bli varmare ialf! Det va varmare än när ja, Joakim, Sofie och Tilda badade förra veckan ialf!
Vädret idag är ju kanon fint:D när ja vart i värmland hela förra veckan hare vart dö trist väder.. Varje dag vare samma väder oxå:s på morgonen va de fint så då tog man på sig sommarkläder, sen framåt ett två tiden blev de regn och mulet:P så då vare bara att ta på sig byxor igen! Fast på kvällen klarnade det upp och blev fint.. skumt!:P Men de sägs ju att de ska bli mer varmare nu så de hoppas ja på:D!
Aja nog pratat om vädret då!
Kom ju hem ifrån Joakim igår, sov hos mormor tills idag eftersom hon skulle hit till oss och bussarna passade inte hem osv.. hatar söndagar med andra ord:)
Så vi åt god mat och till efterrätt blev de glass och jordgubbar:)
Sen blev de inte mycket mer, kollade på tv plus en film sen gick ja och la mig.
Btw fyfan va mycket folk det var på tåget hem:O fick sitta vid dörrarna ut ett tag för de inte fanns plats.. jobbigt:P de e mycke folk överallt nu tycker ja, alla fått semester och ska iväg och åka överallt. Åååh va mysiga rum de kommer finnas och städa på lördag känner ja :) underbart! haha :p
Ne ska ner och äta mat nu, sen blire ut och rida med alla små barn här hemma ;) ska bli skönt och få komma ut och rida en sväng!
Vi hörs kanske imorn eller ikväll:)

Pussheej<3


älskling som kör båten när vi va ute och fiska :)

:)



24 Juni!

Hejsan och Glad midsommar:D

Förlåt för min dåliga uppdatering, men Joakims dator har haft lite smått damp så ja har inte fattat hur man fått igång den så därför har ja inte kunnat skriva nått:).. jätte kul! not
Har vart ensam hemma hela veckan medans Joakim jobbat så ja har typ lagat mat och bakat typ, hehe kul underhållning(Y)
I måndags va vi faktist och fiska med båt:) de va mysigt som fan! Ja fick första fiskeen :D haha
sen drog vi till ett annat ställe, då klådde Joakim mig väldigt stort men men ;) haha
Blev att fiska lite i tisdagskväll me, älskar att fiska:D haha!
Resten av veckan har varit rätt slapp, skönt och fått sova ut massa och bara tagit de lugnt! Så är rätt taggad att börja jobba om en vecka:) ska bli skönt och fixa lite cash!
Är fan inte lång kvar tills vi flyttar heller:o sick! Ska bli så jävla kul:D
jaja, Idag då Midsommar oh allt, får se vad vi ska göra! Har inte riktigt bestämmt oss än men de blir nog nått ialf:) Ska nog äta mat hos Joakims föräldrar ialf sen får vi se vart vi ska :)
Får se när ja skriver igen, förhoppningsvis imorn, men de vet man aldrig :P haha får se helt enkelt.
Ha en trevlig midsommar nu alla :)

Pussheej<3


16 Juni!

hejsan!
väldigt dålig uppdatering, ja vet. Har haft världens bästa student vecka nånsin!! Började kl 10 imåndags morse då mössan åkte på och sen dess har vi kört! Idag dock äre vit dag som gäller,FÖR IMORN TAR VI STUDENTEEEEEN!!!!!!!! Är så jävla pepp så de finns inte och världens bästa vänner har man oxå som man tar den med! Kan inte bli bättre! Kan skriva mera när allt detta är över och man ligger och tjuter över att all skoltid är över me chillhäng me polare osv. Kmr verkligen inte sakna plugget för fem öre, men allt annat runt om.
Aja vi hörs när ja är en vuxen människa och arbetslös istället:D har dock extrajobb men men ;) haha! kul oh säga de ialf!

Puss på er!!


bästa vänner ♥


!!!!!

Jag älskar dig något otroligt mycket♥
Du är den bästa vännen och pojkvännen som finns och det kommer alltid vara så!
Finns ingen bättre än du så deså!:)
Saknar dig ♥


12 Juni!

Hejsan på er gptt folk!

Kom nyligen hem ifrån tävlingarna vi vart på idag:) Gick skiitbra med Striker, as duktig va han i alla klasser!
I hoppningen hoppa han felfritt och fick rosett och i agilityn kom han tvåa i och fick rosett:) Va jätte kul oh se!
Hade en jätte trevlig dag med hela familjen plus sanna, hennes killa och Tove:)!
Nu är man dock lite trött, men ska nog ut och rida kanskee.. får se!
Blir nog inget åtvid ialf, känns så jobbigt för då måste ja göra mig i ordning och fixa oh blabla. Orkar inte (a) får ta imorn med en braak fest ist för då tar vi på oss mössorna:D:D:D:D LYCKAAA!
Då börjar studentveckan! wiiie:D
Men nu ska ja göra nått åt mitt liv!

Pussheej<3


Tove på Striker:)


Tilda och Striker:)

En seg fia vare ja.

Jaa ni idag hare inte hänt så mycket för min del.
Tog de jävligt chill imorse! Sen ville ja göra nått så gick ut till stallet, hämta älskade hästen fick tvätta honom med tvål i både svans och ansikte :') han va lite smutsig min sötnos! Så nu är han ren, len och fiiin :) luktar gott med:)
Klippte han oxå  sen red ja ut en sväng i skogen pån! Efter de hängde ja me pappa och handla mat. Sen har ja inte gjort så mkt mer. Åt nyss grillat med familjen! Fick bli en myskväll och bara slappa :) inte fel de heller asso.
Imorgon blire tävlingsdax för Tove med Striker! Så de ska vi iväg på och kolla, hoppas de går bra!
Sen får ja se vad som händer helt enkelt!
Nu ska ja chilla lite till sen sova för har vart trött hela dan.

Pussheej<3


11 Juni.

Tja!
Vilken gryym kväll vi hade igår asso! Helt obeskrivligt grym! Alla skrek av lycka dansa som idioter och hade askul:D!! Nu idag är min röst dock inte som den ska vara men de e SÅ de ska va;D
Började dagen med att fira Frejas student i Lkpg och drog hem till henne och åt och umgicks med alla. Sen drog vi till Lkpg igen för feest! Där mötte ja Jossan, Jessie, Toja och Oliver. Hade Maria med mig oxå!
Kvällen blev så himla lyckad och vi hade så jävla kul! Kunde inte få nån bättre start på studentveckan!
Träffa bästa Ellen och Bea med som ja inte sett på 100 år känns de som! awsome:D
Så nu är vi igång kan ja lova!
Ska lägga upp lite fina bilder från gårdagen nu tänkte ja:)
Hörs sen idag!

pussheej<3


Bästa vän♥




9 Juni.

Hej!
Är helt slut efter idag! Puuh! Vi hade riktigt kul men svettigt och dant vare. Men de e pengar så då ska man inte klaga:) Så jobbigt vare faktist inte. Men de känns i kroppen nu ialf!
Mer idag får vi se vad som händer. Ska sova hos mormor inatt ialf så man kmr i tid till frejas student.
Fyfan va ja längtar till min kan ja lova! sjuuuukt!
Haha helt ärligt har ja inge mer intressant och skriva om idag asso.
Vi får höras på lördag ist, om ja lever då ;) haha

Pussheej<3


Är så stoolt att vi klarat de och änlitgen går ut skithelvetet gummsan!
FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDEENTEEEEN,
 FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!!!!!! :D


8 Juni.

Hejsan!

Är vääldigt trött kan ja lova nu!
Blev en stress shopping i förmiddags kan ja lova.. sprang runt och svettades som fan! haha :P men hittade mycket fina kläder som ja är nöjd med! Shorts, linnen och så hitta ja två t-shirtar till älskling me:) (Y) great!
Sen kom ja ialf hem me två bussen och då fick ja hoppa in i duschen direkt asso ja va dyngsur typ :P
Sen lagade ja mat! Fick bli wook med nudlar, blev asgott! Sen fixade ja som vanligt i stallet.
Efter ett tag kom Sanna och alla dom så blev en prat stund med dom. Sen fick ja gå upp och göra pasta sallad till imorgon då ja ska jobba med mamma! Gött och tjäna lite pengar:) de behövs! Så de e min dag imorn, skriver när ja kmr hem säkerligen helt svettig och go men men;)
Nu ska ja ialf sova för de behöver ja känner ja!

Pussheej<3


Oväder på g.. :(

de känns att åskan kmr inatt :( usch! ja hatar att sova själv när de ska regna, blixtra och dåna.. vill ha min älskling som håller om mig då!! De blev inte mycke till ridtur förut heller.. Hann rida i fem minuter så hörde ja buller och såg blixtrar så då släppte ja ut han i hagen istället och tog hand om de sista i stallet ist och gick upp. De är så obehagligt att rida när de åskar, farligt me:P Så får ta igen de imorgon om vädret tillåter de.
Ska in till stan imorgon me så blir och ta nio bussen imorn te åtvid och sen vidare till lkpg. Måste hitta nått och ha på mig på frejas student plus lite sommar kläder känner ja. va ett tag sen man införskaffa sig det. Så det blir nog bra. Hoppas hinna med nio bussen till Lkpg! Men de ska ja nog :)
Blir nog och sova straxt om man ska orka med morgon dagen.
Vi hörs imorgon hörreni:)

Pussheej<3


Saknar dig min underbaring

6 Juni.

Hejsan!

Idag frillade vi ju alla i klassen som ja sa igår. De blev lyckat och gott! Åt goda jordgubbar me :)!
Efter de hade vi inge mer eller jo samhäll vid halv tre så de sket ja i rätt hårt:P Umgicks lite med vännorna tills två bussen kom. Snacka om en het och svettig dag! Trodde ja skulle drunkna i mitt egna svett på bussen asso, helt sjukt.
Här hemma har ja bara slappat, vart så varmt så man kan inte göra nått. Fyllde och bytte vatten till hästarna ialf så dom inte va törstiga :) Funderar starkt på och rida en sväng nu asso. Blev en del sugen måste ja säga ;)
Är för övrigt ensam hemma med Bella. pappa är och jobbar åt mamma och Tilda tränar agility.
Så nu ska ja ut och rida fan, måste göra nått känner ja.
Hörs sen kanske!

Pussheej<3


bilden tagen en annan dag,

My last♥

ÅÅÅH herreguud hitta massa as bra Chris Brown låtar nyss på spotify!!! Kommer inte kunna sova inatt inte! Fyfan va grymma dom är:o helt sjuukt. Älskar den människans musik verkligen, ryser av rösten och hur han dansar till alla låtar! Fyfan helt underbart.

Har vart jävligt duktig idag måste ja få lägga till. Gav hästarna vatten förut och duschade även min älskling som bara stod kvar och njöt! Tycker så synd om dom när de är såhär varmt. Visst de är mycke bättre än -30 grader ute, men ändå me all päls och allt . Ialf underlättade lite för honom idag kändes de som för han bara stog helt stilla och blunda :') min söta hästis! puss pån.
Sen ialf har ja städat båda bilarna idag me!
Plus de så har ja städat hela huset me typ :P ialf dammsugat och haft mig! De tog sin tid men nu är de jätte fint!:) älskar när det är rent och fräsht omkring än!
Haha min och Joakims lägenhet kmr vara kliniskt ren hela tin känns som ;) kmr inte få vara stökig och dan!;)
Längtar efter min älskling me♥! Ska gosa massa med han när han kmr hit nästa gång :)! hihi

Nu ska ja straxt sova, ska kolla lite bloggar först:) Ska ju till skolan imorgon vid nio för oh grilla med HR plus våran klass:) ska bli mysigt! Sen kanske Jossan ska med mig hem och rida:D! Hoppas de inte är för varmt för dom då(a)
Så de blir en chilldag morgon me andra ord! Härligt.
Ha en bra natt då folket. Nu ger ja mig för ikväll.

Pussheej<3




En glaaad tjej tjohej!


6 Juni.

Tjaa!

Ligger ute på ballkongen och solar i as bra väder!!! Blåsten gör absolut inget alls, blir bara skönare och ligga och steka då ;) Idag har ja typ bara gjort de, legat och solat till och från. Vart i stallet och umgåtts med Sanna ett tag eftersom Tove skulle rida lite grann :) Sen har ja typ käkat mat ohså:P inget intressant alls med andra ord!
Ska ligga här och sola ett tag till så man får nån fär till studenten!!:D Sen äre så skönt oh bara slappa me! Är så glad att ja inte jobbar idag ;) haha! Får se vad som händer mer idag sen. Kanske gå iväg och bada? känns som de skulle va nått asso :) men det återstår och se! Nu ska ja soooola hörreni!
Ha de fiiint i sommarvärmen!


Pussheej<3


Min underbaring i den fina hagen♥

5 Juni.

Hej:)

Nu är ja äntligen hemma efter en jobbhelg! De e alltid lika skönt oh komma hem och känna att man gjort nått bra och att man är ledig dagen efter:) härligt! Har vart lagom och göra hela helgen så det har vart bra! Kul helg, med andra ord!:)(Y) Sen har jag fått sova hos min underbara mormor hela helgen me♥ Hon är jämt så gullig och styr med mat och fixar:')!
Just ja!I fredags me, så drog ju Erina och ja till Ann och Eddie för att Ann skulle fixa mitt hår! Blev väldigt nöjd me de:) Sen innan och efter allt så sola vi och bada, så vi båda brände oss! Men fan va skönt väder de va då, svetten bara rann hela dan på oss:P ;) de va sommarväder då kände man verkligen!
Var dock sånt väder me på lördagen så man grät lite innombords när man va tvungen att gå till jobbet:(. Men sånt är livet ibland!
Efter att ja åkt hem från allt så har ja ridit lite grann med Tilda och Sofie. Sen grejade ja lite i stallet me :) gosa med min Egon och Dacke me! :')
Nu ska ja snart gå och lägga mig tror ja, är trött i kroppen och huvet så får bli kvällen straxt för mig känner ja.
Imorgon ska ja sooova länge, eller tills ja vaknar ialf;) de vet man aldrig när de blir.. ibland fem och ibland elva:P liite varierande ;)
Men vi får höras imorgon om sånt som händer då för nu har ja inge mer oh skriva :)
Sov gott med er!

Pussheej<3




Du kmr alltid vara min bästis♥!



Hahah jävligt vackert me en as fin badmössa dom hade! ;) haha


3 Juni!

Hej i sommarvärmen:D!
Gud vilket underbart väder det är ute rå! Klar blå himmel och sool :D löööve it!
Blir och dra till åtvid straxt för att ta bussen in till Nkpg! Ska möta Erina där, sen bär det av till Ann för att fixa mitt hår :) sen blire även sol och bad på de:D underbart!
Ska jobba i helgen me, lör-sön! så ja kmr hem på söndag eftermiddag/kväll. Så kmr nog inte blogga imorn;) men tror inte jorden går under för det! haha.
Igår blev de inte mycket gjort:P slappa en del! Baka roliga kakor som va rosa och gröna:) hihi!
Sen hjälpte ja pappa och handla mat och gick till Missmyra resurscenter me hundarna för Tilda, Sofie och Oskar ville bada så vi drog dit och dom bada hundarna och sig själva!:P men inte ja(a) för ta första doppet snart!
Haha när man va mindre badade man ju fan i april :o sinnes!! haha skulle ja aldrig göra nu.
Men men vi hörs på söndag då. Ska ner och fixa lite nu innan vi drar iväg.

Pussheej<3



Bikiniin är på idag:D!

2 Juni.

Hej.
De känns helt sjukt aatt de redan är juni tycker ja:s de e ju fan sommar nu! Oh de klagar ja verkligen inte på:D
Vakna runt nio tiden imorse, kollade alla busstider inför helgen så de inte blir krångel med det. Sen läste ja lite me:L! hehe. Gick ner och åt frukost! Sen fick ja hämta Oscar hemma hos han för han ville hit och leka med Tilda och Sofie:P hehe. Funderar på va man ska göra idag asso. Ingen aning. Tänkte dra ut och lägga mig och sola förut men solen försvann? hoppas den kmr fram sen:)
Ska nog rida en utan dom nya pollarna som är här över sommaren! Sessan :) Sen får vi väll se vart dagen tar vägen! hehe brukar hända grejer här hemma, så tråkigt lär ja inte ha ialf:)
Hörs seen .

Pussheej<3


såg att bilderna inte blev så bra som ja tog:P men en blev de ialf haha, va ju i en vinkällare som ja glömde bort och säga igår me! Fanns mycket fina och gammla viner där;)

1Juni!

Hejhej!

Ska alldeles straxt sova hade ja tänkt mig. Är rätt trött eftersom vi vart på klassresa hela dan:) riktigt trevligt hade vi! Vi va på Grythyttan! Först åkte vi till något ställe innan inte alls långt ifrån och åt mat! Efter det drog vi till grythyttan och blev visade runt på skolan och fick massa bra fakta om man ville söka vidare till högskola!
Så nu är man allt lite klyven, ja som aldrig skulle börja plugga mer efter skolan! ;) haha vi får se. Ska inte bestämma mig än ialf. Jobba nu ett eller två år. Sen se vad man vill med livet, kanske saknar skoltiderna så pass så ja verkligen blir peppad igen och få den så kallade "kämparglöden" att klara av det. De krävs ju en del energi åt det fick man ju reda på. Men en sjuuukt bra erfarenhet tror ja. Vi får se helt enkelt:).
Som sagt dagen blev mycket lyckad! Åh mycket har man och tänka på!
På resan hem så stanna vi på Max och käka och hade trevligt! Jossan och ja drog till en outlett och hitta både leggins och strumpor till mycket billig pris;) haha! Men bussresan tog nog den mesta tiden av skolresan:P tre timmar upp och tre timmar ner! Men på hemvägen hade vi kul:d spela kort och larva oss;D haha kul de me ibland!
Men nu ska ja äntligen sova, är ju lediga fram tills tisdag, då ska vi grilla med HR :) mysigt! Sen är man ledig hela veckan igen:P Nästa gång man går till skolan då, DÅ ÄRE MÖSSPÅTAGNING:D!! Åh gud va ja längtar, + fest på kvällen me, då drar studentveckan igång kan ja loova! :D haha
Men men nog pratat om dagen och allt annat, ha de så fint och sov gott.

Pussheej<3

Tog Jossans bilder så länge orkar inte ladda upp dom ja tog idag just nu, gör det imorgon ist så ni får se dom då:)!




Sånna roliga dagar kmr man sakna me skolan!

RSS 2.0