27 Juni

Heej!
De va ett tag sen man skrev!
Har haft lite mycket och göra..
MEN ridlägret vart succé! Vi alla hade super kul och de blev aslyckat!! Fullrulle hela dagrana med massa aktiviteter och ridning! Vädret var på vår sida och alla va glada:D haha! Så de gör vi lätt om nästa år!
Sen vare ju midsommar efter allt ridläger osv. Åh då var vi hemma fram till eftermiddagen och åt först sill och potatis med familjen+mormor! Sen lite tårta och gottit. Sen bar det av till Freja för grillning och dricka! Vart verkligen en kanon midsommar med massa skratt och bus;) hahaha fyfan va roligt vi hade! En superlyckad dag ialf!! Vädret var ju helt otroligt bra måste ja säga:o sol i princip hela dagen och INGET regn förens på natten! (Y) GILLAS!
Men sen på lördagen mådde man ju som man brukar efter en hemma fest:P så då låg vi i soffan och dega och käka pizza!
Söndagen va oxå rätt slapp! Va hemma med Joakim typ. Regna hela dagen så gjorde inte mkt mer än och klippte Dacke bara så han blev snygg:)
Åh nu mån-tis har ja jobbat 9-21 båda dagarna! Helt färdig är man när man kommer hem.. men jätte fint ställe är vi på ialf, i Rimforsá på Liljeholmens folkhögskola :) Barnen är där på läger så de är ett kanonställe! Nära till sjön me så de e mysigt.
Så de har vart fullt upp nu när jobbet satt igång och komma hem nio på kvällen, ja då äre bara att säga godnatt typ för gud så trött man e. Men idag är jag ledig och imorn me så då ska ja vila upp mig för mer jobb resten av veckan.
Åh idag ska ja,Joakim, Matilda och några andra från Joakims jobb till smultronstället och äta glaaaaass:D
Inte vart där än så de ska bli jätte trevligt:) Hoppas bara inte de e knökat med folk.. men de brukare alltid vara :p får ta med oss paraply om de skulle börja regna i kön. Inte kul och stå där och bli dyngblöt.. man har vart med om de x antal gånger;) hehe.
Se de ska vi roa oss med idag, sen får vi se vad som händer. Imorgon vill ja eventuellt in till stan fr att handla lite men får se:)
Nu ska ja käka lite pannkakor innan ja ska göra mig iordning!
Ni får hare så bra så länge.
 
Puuuuuuussss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0