7 November

Hej hej
Sitter här och väntar på att Joakim ska komma hem så han kan sätta på vinterdäck på bilen så ja kan börja åka hem till mamma och pappa nån gång! De tar ju ett tag och orkar inte stressa så de blir sent så vore skönt om man kunde åka snart.
Ja annars har vi inte gjort så mkt hemma, va och kolla på soffa igår och hitta en ad fet och skön soffa som ja hoppas får plats här hemma!! Riktigt snygg va den:) bara lite synd bara att det är så lång leverans tid:/ den skulle inte komma hem förens efter jul:s men ändå står de i mio katalogen att om man beställer soffor innan den 12 november så ska dom komma hem innan jul:s skumt! Men men vi får väll soffan nån gång ialf :) hehe då hinner vi bli av med den gamla!
Sen har ja gått och blivit förkyld me!! Blää nysit, snorat och mått pyton sen i förrgår så "fuska" igår ;) haha tyckte synd om mig och va inte sugen på att äta nyttigt så köpte hem glass, mackor, popcorn och cola ;D haha gött va de och liiite friskare blev man, i mitt huvud ialf;) haha nevars men har faktiskt inte ätit skräp mat på ett tag nu så kände Att de va dax och när man e sjuk så känns det lite bättre med :) haha
men idag äre tillbaka igen, även fast man inte är bra men men.
De kommer säkert ta super lång tid hem idag för att man inte är helt ok. Hoppas trafiken är bra och inte krånglar osv.
Ae nu ska ja sluta skriva och ringa min sambo och fråga vart han håller hus nånstans!
Hare gött !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0