26 Januari.

Tjabbatjenare!
Ligger i min underbara säng och kollar på tv:) Blir tidig kväll idag! Ska minsann vara lika pigg som i morse, inte för att de gick bra och gå upp men när ja väl vakna så blev ja pigg! Men en propp hade gått inatt så när vi vakna så va de bara tio grader i huset:S de va kallt kan ja lova.. usch!
Brumma iväg till skolan iallafall med bussen vid åtta och hade svenska, naturkunskap, hotelldata och till slut naturkunskap igen, och på dom sita lektionerna va vi bara tre st på lektionen :P alla i klassen är typ sjuka så vi var inte alls många idag :P haha!
Sen efter skolan hängde ja me jossan och emilia till netto och willys där de handlades härligheter till frääädaa!! :D kmr nog bli rätt grymt tror ja:) efter de kom baby och hämta mej:D så fixa vi lite saker och åkte hem.
När vi kom hem pussa ja massa på han:D sen gick vi ut och tog in en pall med spån som hade kommit sen fixade vi i stallet oh tog in hästarna för de va piss kallt! fick ont i huvet bara ör att de va så kallt när ja skulle ta in dom.
sen gik vi in och åt mat :) mysta en deel innan han for till jobbet.
de va min dag todaay ;P
vill ha sommar och massa värmee!!
hoppas man drömmer om nått sånt inatt för nu kmr man aldrig få uppleva de :P
hare nice,

Pussheej<3


En glaad joakim =) gullig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0