24 Januari.

Hejhej,
Nu äre måndag och skola igen, vill ha mer helg!! :P
Nu i helgen har ja bara vart hemma och grejat!
Ifredags skulle vi basta men blev inte så vi badade ist ja och joakim:D massa skum hade vi, as skönt! vi båda somnade som stockar;D haha sen vaknade man till och märkte att man inte alls låg i sängen:P kändes lite konstigtxD men sen gick vi upp ialf och la oss. 
 I lördags så städade ja och mamma hos hönsen som vi inte gjort på evigheter så de tog sin lilla tid, men fint blev det så nu är dom nöjda små hönsen!:) hehe, sen efter det så kom Joakim vid typ ett, två tiden typ? och han skulle igenteligen jobba men de fanns inge jobb för dom så han kom hem:D då blev ja glad!! Så vi fixade i stallet och satte på bastun! Sen gick vi in och käka och handlade mat till kvällen typ sen på kvällen så bastade vi och myste hela familjen:D! Och i söndags så va Joakim hemma hela dagen för de fanns fortfarande inget och göra för honom på jobbet:P hehe så då åt vi frukost, och sen gick vi ut och fixade en vägg ute i stallet som älskling fixade så fint så, jätte duktig är han:)<3 Efter det gick vi upp och käka, sen ut igen och då fick vi för oss att städa i "kaninrummet" alltså hela andra stalldelen som alla saker va helt överallt och hur stökigt som helst! och vi fixade ALLT! de tog fyra timmar typ:s:O men vi fixade det!! Så nu är det jätte fint där men fan va vi fick slita och greja! Smutsiga som fan blev vi :p haha! Men nu är de gjort så de känns skönt!
Sen badade vi igen, as skönt va de och efter det gick vi och kolla på Click och så somnade ja till den :P hehe,
SÅ de va min helg! En riktigt hemma helg med andra ord! SKÖNT!!
Nu till helgen blir det och festa hos Emilia på fredag med alla brudar:D sen får vi se vad som händer, Älskalings ka opereras oxå så de håller ja tummarna på att de kmr gå bra:)!! <3
Aja kan skriva mera senare idag vad som hänt för börjar snart typ, måndagar och tisdagar är skit nu!! usch så jobbiga änmen osv:( blää!!
Aja hörs sen!

Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0