12 December

hejsan kära blogg.
Nu sitter ja med min mysiga filt i soffan och tare lite lugnt. Har styrt med både de ena och de andra idag.
Vakna vid tio och då kollade vi på en film som hade laddat över natten! Crazy, stupid love! As bra och svin rolig film! Igår kväll kolla vi me på Bad teacher, haha grym den me!
Ikväll blir de ytterligare film;) haha nu när vi äntligen kan ladda ner, fast de går ju inte uper snabbt.. men vi får ner dom ialf, emot va vi fick förut:p Ikväll ska vi se Ja saknar dig. Den har ja velat se hur länge som hellst, men inte pallat ladda ner pga internetet. Men nu passa ja på:D! Älskar verklighets baserade filmer me, dom blir så äkta då liksom och ja kmr garanterat börja gråta.. haha de har ja fått varningar om från mina vänner att man gör det oavsett!
Sen när vi vaknat fick ja med mig Joakim ut på promenad!;) hihi med mycke tjat så gick han med på det:P
Så de va skönt att komma ut i den kalla friska luften ett tag! 
Sen så fick ja ju glassyr kvar från pepparkakorna igår så ja bakade cupcakes idag:D älskar att hålla på och styra och fina till de, köpte massa olika dekorations strössel igår med som ja inte använde igår. Så de hade ja på dom! Dom blev riktigt smarriga kan ja lova:)
Sen efter att ja gjort de, gjorde ja pannkakor till mat, mumsigt! Inte ätit de på jätte länge. Sen ville Joakim piffa till dom lite så hade röd karamellfärg i, fast dom blev rosa xD! haha s¨g lite konstigt ut när man skulle steka dom kan ja ju säga.. xD haha
Sen efter maten fixade ja iordning och sen bar det av mot Willys för oh handla lite.
Åh nu sitter vi i vardags rummet alla tre och chillar! Rätt nice de me ibland.
Är rätt seg och trött känner ja, men fattar inte varför.. ja vakna ju fan sent och har gjort de ett tag nu:P men men antar att de beror på vädret.. liksom de e mörkt redan efter tre:s man tror att klockan är nio då den bara är fem:p haha lite struligt i hjärnan kanske!
ne nu har ja inge mer och säga, funderar på och ta upp et varmt bad:)
Vi höres sötisar

Pussheej<3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0