31 Maj. båt trip;)

hejhej!
Idag vare skola igen.. segt och hade ont i huvet hela dan(Y) verkligen min dag :) men men orkade igenom alla lektioner ialf. Hade sista idrotts lektionen för evigt idag :D:D kändes underbart!!
Ialf sen när vi sluta så drog ja, emilia och jessie med benny hem te mig först och skulle hämta kläder för senare planering åka och bada.. men när vi väl kom dit vare inte så lockande direkt :P blev och åka båt ist med EN åra xD plus att benny tog med en typ planka som andra hjälp :P och de behövdes kan ja ju lova för fyfan va vi åkte utåt xD haha blev mycke skratt och ja trodde ja aldrig mera skulle få komma iland igen :p haha!
Sen efter de drog vi alla hem.
Pappa har oxå fått komma hem fast som permetion (stavarNNN) än så länge . läkrarna vill typ se hur de går oh ha honom hemma ohså :) och än så länge hare gått bra tycker ja, har suttit och pratar lite med honom i sängen, han är väldigt trött. Men han sa till mig att han inte va sämre ialf oh de e ju asbra:D!
jaa mer har inte gjorts denna dag , pluggat lite på engelska branchen som vi har imorn, men inte så seriöst .. orkar inte xD men de går nog bra har massa glosor bara och dom använder vi typ hela tiden så de går nog bra ! hehe..

men men ha de så bra :)

Pussheej<3




haha så gulligt så xd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0