10 Oktober

Hej

Idag vakna ja runt åtta tiden av att hundarna skällde som fan, så ja fick gå upp och kolla till dom och sen somna om igen. Sen vakna ja vid elva typ, käka frukost och kolla på tv en stund.
Sen ringde telefon och de va en som var intresserad av Polly som ville komma och provrida först men sen ändra hon sig och sa tt hon bara ville ha en film när vi hoppa henne först för hon fick ingen med sig och ville helst inte åka själv, och de förstår ja, alltid bättre när man är två om man ska kolla och provrida en häst.
Ialf så de blev och ta in Polly och sen rida hennei paddocken. De gick bra! Fick riktigt bra filmer på när vi hoppade, men envis som hon är så ska ju allt vara så himla läskigt i början när man ska hoppa, enligt henne. Så de blev och flyga av en gång idag bara ;) hehe hon stegra så tappa greppet och hamna med paddocksnöret mellan benen rakt på fötterna :L ja är smidig (Y) haha! men ialf sen hoppade vi och de gick bra! Tror de blir bra om vi säljer henne, då får hon en mer seriös ryttare som verkligen (förhoppningsvis) lägger ner tid på henne som hon behöver, ja orkar inte lägga ner så pass mycke energi och så mycke träning som hon behöver tyvärr.
Så ja hoppas hon får ett bra hem, med en snäll och varmhjärtad ryttare som verkligen har tid för just henne.
Sen bar de in ialf efter att ha ridit henne. Käka och nu sitter ja här, får se om man drar sig till åtvid ikväll sen men vet inte än. Btw så kan ja lägga in anonsen här och om ni är intresserade så är det bara och höra av sig!
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=286559

Snälla skicka vidare denna länk om ni känner folk som är intresserade, hon är i behov av ett bra hem denna häst!
Tack för mej idag.
 Ha de bra!


Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0