27 Oktober :D

HEEJ:D
Vill medela att jag vart på arbetsinterjuv idag och fått vikariejobb:D:D:D!!! ÅÅH är så glad så det finns inte, ÄNTLIGEN! Det är på Omsorgsgruppen i Åtvid! Kortisboende för utvecklingsstörda för dom som inte visste.
Har försökt att söka i Norrköping men dom nappa inte riktigt, och eftersom ja redan"jobbat" här i åtvid en gång med mamma akut så tänkte ja att man kunde få erfarenhet här först och sen kanske vidare! vem vet:) glad som attan är ja ialf, kommer bli så kul! Ska gå på introduktion nästa vecka förhoppningsvis!

hade möte vid två typ, innan de hämtade ja och mamma hem en häst, Bill:) som råkat lite illa ut så han ska vi ha här ett tag till någon vill köpa honom! Han är så underbar!
Ska käka mat snart för är vrål hungrig! Inte ätit än.. sen så blire ut i stallet igen och fixa, sen åker ja hem med Sanna och ska packa iordning allt för i helgen bär det av till Värmland:) gud inte vart där på över två månader:o saknar dom endel! och min älskling med såklart:)
Så dit ska ja tidigt imorgon och stanna tills söndag! Sen direkt på söndags förmiddagen då ja kommit hem från tåget ska ja direkt till mamma och pappa igen får då äre ridläger på G i tre dagar!! åhgud va mkt det står på schemat nu, men ja gillart;)!! De ska vara fart och mycket att göra!!
Nu måste vi fixa lite till lägret! haha
hare gött!

Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0