20 Juli.

hejsan hoppsan.
hihi om fem dagar fyller ja åår!.. haha inte för att man direkt ser fram emot de nu för tiden, men man kommer ju ihåg hur det var när man va liten. Vaknade jätte tidigt på morgonen och låg och väntade på att få höra familjen prassla med alla paket och smyga till mitt rum för att sjunga:'). Det va så otroligt spännande då.. tror fler har sådanna minnen från när man va liten. Nu tycker ja bara att de inte spelar någon roll mer, liksom okej ja blir ett år äldre, nice me de:P men massa paket och så, de behövs inte mer :)!

jaja, jobbade igår och de va kaos på frukosten, hotellet har aldrig haft så många gäster som de va igår!
haha men kul vare, vi sprang me grejer och disk hela tin och svettades;)! haha.
Sen på städ delen vare rätt så många rum, dom flesta va stannar rum men de fann ändå oh göra så de va kul:) Tyckte synd om Ivona dock, hon visste knappt va hon hette i slutet xD haha! gummsan.
Sen efter jobbet hjälpte ja till och lasta halm en stund hos Cattis. Sen kom Joakim hit och då fixade vi med gödselstackenxD han skyffla bort allt me traktorn och ja mocka ur boxarna:L vi jobbar så bra tsms :D! de gick as bra. Sen så drog vi ner till sjön me familjen och bada och grilla korv de va mysigt!:)
Efter de så blev de hem, duscha och sova typ. Vi va rätt trötta :P
idag är ja ledig så skööööööönt! ska bara vara hemma och lata mig!
Men nu bärr de faktist av till åtvid för att handla såpa! ska skuuura stallet idag;) yeeey! as skoj.
Ni får ha en bra dag!

Pussheej<3


min kära bonde me sin traktor;) haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0