Vinkunskap :)

Har bara haft vinkunskap hela förmiddagen/eftermiddagen :) blev ingen barteknik för Tord glömmde och köpa drink tillbehör =/!! klant arsle:P men men får göra de vid ett annat tillfälle sa Marie:) Inte nästa vecka för då ska vi till hennes krog Durkslaget och hälsa på, käka mat och dricka vin:D KUL!! de längtar man till, barteknik och vinkunskap är dom ända lektionerna man ser fram emot och gå på och jobba på faktist! De e kul!
Så vi har börjat på vårat vin arbete nu och ja och Emilia ska skriva om Penedés i Frankrike! De ser riktigt bra ut, har kommit igång ordentligt! Sen fick vi ju reda på bararbetet och ja fick inte mitt betyg än för ja skickade allt till Marie innan vi stack till Spanien så kom allt tydligen inte med elr nått:S så ska skicka in de till henne nu i veckan!
Men annars sa hon att ja får nog VG i Vinkunskap! Riktigt stolt faktist, de e kämpigt och ja blir glad för de, vissta hade varit kul med ett MVG men men så äre. Hoppas på bra betyg på baren ialf!=) .
Slutar om drygt en timme, då ska ja hem, dricka kaffe och piggna till lite känner ja! Sova ska ja inte iallafall, de gör ja ikväll;) blir så jobbigt och ja får så ont i huvet om ja går och sover en timme efter skolan:P man får fel uppfattning av dygnet då tkr ja:P haha blir helt förvirrad osv:P
Aja nu ska ja diskutera lite med min arbetskamrat om vårt arbete lite ;) hehe
Ha en trevlig helg :D

Pussheej<3


Haha hittade nya bilder från mafasca i Spanien me! :D

:)

No pasa nada! Ciao;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0