10 Januari.

hejhej..
Skola igen YIPPIIIIIIE(Y) or not.. usch vill inte, va typ två månader sen man va här:( vill vara hemma, sova länge och mysa med min baby!
Har varit i Göteborg i helgen med älskling och fira våran ett års dag som blev lite sen för ja åkte till Spanien då vi hade ett år:) .
Så vi fira de i helgen och de va KANON mysiiigt:D Vi kom till hotellet på fredag morgon och checkade in och fick rummet på direkten så vi fixade lite i rummet och gjorde oss "hemma" typ :P hehe, myste och kolla på tv en stund, sen gick vi ner och åt frukost på subway, svin gott! Sen gick vi på stan en sväng och kollade lite hur de såg ut och shoppa lite:) Sen myste vi hela dagen ogh åt på restauranf hade jätte kul :) sen på morgonen beställde vi frukost på sängen, de va nice! ;)
På dagen gick vi till Universeum och va där hela dagen och kolla på alla slags djur och annat=) super kul! :) På kvällen köpte vi lite godis och chilla och åt på restaurang igen:D mums!
Sen på söndagen så vaknade vi och gick till frukostbuffén och åt mumsig frukost och sen gjorde vi oss iordning för att checka ut och sedan gå på stan en gång till för att vänta på tåget. Sen for vi hem :)
Jätte mysig och rolig helg, tack älskling jag älskar dig mest!<3
Efter att vi kommit hem så fixade vi i lägenheten innan vi åkte hem till mig .
Och nu sitter man i skolan och segar, :P ska hem sen efetr skolan och fira mamma som fyller år :) GRATTIS<3
Sen får ja se va ja ska göra, inte mkt ialf:P för de orkar ja inte xD haha, kmr vara helt död när ja kmr hem känner ja! hehe
Aja lägger upp bilder från helgen sen:)

Pussheej<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0